Kezman Ronaldo'yu istemiyor !..

Futbol ile ilgili hersey burada.

Kezman Ronaldo'yu istemiyor !..

İletigönderen Veled » Çrş Tem 11, 2007 15:05

Kezman Ronaldo'yu istemiyor !..

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Mateja Kezman, Sarı-lacivertli takmımın Ronaldo tarzından çok başarıya aç ve kazanma hırsı olan futbolculara ihtiyacı olduğunu söyledi.



Sarı-lacivertli takımın yıldız futbolcusu Kezman, Avusturya kampında bugün yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takıma başarıya aç oyuncuların transfer edilmesi gerektiğini söyleyen Kezman, "Ronaldo'ya saygı duyuyorum. Ancak bizim daha aç ve kazanma hırsı olan futbolculara ihtiyacımız var. Roberto Carlos'u bunun dışında tutuyorum. Çünkü o kazanmayı isteyen biridir. Benim görüşüm bu yönde. Ronaldo tarzından ziyade kazanma hırsı olan futbolcular alınmalı.

Zigiç olayıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Takımda 4-5 tane kaliteli forvet var. Colin Kazım güçlü ve çok genç bir oyuncu. Bize çok faydalı olacak. Bunun yanı sıra Devid'in bu sezon daha iyi bir performans sergileyeceğine inanıyorum. Ayrıca kaptanımız Semih var. Bu oyuncularla başarılı olabiliriz" dedi.

Şimdiye kadar hiçbir zaman kendisinin bu kadar motive hissetmediğini söyleyen Kezman, "Bu sezon Fenerbahçe taraftarına kendimi affettireceğim. En az 20-25 gol sözü veriyorum. Hem benim hem de takımım açısından mükemmel bir sezon bizi bekliyor. Çok ciddi bir şekilde çalışmalara başladık. Yeni katılanlar da aramıza oturdular. Bu sene başarılı olmak istiyoruz ve çalışıyoruz umarım bunu başarırız. Her sistemde oynarım. Geçen sezon takıma geç katıldığım için fizik olarak zorlandım. Özel hayatımda ve ev ortamım tam olarak oturmamıştı. Sıkıntılar yaşamıştım. Ama bu sezon her şey çok farklı olacak. Yeni katılanlarla opsiyonlu bir kadro oluşturuldu. Başarıya mecburuz" diye konuştu.

"GİDENLER BİZE ÇOK ŞEY KATTI"
Takımdan ayrılan Rüştü, Tuncay ve Ümit ile ilgili olarak da Kezman, "Giden arkadaşlarımız geçen sezon bize çok şey kattı. Ama şu anda geçen seneden daha iyi bir takıma sahibiz. Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizle ilgilenmiyorum. Kimi aldılar, kimi sattılar hiç önemli değil. Ben kendi takımımla ilgilenirim. Önemli olan bizim yaptıklarımızdır. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerimizin kim olduğunu henüz bilmiyoruz. Rakiplerimiz arasında önemli takımlar var. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok önemli.

Ben kariyerim boyunca bu ligde bir çok maç oynadım. Tek dezavantajımız ön eleme maçını erken oynamamız. Ama turu geçecek güçteyiz" şeklinde konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarının çok iyi geçtiğini belirten Sırp futbolcu, "Çok ciddi bir şekilde çalışmalara başladık. 10 gün içinde herkes bunu görecek. Bu sene başarılı olmak istiyoruz çalışıyoruz umarım bunu başarırız" ifadelerini kullandı.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22653
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen forum » Çrş Tem 11, 2007 15:07

Ronaldo gelirse kendisi yedek klubesine mahkum olacağından tabi ki istemez :)
Semih R.Cabalar, haber için teşekkürler kardeş
Kullanıcı küçük betizi
forum
Üye
Üye
 
İletiler: 47
Kayıt: Pzt Mar 19, 2007 10:15


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x