Kelleler Koparılıyor! / Rifat SERDAROĞLU

Kelleler Koparılıyor! / Rifat SERDAROĞLU

İletigönderen Oğuz Kağan » Çrş Eki 04, 2017 12:50

Kelleler Koparılıyor!

AKP Genel Başkanı Bağımsız ve Tarafsız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avustralya’da katıldığı bir radyo programında “Şehitlere kelle, Öcalan’a ise sayın” demişti. Yargıtay, bu konuda mahkeme kararını onayarak, onu 3 kuruş tazminat ödemeye mahkûm etmişti!

Eh Erdoğan Türk Milletinin aziz şehitlerine “Kelle” diyebiliyorsa, bize de onun adamlarına “Kelle” deme hakkı doğmuş olur. Hem de pişmişinden!

Erdoğan’ın yetiştiği Kasımpaşa bitirimhanelerinde bir kişiyi işinden uzaklaştırmanın adı, ya “Kafa kopartmak” ya da “Kızağa almaktır.” Önce Kadir Abinin kellesi koparıldı! Arkadan Düzce’nin Audi’ci Başkanı gitti! Sırada, 70 yaşına rağmen kapkara saçlı genetik harikası Ankara Belediye Başkanı ve diğerleri var!

Defalarca söyledim, görmeyen gözler inşallah artık görmeye başlar! Erdoğan demokrat değildir, olamaz. AKP demokratik düzenin bir siyasi partisi değildir, olamaz! “Emirle istifa” demokratik ülkelerde görülmez. Ancak krallıklarda, dikta yönetimlerinde ve mafya tipi suç örgütlerinde vardır.

Belediye Başkanları zorla istifa ettirildikleri halde neden hala Erdoğan’a ve partiye bağlılıklarını bildirirler, esas üzerinde durulması gereken konu budur. İstifa ettirilen Başkanlar suçlu ise, suiistimal yaptılarsa ve deliller mevcutsa Cumhuriyet Savcıları harekete geçirilir, insanlara kendilerini savunma hakkı tanınır, yargılanırlar suçlularsa cezalarını Türk Adaleti verir!

Kelleleri kopartılan Başkanlar “Damatları ve kendileri FETÖ’cu” diye cezalandırılıyorsa, gerçek FETÖ’cular nasıl ve niçin serbest geziyor? İnanmayan, Erdoğan’ın bu konudaki suç itirafını bir daha hatırlasınlar! Erdoğan’a “FETÖ ne istediyse ben verdim, farklı yollardan aynı menzile yürüyen kişileriz. Rabbim ve milletim beni affetsin” cümlesini zorla mı söylettiler?

FETÖ’nü besleyip büyütenler, ordunun-emniyetin-yargının en tepe noktalarına FETÖ militanlarını yerleştiren AKP’li siyasetçiler uzaydan mı geldiler? Hepsini siyasete Erdoğan sokmadı mı? Sadece bu olay bile Erdoğan- Fethullah Gülen ile iş birliğini kanıtlamaya yeterli değil mi?

Artık gerçekler saklanamaz hale geldi! Erdoğan ve AKP, son derece beceriksizdir! Ekonomiden sorumlu üç Bakan müşterek basın toplantısı ile yeni vergi zamlarını açıklıyorlar. Bakanların söyledikleri birbirini tutmuyor, bakanlar neye imza attıklarını bilmiyorlar ve canlı yayında rezil oluyorlar! Ekonomi duvara dayanmak üzere! Her sene bir paket açıp, ertesi sene o paketi suçlamak da fayda etmiyor!

Dış politikada, terörle mücadelede Erdoğan ve AKP iflas etti! Erdoğan ve AKP’nin gözü önünde sınırımızda bir “Kürt Devleti” kuruldu bile! Artık Türk Milletine söyleyecek yalan bile bulamaz hale geldiler.

Sıra Erdoğan’ın ve yakın çevresinin kendilerini kurtarmasına geldi! Erdoğan ve AKP üst yönetimi kendilerini kurtarmak, suçları başkalarının üzerine atmak için, kendi adamlarını harcamaya başladı. Bunun bir adam sonrası şu sözleri işiteceğiz;
“Bu FETÖ denen örgüt maalesef bizim içimizi de sarmış. Belediye Başkanlarımızı eline geçirmiş. Şehirleri parsel-parsel satmışlar. Kendi Belediye Başkanlarımız bile bizi kandırmış, aldatıldık…”

Kellesi koparılan ve koparılacak olanlara önerim, eski TOKİ Bakanı Erdoğan Bayraktar gibi yapmalarıdır. Hepiniz televizyonlara çıkın ve şunu söyleyin; “Biz niçin istifa edelim? Ne yaptıysak Erdoğan emrettiği için yaptık. Biri istifa edecekse “O” istifa etsin” deyin ve başta kupon araziler olmak üzere, emirle yapılan imar değişikliklerini açıklayın…

Sonra hep bir ağızdan başlayın söylemeye;
“Beraber yürüdük bu yollarda, şimdi biz ıslanıyoruz, sen sarayda seyrediyorsun, yok öyle yağma! Beraber geldik, beraber yedik, beraber gideceğiz!”

Sağlık ve başarı dileklerimle.

Rifat SERDAROĞLU, 4 Ekim 2017
Namık KEMAL:
"Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini,
Yok mudur kurtaracak bahtı kara maderini?"


Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK:
"Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini,
Bulunur kurtaracak bahtı kara maderini."



http://www.guncelmeydan.com/pano/tayyip-erdogan-a-gonderilen-cfr-muhtirasi-kuresel-ihale-t18169.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/abd-disisleri-abdullah-gul-u-biz-yetistirdik-t23656.html
http://www.guncelmeydan.com/pano/dun-malta-surgunleri-vahdettin-bugun-ergenekon-tayyip-t18151.html

KAÇAMAYACAKSINIZ!
Kullanıcı küçük betizi
Oğuz Kağan
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 12355
Kayıt: Sal Oca 27, 2009 23:04
Konum: Ya İstiklâl, Ya Ölüm!

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x