MHP kurultayı niçin önemli? / Arslan BULUT

MHP kurultayı niçin önemli? / Arslan BULUT

İletigönderen Balasagun » Sal Nis 19, 2016 15:00

MHP kurultayı niçin önemli?


Resim
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şeref Malkoç, “Yürürlükte olan 1982 anayasası doğarken sakat doğdu. Kolu, bacağı sakat olsa bir şey değil, beyinden de özürlü doğmuş durumda” dedi!

Türkiye’nin rejimini değiştirmek isteyen AKP, Anayasa için uyguladığı taktiği daha önce TSK üzerinde, cemaati kullanarak uygulamıştı!

Malkoç’un sözleri, çok bilinçli ve sistematik bir propagandanın küçük bir yansımasıdır!

Konuyu daha iyi anlayabilmek için askeri liselerde, harp okullarında, askeri yargıda, askeri tıbbiyede ve astsubay okullarında görevlendirilen “Fethullah’ın Askerleri”ni veya “TSK’da Şakirtlerin İşgali”ni, Mustafa Önsel’in “Ağacın Kurdu” adlı kitabından okumak gerekiyor.

* * *

Bakınız, Önsel’e göre TSK’yı çökertmek için nasıl bir yöntem uygulamışlar:

“Bir büyük çınar ağacı düşünün. Şöyle yedi, sekiz yüz yıllık... Artık her dalı bile ortalama bir ağaçtan daha kalınca... Böylesi bir ağacın bir de köklerini düşünün. Ne kadar derinlerdedir değil mi?

Diyelim ki bu ağacı ortadan kaldıracaksınız. Bu işlemi biraz da mahallelinin gözünden uzak yapmanız gerekmekte. Hani ne olur ne olmaz, tepki gösterecekleri tutar. Zaten kesmeye kalksanız o devasa ağacın devrilmesi, etrafa da zarar verebilir. O zaman çınarı yıkmak için her şeyi yavaş ve hissettirmeden yapmanız gerekmektedir.

Bünyenin içten içe zayıflatılması için özel olarak yetiştirdiğiniz kurtçukları çınar ağacının gövdesine mümkün olduğunca çaktırmadan yerleştireceksiniz!

Kurtçuklar
, fazla göze batmadan yavaş yavaş gövdeyi kemirmeye, kemirdikçe semirip çoğalarak gövdeyi içten içe sarmaya devam ederken; siz alttan alta, çınar ağacının çok büyüdüğünü, bu gidişle her yeri kaplayacağını, evlerin duvarlarını çatlatabileceğini, hatta yıkabileceğini, tedbir alınmasının bir zaruret olduğunu bir virüs gibi ortama yayacaksınız.

Hele bir de lodos olmaya görsün. Lodostan ziyade lodosun kırdığı dalların çevreye verdiği zararı gündeme getirecek, küçük bir zarar bile olsa kıyameti koparacak, olayı olduğundan da büyük göstererek kamuoyu algısını çınar aleyhine değiştirmeye çalışacaksınız.

Bu uğurda yalandan da kaçınmayacaksınız. İftiraya dayalı olarak çınar ağaçlarının çevreye nasıl zarar verdiğini, örnekleriyle anlatarak yayacaksınız.

İnsanları her geçen gün bu tür propagandalarla çok sevdikleri, gölgesinde serinledikleri çınar ağacından soğutacaksınız.

Sonra çeşitli bahanelerle önce küçük dallarını, sonra daha büyüklerini keseceksiniz. Bunları yaparken hep ahalinin karşı çıkamayacağı gerekçeler ileri süreceksiniz.

Sıra gövdeye gelecek. O aşamada çok dikkatli ve sabırlı davranacaksınız. Ahali, artık çınar ağacının kesilmesine fazla tepki göstermeyeceği bir noktaya geldiğinde gövdeyi yavaş yavaş, küçük parçalar halinde kesmeye başlayacaksınız.

Gövdeyi kesmekle çınarın yok olmayacağını bildiğinizden, köklerinin kuruması için oraya da el atmanız gerekecek...”

* * *

Mustafa Önsel, bir “çınar”a benzettiği TSK’nın, cemaatin yetiştirdiği kurtçuklar tarafından nasıl içten kemirildiğini örnekleriyle anlatıyor.

Şimdi sıra, Anayasa’daki devletin temel niteliklerini darbecilerin yazdığını iddia ederek ve sözde ümmeti savunarak “Türk Milleti”ni çökertmeye geldi. Yöntem, TSK’ya uygulanan yöntemle aynı. BOP eş başkanlığı, Suriye ve Libya’da iç savaş çıkarmak gibi “Müslümanı Müslümana kırdırmak” suçları vardır ama hâlâ ümmetten söz edebiliyorlar!

Millî yapının temeli olan Anayasa’nın değiştirilemez ilkelerini yok etmek için bilimsel yöntem uygulanıyor. Milleti millet yapan 23 Nisan gibi bütün değerler, cemaat, vakıf eğitimleriyle çocukların bilincinde zayıflatılıyor. Buralarda milletin kökünü kurutma programı uygulanıyor. Bunun karşısında yine bilimsel yöntemlerle direnç gösterilmelidir. Fakat millet direnemesin diye uzun zamandır MHP gibi yapıları bile kontrol altında tutuyorlar! MHP kurultayı işte bu sebeple çok önemli!

Arslan BULUT, 18 Nisan 2016
arslanbulut@yenicaggazetesi.com.tr
“Efendiler, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki aslî cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin”
Kullanıcı küçük betizi
Balasagun
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 3523
Kayıt: Cum Eki 17, 2008 13:18

Şu dizine dön: Arslan BULUT

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x