Lincoln'ün sabrı taştı !..

Futbol ile ilgili hersey burada.

Lincoln'ün sabrı taştı !..

İletigönderen Veled » Sal Tem 17, 2007 11:50

Lincoln'ün sabrı taştı !..

Galatasaray'ın yeni transferi Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln, sonunda dayanamadı, kendisini İsviçre ve Almanya'daki hazırlık maçlarında oynatmayan hocası Karl Heinz Feldkamp'ın kapısını çaldı.



Duisburg'ta takımın kamp yaptığı otelin lobisinde, Alman teknik adamın yanına giden sambacı yıldız, "Hocam artık oynamak istiyorum. Bir tek ben forma şansı bulamadım. Beni ne zaman oynatacaksınız?" diye sordu. Basın mensuplarının oynanan üç hazırlık maçında sorduğu tanıdık soruyu bir kez de yıldız oyuncusu için cevaplayan 73 yaşındaki tecrübeli hoca, "Hayır, şimdi oynayamazsın. Sabırsızlandığını biliyorum ama kendini İstanbul'a sakla" dedi.

Feldkamp'ın verdiği bu cevapla bir hayli morali bozulan Brezilyalı yıldızın üzgün bir şekilde masadan kalktığı ve odasına gittiği öğrenildi. Sambacı yıldızla daha sonra bir kez daha özel bir görüşme yapan Alman hocanın, Lincoln'e moral vererek, "Senin nasıl bir futbolcu olduğunu zaten biliyorum. Bu kampta önemli olan seni değil diğerlerini görebilmem. Çalışmaya devam et ve biraz daha bekle. İstanbul'daki muhteşem taraftarı tribünlerde görünce ne demek istediğimi anlayacağından eminim" diye konuştuğu bildirildi.

Kaynak: Milliyet

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22932
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Veled » Sal Tem 17, 2007 17:29

G.Saray idmanında Lincoln kesiği

Galatasaray Almanya'da yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, dünkü antrenmanda Lincoln'e sert girerek tepki çeken Mehmet Güven ve Anıl'ın arka adalelerinde çekme olduğu, bu nedenle antrenmana katılmadığı açıklandı.



Sabah yapılan antrenmana teknik direktör Feldkamp özel işleri nedeniyle katılmazken, futbolcular antrenör Ahmet Akçam yönetiminde çalıştılar. Futbolcular istasyon çalşmasının ardından top kapmaca oynadılar.

Dünkü antrenmanda Lincoln'e sert girerek tepki çeken Mehmet Güven ve Anıl'ın arka adalelerinde çekme olduğu, bu nedenle antrenmana katılmadığı açıklandı.

Sakatlandıktan sonra en az bir ay sahalardan uzak kalacağı bildirilen Hakan Şükür ise sakatlığının beşinci gününde topla buluştu.

Hakan Şükür antrenmanda başarılı kurtarışlar yapan Fırat'a 'bravo, aferin "diyerek moral verdi.
Yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlenirken Hasan şaş'ın tekrar saçlarını kazıtması dikkat çekti.

lig tv
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=22973
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x