Korkunun Ecele Faydası Yok, AKP Yolcu...

Korkunun Ecele Faydası Yok, AKP Yolcu...

İletigönderen İrfan Tuna » Sal May 31, 2011 19:43

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK, AKP YOLCU…

Türkiye Cumhuriyeti karanlık bir dönemden geçmektedir bugün. Hem de zifiri karanlık… Yer karanlık, gök karanlık… Kapkara bulutlar kaplamış sevgili yurdumuzun ufuklarını…

Karanlık düşünceli insanlar, karanlık ilişkiler, karanlık bir yönetim… Hırsızlık, talan, korku, baskı, şiddet, hapishane, gizli ve yalancı tanıklar, sahte belgeler, planlar, tertipler, yandaş basın… Orduya, yargıya yapılan saldırılar… Ortalık toz duman! Göz gözü görmüyor. Vatanın yiğit evlatları dört duvar arasına atılmış. Şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar işbaşında…

Mustafa Kemal Atatürk, “Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…” demişti.

Oldu.

Beyinleri, yürekleri kara, kapkara insanlar, yeniden iktidarı almaya, kara şeriat düzeninin anayasasını hazırlamaya çalışıyorlar. Atılan gerici ve bölücü adımları yaşama geçirebilmek; yargıyı, orduyu kapıkulu haline getirebilmek için; açılımların, saçılımların alt yapısını, üst yapısını oluşturuyorlar. Libya’da, Irak’ta, Suriye’de Afganistan’da yapılan dış müdahalelerin ülkemizde de gerçekleşebilmesi için ortam hazırlıyorlar.

İşleri güçleri “sahte din tacirliği”, insanları aldatmak; ulusalcılarla, orduyla, yargıyla, 1923 Devrimi ile hesaplaşmak…

Cumhuriyet tarihinin hiçbir dönemimde bu kadar çok yalan söylenmedi, bu kadar çok sahtekârlık yapılmadı. Bu kadar çok, düzmece, uyduruk belge hazırlanmadı. Türk ordusu bu kadar çok hırpalanmadı, aşağılanmadı ve bu kadar çok komutanını esir vermedi…

Vatan toprakları Yağma Hasan’ın böreği gibi, kapış kapış gidiyor. Kapanın elinde kalıyor. Ege’de, Akdeniz’de, Güneydoğu’da arazi, arsa sahibi olabilmek için yabancılar kuyruğa girmiş.

Ege’de iki adamız göz göre göre Yunanlılar tarafından işgal edildi. Kimsede çıt yok. Ne bir ses ne bir nefes… Karşı çıkan yok. Bırakın karşı çıkmayı, ordu yıllık tatbikatlarını yapamaz duruma düşürüldü. Komutanlar içeride.


Avrupa Parlamentosunda Türkiye ve Türk ordusu aleyhinde kararlar alındı ve bazı AKP’li milletvekilleri de bu kararın doğru olduğunu onaylayıp altına imzalarını attılar. Şöyle deniyordu o kararda:

  • 1- Türkiye’nin Güneydoğusu Kürdistan’dır.
    2- Faşist Türk Ordusu Güneydoğuda işgalcidir ve Kürtleri katletmektedir.
    3- Türk askeri Kıbrıs’ta işgalcidir.
    4- Türkiye’de azınlıklar sorunu vardır.


Siz hiç kendi ordusuna karşı yabancı devletlerle ortaklaşa komplolar düzenleyen, askerini, subayını, generalini halkın gözünden düşürmek için elinden geleni ardına koymayan bir iktidar gördünüz mü?

Siz hiç ülkesini parçalamak isteyen emperyalist bir devlete eşbaşkanlık yapan bir başbakan gördünüz mü?

Siz hiç Müslüman bir ülkeyi, silindir gibi ezip geçen, yağmalayan ABD askerlerinin “sağ salim ülkelerine geri dönmesi için dua eden” Müslüman bir devlet adamı gördünüz nü? Hem de “Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da 22 devletin sınırları değişecek, bunların içinde Türkiye de var” diye açık açık söyleyen bir devletin askerleri için.

Siz hiç şimdiye dek şehitlerine “kelle”, terörist başına “sayın”, köylüsüne “lan” diye hitabeden bir başbakan gördünüz mü?

