Kurtlar Vadisi Pusu 8.Bölüm Replikleri

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kurtlar Vadisi Pusu 8.Bölüm Replikleri

İletigönderen Veled » Cum Haz 08, 2007 16:05

Polat Alemdar: Senden önceki baron İran yüzünden gitti. Sen Irak yüzünden...
Abdülhey: Kripteksi istiyor abi.
Memati: Ne olmuş Abdülhey nereye istiyorlar?
Abdülhey: Hiç birşey söylemedi, kripteksi getirin dedi.
Memati: Ne için şantaş yapıyorlar?
İstihbarat Başkanı: Halo dışarıda olduğu yılları yanına kâr saysın, çocuklarda içeride geçirdikleri günleri tatil saysın.
Yalçın Yıldız: Bizi ateşe atıyorsun.
İstihbarat Başkanı: Hiç bir şahsın hatrınında gücününde önemi yok. Devletin gücü herşeye yeter.
Fuat Tamer Tataroğlu: Karım olmanı istiyorum benimle evlenir misin?
Nazife Anne: Neredeymiş oğlum?

SİZE GÖRE MÜBAH OLAN BİZE GÖRE GÜNAH EVLADIM

ORTADOĞUYU BEN SEN AMERİKA OLMADAN KİMSE YÖNETEMEZ

Polat:Karahanlıyı sen mi öldürdün
Davut T.:Hayır
Polat:Öyleyse kim
Davut T.:Küreselciler

Polat:O ne
Davut:Oğlumun diyeti
Manşeti ikinci sayfaya koysunlar
Bu da benim iyi niyetim

Bulut:Baban senden daha tehlikeli kelimeleriyle 14 lüyü beynime boşalttı sanki...

abdulhey:bu adam niye tek araba
memati:bizle barıştılar ya

Bulut:Seninle görüştüğümüzde kan akar sanıyodum ama olmadı
Polat:Kan akmış ya
Bulut:Ben senin yerinde olsam sokardım o bıçağı
Polat:(Güler)Daha gece uzun...

Hüsnü gelen adamı Gece Lambasıyla öldürürken tuncay yanına yaklaşır;
Tuncay: Naptınız Hüsnü Bey?
Hüsnü: Önce Rüzgar Çıktı Zannettim Dal cama Çarpıyo Cam Ses çıkarıyo Zannettim.Rüzgar Çıkmamış Dal Çarpmamış Cam ses çıkarmamış.Gelen Sinekmiş Ezdim Geçtim, Ezdim Geçtim Tuncay Bey!!!

nevzat : dayı dayı
nevzat: dayı kalk röntgen çekmeye gidecez
halo : la röntgeni siz kendi başınızamı çekiyonuz yoksa başhekimin haberi varmı
güllü : olmazmı dayı röntgeni bizzat başhekim çekecek

YALÇIN:bu baban senden tehlikeli polat alemdar.silahı yok ama sabahtan beri kelime kelime bi ondörtlüyü sıktı kafama...

HALO: ölümdemi vatanıma hasret kalsın!...

