kurtlar pusuya yattı

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

kurtlar pusuya yattı

İletigönderen Veled » Sal Nis 17, 2007 15:51

Türkiyenin en çok konuşulan dizisi ''Kurtlar Vadisi'',yeni bölümleriyle bu perşembeden itibaren tekrar Show YV ekranlarında olacak.''Kurtlar Vadisi Pusu'' adını taşıyan yeni bölümlerde polat, bu kez dünyaya hükmetmek için Avrasya'yı yönetmeye kalkanlarla mücadele edecek. Necati Şaşmaz,Gürkan Uygun,Kenan Çoban,Sönmez Atasoy,Erhan Ufak,Erdem Ergüney,Kerem Fırtına ve Osman Wöber'den oluşan çekirdek kadroya bazı isimlerde eklendi.Dizide polatın karşısında oynayacak kadın oyuncu Nefise Karatay olacak. Neco,Can Gürzap,Sema Şimşek ve Sema Öztürk'ün yanı sıra kadroya eklenen diğer süpriz isimlerde Tamer Yiğit,Bozkurt Kuruç,Ecder Akışık,Selçuk Özer,Zafer Alagöz, Payidar Tüfekcioğlu,Ali Sürmeli,Hüseyin Avni Danyal,Zeliha Çal,Emre Kara yel,Ragıp Savaş,Hakan Pişkin ve Savaş Özdemir...

kesinlikle light değil

Yiğit kardeşini bir faili mechul cinayete kurban veren Toros ailesinin reisini canlandıracak.Yiğit''Her starın oynamak isteyeceği bir karakteri canlandıracağım. Hiç bir yapım ''Kurtlar Vadisi'' kadar beğeni toplamamış, merak ve ilgi uyandırmamıştır.Bu kadar ses getiren başka bir çalışma bence yok'' diye konuştu.Neco ise rolü hakkında ''sakin yaradılışlı bir konsey üyesini canlandıracağım'' demekle yetindi.

Bu arada her ne kadar yeni bölümler, light Kurtlar Vadisi diye tanımlansa da aslında yine eskisini aratmayacak sahneler olduğu konuşuluyor.Özellikle ilk bölümde 89 kişinin öleceği sinema tadında bir çatışma sahnesi yer alacak.

Menderes de dizide

Türk izleyicisinin aklına ''Adnan Menderes'i canlandıran oyuncu'' olarak kazınan tiyatro sanatcısı Hüseyin Avni Danyal da Tataroğlu karakterinin iki sağ kolundan biri olan Yalçın Bulut'a hayat verecek.


VATAN GAZETESİ -VATAN TV
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen checker854 » Sal Nis 17, 2007 16:16

merakla bekliyoruz, cok güzel olacagindan eminim, haber icin saol
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye
 
İletiler: 341
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:43
Konum: Viyana

İletigönderen erdhm » Sal Nis 17, 2007 16:27

checker854 yazdı:merakla bekliyoruz, cok güzel olacagindan eminim, haber icin saol
Kullanıcı küçük betizi
erdhm
Üye
Üye
 
İletiler: 47
Kayıt: Sal Nis 17, 2007 15:27


Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x