Lugano Avustralya yolcusu!

Futbol ile ilgili hersey burada.

Lugano Avustralya yolcusu!

İletigönderen Veled » Prş May 17, 2007 9:45

Lugano Avustralya yolcusu!

Fenerbahçe'nin Uruguaylı defansı Diego Lugano Avustralya'ya gidiyor. Teknik direktör Oscar Washington Tabarez tarafından milli takıma davet edilen Lugano Sydney'de Avustralya'ya karşı forma giyecek.



Uruguay'ın 2 Haziran'da Avustralya ile oynayacağı karşılaşmaya Lugano'nun yanı sıra bu hafta sonu Villarreal'le 50.golüne ulaşan eski Manchester United'lı Diego Forlan da çağrıldı. Öte yandan Inter ile şampiyonluğa ulaşan Fabian Carini ve Alvaro Recoba da kadroya dahil edildi. Lugano'lu Uruguay 26 Haziran ve 15 Temmuz tarihleri arası Bolivya ve Peru ile de karşılaşacak. Lugano Uruguay'ın defanstaki en önemli kozu olarak sahaya çıkacak.

Uruguay kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Carini (Internazionale), Viera (Villarreal); Scotti (Argentinos Juniors), Lugano (Fenerbahce), Dario Rodriguez (Schalke), Victorino (Veracruz), Diogo (Real Zaragoza), Fucile (Porto), Filgueiras (Arsenal); Garcia, Cabonnio (both Celta Vigo), Perez (Monaco), Giacomazzi (Lecce), Cristian Rodriguez (Paris St Germain), Recoba (Internazionale), Olivera (Atlas); Forlan (Villarreal), Abreu (Mexico), Estoyanoff (Deportivo La Coruna), Vargas (Monaco), Sanchez (Toluca)

(Ligtv.com.tr)
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x