Polat kriptexi okuduğu zamanı hatırlar;
Polat: Tam olarak neyin peşinde olduğunuzu söylersiniz kriptexin bir kopyasını size veririm.
Davut T.: Karahanlının Öldürüldüğü Mabedde bende Vardım.Karahanlının Ölümüyle ilgili Bir Dönem Başladı.Eskiden Tek Bir İdeal Vardı.Küresel Güçle Küresel İdare aynı ideale hizmet ediyordu.Daha sonra Amerikan Derin Devletiyle Uluslar arası sermaye Sahipleri Dünyanın Dönüşülmesi ve Yönetilmesi Hususunda Fikir ayrılığına Düştüler.
Polat: Siz Hangi taraftasınız?
Davut T.: Bugün Türk Derin Devletiyle Aynı Taraftayım.
Polat: Hangi Kanalıyla?
Davut T.: Derin Güç Kanalıyla! Ben Bu Bölgede Amerikan Devletinin Çıkarlarıyla Türk Devletinin Çıkarlarının uyuştğu Kanaatindeyim.Küresel Gücün Sermayesi Var, Parası Var, Bankası Var, Ama Ordusu Yok! Taşaron Birliklerle Bir Yere kadar Gidebiliyorsun, Sorosun Ordusu Yok, Turuncu Bayrakları Bir Baharoğlu Hükümet Yapıyor, Ama Yazı Görmeden Hükümet Gidiyor.
Polat: Amerikan Düşmanlığını Dünyaya Sorosmu Yayıyor?
Davut T.: Neokonların Hergün Yanlış Yaptığı Söylemiyormu? Biz Türkiyenin Bölünmesini İstemiyoruz, Küresel Sermayeciler Dünyayı İlk Etapta 500 Devlete Bölüp Paralarıyla Küçük Devletlere Hükmetmek İstiyorlar.
Polat: ********* Ne Peki? Siz Bağımsız Olmasını İstemiyormusunuz?
Davut T.:Seni Buraya Getirtmek İçin Babanı Aldırmadımmı? ********* Tehtidi Böyle Bir Süreç.Rusların ve Avrupa Birliği Ülkleri Nüfusunun Türkiye'de yok Olduğu Gün, Bu Tehdit Ortadan Kalkar.
Polat: Beni Bu Masaya Oturtan, Babamı Alıkoymanız Olsada Yinede Benden Birşey İsteyen Sizsiniz.Muhtaç Olan Sizsiniz.
Davut T.: Orta Doğuyu, Avrasyayı Sensiz ve Bensiz Amerikasız ve Türkiyesiz Kimse Yönetemez!!! Varmısın Yokmusun??!

Polat : Memati ne yapıyorlar içeride
Memati : Valla abi ya kedi kesecekler yada kuş .oku yiyecekler

Polat içeride :Memati nerde bunlar

Erhan ve Nevzat Haloyu Polatın Yanına Götürmek için Hasta Bakıcı Kılığına Girerler;
Erhan: Evet Beyfendi Hazırmısınız Röntgen İçin?
Halo: Git La Röntgenlik Bi Halimmi Var? Bırakın Öleyim.
Nevzat: Dayı Bize Yük Oluyosun...
Halo:Ahaa!!!
Nevzat: Röntgen Dediler Röntgen...
Erhan:İsterseniz Siz Gelmeyin Biz Götürüp Gelelim.
Tertip: Bizde Eşlik Edicez.
Erhan: İyi.
Halo: Yeğenim Siz Kafanıza Göremi Götürüyorsunuz Başhekimin Haberi Varmı?
Erhan: Bizzat Başhekim Nezaret Edecek Beyfendi.Artık Ne Suç İşlediyseniz...
Erhan:İçerde Radyasyon Var, Er, Erbaş, Hamile ve Yakınları Giremez...
Tertip:Uzun Sürermi?
Nevzat: Tertip Fotoğraf Çektirmicez Röntgen Çikicez Uzun Sürer Tabii...Sizin İlk Hasta Nöbetimi?
Tertip: İlk...
Nevzat: Memleket Nere Tertip?
Tertip: Kayseri...

(Röntken Odası)

Polat ve Halo Kucaklaşırlar;
Halo: Baban İyi İnşallah?
Polat: İyi Halo İyi...Hepimiz İyiyiz Sen nasılsın?
Halo: La Ne Blim Can Polat.Kelepçe Zoruma Gitmedi Desem Yalan olur Ama İyiyim Seni Gördüm Ya...
Memati: Dayı Varmısın Kaçmaya?
Halo: La Nereye?
Polat: İstediğin Yere Dayı Ama Bir Süre Yurtdışında Yaşaman Lazım...
Halo: Ne Kadar Süre?
Polat: Uzun Bir Süre...
Halo: Yok Can Polat, Gelmişim Kaç Yaşına, Ölürüm Mölürüm, Ölümdemi Vatanıma Hasret Kalsın??!
Erhan: Dayı İnat Etme, Afrikada Kıvırcık Kara Kara Kızlar Var, Hem Bnede Gelirim Yanına, Kara Gün Yeğeni Olarak...
Halo: La De Hadi Ordan...
Abdilhey ve Polat Glümser;
Polat: Dayı Sen Ne Arzu Ediyorsan Onu Yapalım...
Halo: Can Polat Ben Senin Başını Daha Çok Belaya Sokmak İstemiyorum, Gün Ola Harman Ola...!!! La Bi Kere Beni İçerden Çıkaran Can Polat Gün Olur Yine Çıkarır...
Polat: Dediğin Gibi Dayı Gün Ola Harman Ola...!!!

