Kılıçarslan Ol, Amerikan Kılıcı Değil / Teoman ALİLİ

Kılıçarslan Ol, Amerikan Kılıcı Değil / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Mar 27, 2011 18:30

Kılıçarslan Ol, Amerikan Kılıcı Değil

TEOMAN ALİLİ

Kılıç, ismini taşımak zordur, kılıç silahtır belki ama yigit silahıdır. Tüfek denen namert silahı icat olana kadar yiğitlik kılıçla ölçülürdü bu yüzden büyük isimdi Kılıç. Kılıcın doğusu batısı yoktur, düeollo için nasıl kılıç lazımsa, at üstünde kahve içen atalarımız için de kılıç yiğitliğin sembolüydü.

ABD ELİNDE KAHPELİĞİN SEMBOLÜ

Gladio dediğiniz şey de aslında bir kılıç. Ucu sivri, hançere benzeyen İtalyan savaş kılıcı. Felice Casson isimli savcının ortaya çıkardığı İtalya’daki Amerikan derin devletinin sembolüydü gladio. Yani ABD’nin eline geçince kılıç bile namertlik namına yazılıveriliyor. Derin devlet, komplo ve hile hurdanın sembolü oluyor. O yüzden kılıcın kimin elinde olduğu önemlidir.

HAÇLIYA KARŞI KILIÇARSLAN

Bugün haçlı saldırısı yok mu kardeş Libya’nın üzerine. Hani şu Kıbrıs davasında tek petrol veren kardeşe Haçlılar saldırmıyor mu? Üstelik kılıçlarla değil, bombalarla, uçaklarla ve destroyerlerle. Fakat olsun direnenlerin tarihinde yine kılıç var Kılıçarslan var. Ne keder, Kılıçarslan’ın memleketinden haçlı uşakları çıktı ama yine tarih kazılı bilinçlere. Bu yüzden bugün haçlı uşağına karşı Kılıçarslan olma zamanı, yüreği ortaya koyma zamanı kahpeliğe karşı direnme zamanı.

ADINI ABD ELİNDE KİRLETME

Çağın Kılıçarlsan’ı Mustafa Kemal... Bu nedenle hem Cezayir, hem Mısır hem Libya Mustafa Kemal’i örnek aldı kendisine. Uzun uzun anlatmaya gerek yok zaten herkes biliyor. Bu yüzden O’nun koltuğunda oturanlar Kılıçarslan gibi olmalı. Devrimciyim diyorsak eğer ne işimiz var haçlıların çan kulesinde. Neden kirletelim adımızı, neyle uzlaşalım: haçlıyla mı? Tertemiz dururken Kılıçarslan’ın adı neden Kılıçlı isme Amerikan pası bulandıralım. Anlayana...


TEOMAN ALİLİ, 27 Mart 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x