Manşet - 13 Haziran 09 / Prof. Dr. Abdülkadir ÇEVİK

Saygı ÖZTÜRK ile Manşet

Manşet - 13 Haziran 09 / Prof. Dr. Abdülkadir ÇEVİK

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Haz 20, 2009 20:38

Saygı ÖZTÜRK, manşeti yakalıyor... Prof. Dr. Abdülkadir ÇEVİK; Siyasilerin birbirlerine karşı uslûbunu nasıl değerlendiriyor? Liderler arasındaki atışmalar toplumu nasıl etkiliyor? Liderlerden KIZMA-KIZDIRMADA kimler başarılı? Toplum nasıl siyasiler ile temsil edilmek istiyor? Toplumda şiddet niçin yaygınlaşıyor? Çocukları şiddete yönlendiren sebepler nelerdir? Teröristler nasıl bir ruh hali içinde? Toplumdaki şiddet olaylarını önlemenin yöntemleri nelerdir? ÖSS ve SBS öğrencilerin ruh halini nasıl etkiliyor?

Konuk: Politik Psikoloji Derneği Başkanı ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdülkadir ÇEVİK

Telefon konuğu: YÖK Eski Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İsa EŞME


Resim




İzle (Şifre: guncelmeydan)





Görüntü: XviD 29.00fps
Ses: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 192Kbps
Süre: 84 dk. 40 sn.
Boyut: 293 MB
Çözünürlük: 512x384





Şifre
guncelmeydan

GÖRÜNTÜYÜ İNDİR

İlişimler

Parça I
Parça II
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Manşet

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x