MAZLUMDER'e bağlı avukatlardan Hurşit TOLON'a suç duyurusu

ARI, TESEV, Açık Toplum Vakfı, HYD, Genç Siviller, GTP, SODEV, Bianet, STGM, TÜSEV, MAZLUMDER, STEP, LGBTT, Barış ve Kardeşlik Forumu, Türk Demokrasi Vakfı, LDP, Küresel BAK vesaire...

MAZLUMDER'e bağlı avukatlardan Hurşit TOLON'a suç duyurusu

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 13, 2009 14:35

Avukatlardan Hurşit Tolon'a suç duyurusu

Ergenekon terör örgütünün tutuksuz şüphelilerinden emekli Orgeneral Hurşit Tolon''a ait olduğu ileri sürülen ses kaydıyla ilgili avukatlar suç duyurusunda bulundu.



MAZLUMDER'e bağlı çok sayıda avukat, dün öğle saatlerinde Sultanahmet Adliyesi'ne gelerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Hurşit Tolon hakkında yasal işlem başlatmasını istedi. Tolon'a yönelik şikâyet dilekçelerini yetkili mercilere veren avukatlar, söz konusu ses kaydında, Tolon'un ve olaya karışanların suç delillerini yok etmeye veya değiştirmeye çalıştığı, kamu görevlilerine hakaret ettiği, gerçeğe aykırı bilirkişi raporları alındığı, görevi kötüye kullanma ve suçluyu kayırma gibi suçların işlendiği belirtildi. Konuşmada geçen sözlerin ve itirafların suç teşkil ettiğini ifade eden avukat Cihat Gökdemir, en kısa sürede yetkililerin olayla ilgili hukuki süreç başlatması gerektiğini söyledi.


11 Mart 2009 Zaman


İm (Kod): Tümünü seç
http://www.mazlumder.org/haber_detay.asp?haberID=5006


İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararına göre, Ergenekon terör örgütü tabirinin yasak olmasına rağmen, Zaman ve diğer F tipi yapılanmaların bu yasağa uymadığı da ayrıca dikkatlere sunulur!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen İlteriş » Cum Mar 13, 2009 16:42

Yahu akil var mantik var,

F-tipi orgutten haberdar olan bu insanlar telefonda, uztelik tutuksuzluklarina karar verilip ciktiktan sonra, neden bu kadar acik ve bariz sekilde aleyhlerinde kullanilabilecek sozler soylesinler. Kesinlikle sahtekarlik urunu bu kayitlar.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye
 
İletiler: 1197
Kayıt: Cmt Eki 20, 2007 23:05


Şu dizine dön: Türkiye Ağı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x