Kim bu Edepsizler

Kim bu Edepsizler

İletigönderen zafer atun » Pzt Tem 01, 2019 21:38

Bugünün YİK üyesi, zamanın eski meclis başkanı, 61 hükümetin başbakan yardımcısı, ama en önemlisi Menemen katliamının baş sorumlusu Kubilay’ın katili Derviş Mehmet’in öz be öz torunu, Sivas Madımak olayı faillerinin yılmaz savunucusu (Avukatı), kendisine suikast bahanesiyle Kozmik oda soruşturmasının başlatılmasında Çukur Ambardaki başlangıç noktası, dağdaki eli kanlı PKK militanları için gözyaşı dökücüsü, damadı Fetö’den tutuklu Bülent Arınç maaşını eleştirenlere dedi ki, Edepsizler.
TDK Edepsiz tanımı için, Utanılacak işleri sıkılmadan yapan, utanmaz, sıkılmaz, terbiyesiz (kimse) demiş. Ama YİK üyeliği çok sorumluluk isteyen bir makam olduğu için (!)aldığınız paralar kıyak değil normal.

Arınç bir YİK üyesi olarak yaptıkları ilk toplantıda kendi maaşlarına %40 zam yaparak maaşlarını 13bin liradan 18bin liraya çıkarttıktan sonra, bu olayı eleştirenlere edepsizler diyerek saldırdı. Asgari ücretin 2bin20 lira olduğu bir emekli maaşının ortalama 1800 lira olduğu yurdum Türkiye’sinde Arınç maaşını eleştirenlere edepsizler dedi. Bunu derken yüzü kızarmadı ve hatta utanmadı da. Ne de olsa bal tutan parmağını yalardı. O da balı bulmuş ve hatta tutmuştu.
Sayın Arınç bir edepsiz olarak sadece meraktan hesapladım. Hem YİK üye maaşı hem yönetim kurulu üyelik nemaları, hem de emekli milletvekili maaşlarınızı (yılda iki ikramiye ile aylık 15,645TL (2019 yılı için)) üst üste koysam güzel bir rakam çıkıyor ortaya. Aylık yaklaşık 40-45bin lira gibi bir gelir herkesi memnun ve mutlu yapar. Gözümüz yok Allah olmayana da versin diyeyim.

Sonuçta, beyim bu kıyak meblağları bu ülkenin insanları, dişlerinden tırnaklarından arttırarak gerekirse yarı aç yarı tok yaşayarak birçok özveride bulunarak devletlerine
vergi olarak veriyorlar. Devlet de size maaş olarak veriyor. Bu kıyak ödemeler asla israf tanımına girmiyor.
Dilerim ki o aldığınız paralar elinize yüzünüze bulaşmaz, kibrinizden, o kendinizi üstün görmenizden, o ne oldumcuk olmanızdan, insanları hakir görmenizden en kısa sürede kurtulur ve kendinize gelirsiniz.
Son söz, sizin camianın beylik lafını size hatırlatayım istedim, Edep yahu…

Zafer ATUN
01/07/2019
zaferatun.wordpress.com
Kullanıcı küçük betizi
zafer atun
Üye
Üye
 
İletiler: 147
Kayıt: Pzr Ara 09, 2012 15:26

Re: Kim bu Edepsizler

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Sal Tem 02, 2019 7:31

Buna ve bunun tüm özel ve tüzel benzerlerine ve hamilerine o ulu ve kutsal EDEP ve erdem, hukuk ve adalet, etik ve estetik, dürüstlük ve vatanseverlik, ahlak ve fazilet kavramları tamamen yabancıdır ve aykırıdır. Tümünün canı cehenneme. Tebrikler, selamlar ve en iyi dilekler sana sevgili Zafer ALTUN.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02

Re: Kim bu Edepsizler

İletigönderen zafer atun » Sal Tem 02, 2019 16:50

İyi niyet dileklerinize teşekkürler.
Milletim kimlerin edepsiz olduğunu zaten çok iyi biliyor ve zamanı geldiğinde eminim hadlerini bildirecektir.
Bu kişi her fırsatta insani ve islâmi görevlerini zaten belirtiyor. Ekstradan da birkaç timsah gözyaşıyla aksesuarı tamamlıyor.
Din sömürüsü ve yobazlığı asla kimseye bırakmıyor burdan nemalanmaya halen devam ediyor.
Bu ülkenin ve Cumhuriyetin savunucuları olarak şimdilik sadece ibretle seyrediyoruz.
En iyi dileklerle, gönül dolusu selamlar ve sevgiler...
Kullanıcı küçük betizi
zafer atun
Üye
Üye
 
İletiler: 147
Kayıt: Pzr Ara 09, 2012 15:26


Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x