Ama ne kadar bağırırlarsa bağırsınlar, ne kadar çağırırlarsa çağırsınlar, küfretsinler, kasetler yayınlasınlar, komutanları tutuklasınlar, boşuna çabalar bunlar. Çünkü Abbas yolcu. Çünkü AKP oyları güneş altında kalan kar gibi eriyor.

Sınav hırsızlıkları, bel altı siyaseti, orduya ömrünü vermiş komutanların tutuklanması, kitlelerde nefret uyandırdı. Ergenekon’ların, Balyoz’ların temelsiz kanıtlara dayanması, yurtseverlerin suçunu günahını bile bilmeden yıllarca hapis yatması, hükümete, yargıya güvensizlik yarattı.

Artık kitleler yutmuyor. Halk, kasetlere inanmıyor. Onun bunun yatak odasının gözetlenmesinden hoşlanmıyor. Bel altı siyasetini sevmiyor. Kaset fırtınasından sonra, son anketlerde MHP’nin oylarının yükselmesi bundan… Bu kez yanıldılar. Silah geri tepti…

Bu girişimler de sökmeyince egemen güçler ve ABD şimdi yeni bir atağa kalktı. Yeni bir taktik deniyor.

Balyoz tertibinde bir üst aşamaya geçti. Üç ay sonra Hava kuvvetleri komutanı olmasına kesin gözüyle bakılan Harp Akademileri Komutanı Bilgin Balanlı tutuklandı. İlk kez muvazzaf bir orgeneral tutuklandı. Sıra Genel Kurmay Başkanına gelirse sakın şaşırmayın.

  • Amaç, “Orduyu tahrik ederek, komutanların karşı çıkmasını, demeçler vermesini, bildiriler yazmasını sağlamak sonra da “orduya kafa tutma” numarası ile “kahramanlık gösterileri”ne girişmek ya da yine “mağdur” rolüne soyunup, yığınlardan oy toplamak…


Yemezler. Bu numaralar eskidi artık…

Geçti Bor’un pazarı sür eşeğini Niğde’ye…

Onlar da bunun farkında.

Telaşları, korkuları, şaşkınlıkları bundan. Durmadan saldırıyorlar. Durmadan bel altı siyaseti yapıyorlar. Ne söylediklerinin ne yaptıklarının farkında değiller.

Ama korkunun ecele faydası yok. Hesap günü yaklaşıyor. AKP yolcu…

Bu seçimde AKP’nin oyları düşücek. Aslında geçen seçimlerde de halk o kadar yüksek oy vermemişti ama sandık ve bilgisayar oyunları ile sonuçları değiştirdiler.

Daha önce uyardım, şimdi yeniden uyarıyorum. Bu kez gözlerimizi dört açalım. Namusumuz gibi, şerefimiz gibi, onurumuz gibi oylarınıza, sandıklarınıza sahip çıkalım.

Oy kullanan her vatandaşın bir görevli gibi sorgulama, denetleme, izleme hakkı vardır. Türkiye’nin ve çocuklarımızın geleceği için, Türkiye Cumhuriyeti için, ordumuz için, yargımız için denetleme görevimizi yapalım.

Sadece kendi partilerimizin değil öteki partilerin de oylarını kayıt altına alalım. Gerekirse cep telefonlarımızla görüntülerini çekelim.

“Lüks hayata”, saltanata, milyarlık yüzüklere, havuzlu villalara alışan Türkiye’nin 21. Yüzyıl padişahları, sultanları tahtını vermemek için elbette her yolu deneyecektir. Geçen seçimlerde yaptığı gibi yine hile hurda yoluna başvuracaktır. Gecenin bir vaktinden sonra AKP oyları hızla artmaya başlayacak, elektrikler sönecek, karanlık yüzlü bilgisayar uzmanları işbaşına geçecektir.


  • CHP’ye, MHP’ye, Güçbirliği’ne sesleniyorum: Sonsuza dek muhalefette kalmak, muhalefet olmak istemiyorsanız, sadece büyük kentlerde değil, kasabalarda, köylerde de önlemler alın. Bilgisayar uzmanlarına görev verin. Yeryüzünde eşine rastlanmayan bu sakat bilgisayar sisteminin denetimini sağlayın. Artırdığınız oyları ve kazanacağınız iktidarı sandıklarda, bilgisayarlarda kaybetmeyin.

Haramzadeleri, eşkıyaları bir kez daha dünyamıza hükümdar yapmayın…

Ali Eralp - 31 Mayıs 2011 - Güncel Meydan
Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Şu dizine dön: Ali ERALP

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x