Kim Olalım Bu Defa..?

Kim Olalım Bu Defa..?

İletigönderen Deva Bozacı » Cum Eki 21, 2011 23:54

Öyle genişlemeden sorumlu devlet İmparator'u gelmişti dünya'ya evet ammaaa şimdi yok.. Ha gelir mi birdaha öyle bi devlet basireti, öyle bir yürek ve zeka alır başını gidermi sınır ötesine geçer mi sahne arkasına oyunun yönetmeni olacak Er kişi zuhur eder mi Türk kanına birdaha..???
Aslaaa.. O devir, Osmangazi ile başladı Fatih ile devam etti Mustafa Kemal ile son buldu.. Şimdi siz Türkler yeni bir zeka umması içinde bertaraf etmekle meşgul olduğunuz davadan en az kayıpla sıyrılma hesabında, bir yetkin aday bulma derdine düşmüşseniz vay Türk'lerin haline.. Bilmez misiniz ki; Mustafa Kemal Fatih'i, Fatih Osman Bey'i, Osman Bey ise Atilla'yı nefes nefes içine çekmemiştir, bilakis kendileri başlı başına koca bir nefes koca bir soluk olmuştur hükümdarlıkları boyunca.. Herbiriniz Mümin olarak Dünya'ya geldiğiniz gibi herbiriniz Osman Bey, herbiriniz Fatih, herbiriniz Mustafa Kemal'siniz..

Fatih olmanın sınırı olur mu hiç? Atatürk olmak sınır tanır mı hiç..!!!

Ne mi diyorum; 1926 Ankara Antlaşmasını düşürelim..!!! Evet çok açık..

Neden mi diyorum; ABD'nin kaynak sevdası bundandır, Musul ve Kerkük'te tüm çıkarlar çünkü. Gerisinin cesaretide ABD gölgesi kadardır.

Şöyle ki;

Bir boğaz sevdası var ki İngilizlerin; ABD'siz boğaz suları soğuk gelir onlara, iyi bilirler Çanakkale'den..

Rusların şu havyar tutkusunada bir anlama veremedim doğrusu, yok burada havyar diyoruz anlatamıyoruz, anlamıyorlar da. Bir Karadeniz türküsü çalmışlar ağızlarına gidiyor bakalım..

Fransızlarda bi alem; Sömürgeci geldi haaanıııııımm diye sokak sokak geziyorlar, Dikkat edin..! Kasımpaşa çocukları yırtık kara lastiklerle Fakir kışa teslimler zaten, elinizdekilerden de olmayın sonra..

Yunan desen; ''Battım'' diyor, '' Al G.. 'ümü senin olsun ama bir yudum ekmeeekk, acımdan ölüyooomm''. Gebeeerrrr..

Almanların durumu pek bi vahim; Neden mi? O'nu onlara sorun : ) ..

Karakıta afrika açlıktan, AB fuhuştan kırılıyor..

Ortadoğu yanıyor..

Türkiye kanıyor..

Üç büyük kıta Üç büyük sorun..
Çözüm: Yeni Devlet.. Ellerimizi yıkama zamanı geldi artık!!! Birkez daha yıkıp birkez daha kurmaya yeniden Atilla olmaya Yeni Fatih-i Ferman yazmaya yine yeni yeniden Mustafa Kemal olmaya..

Haydiiiii...
En son Deva Bozacı tarafından Cum Eki 21, 2011 23:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
Deva Bozacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Cum Eki 21, 2011 2:09

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x