Erhan : İcerde Radyasyon Var..Er, Erbas, Hamile ve Yakinlari Giremez..
Asker : Uzun Sürermi ?
Nevzat : Tertip Fotograf Cektirmeyecez, Röntgen Cekece, Uzun Sürer Tabi.. Sizin İlk Hasta Nöbetimi?
Asker : Ilk..
Nevzat : Memleket Nere Tertip?
Asker : Kayseri..

Polat: Beni Nasıl Satarsınız?
Başkan: Ben Senden Teşekkür Beklerken, Bu Ustubu Sana Yakıştıramadım...
Polat: Bende Sizden Destek Beklerken, Arkadaşlarımın Teslim Edilmesini Size Yakıştıramadım...
Başkan: Ben Nasıl Senin Yaptıklarını Sorgulamıyorsam, Sende Benim Yaptıklarımı Sorgulayamassın!
Polat: Ben Sizi Satarsam Sizde Beni Sorgulayın!!!
Başkan: Anlamıyormusun Polat, Seni Feda Ediceğimize, Adamlarını Kızağa Çektik.
Polat: Anlıyorum...Anlıyorum Ama Sindiremiyorum. Ben Bugüne Kimseyi Feda Etmeden Geldim.
Başkan: Senmi?!
Polat: Kimi Feda Etmişim?!
Başkan: En Başta Kendi Hayatını Feda Etmişsin! Devletin Umrundamı Şahıslar, Halo Dışarda Olduğu Günleri Yanına Kar Saysın, Çocuklarda İçerde Geçirdiği Günleri Tatil Saysın!!!
Polat Niçin Bu? Tataroğlunun Hangi Hatrı, Hangi Gücü 3 Kişinin 4 Duvar Arasında Yaşamasına Yetiyor?!!
Başkan: Hiçbir Şahsın, Hatrında, Gücünde Önemi Yok, Devletin Gücü Her Şeye Yeter, Ama Tataroğlununda Devleti Lekelemeye Gücü Yeter!!! Buna Hiç Bir Zaman Müsade Etmedim Etmem!
Polat: Benim Bu İşe Devam Etmemi İstiyormusunuz?
Başkan: Etmek İçin Görevindesin.
Polat: O Zaman Bir Daha Benden Habersiz, Benimle İlgili Birilerini, Benim İçin Feda Etmeyin!!! Arkadaşlarımı Yanımda Görmek İstiyorum, Görücemde...!!!

k.ırak a girmemenin bir bedeli var hergün mayın patlıyor.
girmenin de bir bedeli olacak. her gün bomba patlacak.
türkler bir yere girince çıkmaz.bu sefer herkes bizi çıkarmak için uğraşacak mealinde sözleri vardı ki süperdi.
zaten kurtlar vadisinde en çok sevdiğim şey güncel olayların böylesine gerçekçi bir şekilde analiz edilip diziye yansıtılması.
davut tataroğlu ile polatın konuşmalarında çok derin olaylar vardı.benim aklıma gelmedi şuan.aklında olan arkadaşlar yazsın.çünkü bu sözler şuan içinde bulunduğumuz durumu çok güzel anlatıyor.

İletiler: 3

İletigönderen MedceziR » Cum Haz 08, 2007 16:53

Hüsnü gelen adamı Gece Lambasıyla öldürürken tuncay yanına yaklaşır;
Tuncay: Naptınız Hüsnü Bey?
Hüsnü: Önce Rüzgar Çıktı Zannettim Dal cama Çarpıyo Cam Ses çıkarıyo Zannettim.Rüzgar Çıkmamış Dal Çarpmamış Cam ses çıkarmamış.Gelen Sinekmiş Ezdim Geçtim, Ezdim Geçtim Tuncay Bey!!!

Bu Hüsnü'yü giderek sevmeye başlıyorum, şair gibi adam :D

Semih, paylaşım için sağol kardeş...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x