Milliyetçilik Düşmanları Cevaptır.

Milliyetçilik Düşmanları Cevaptır.

İletigönderen pamuk611 » Prş May 02, 2013 20:45

Serge Hutin adlı bir Fransız masonunun yazdığı “LES FRANCS-MACONSL” kitabının 127. sayfasında okuduğumuza göre İslam dünyasında masonlar CEMALEDDİN-İ AFGANİ ve MUHAMMED ABDUH gibi “din politikacılarını” localarına kaydederek onların eliyle “Dini,milli yapılarına göre reforme ederek” alemşumul İslam dinini bozmak,öte yandan Müslüman Kardeşler(Freres Musulmans)hareketi ile de “İslam’da milliyetçilik yoktur”propagandası ile milletleri çökertmek ve bu suretle çok kahpece bir planla birbirine zıt “islamcı” ve “milliyetçi” sun’i düşman kamplar doğurmak istemişlerdir.

BUGÜN ERDOĞAN İŞTE BU AYRIŞTIRMAYI KÖRÜKLEMEKTEDİR.

ERDOĞAN, ”MİLLİYETÇİLİĞİ AYAKLARIMIN ALTINA ALIYORUM” DERKEN; AFGANİ VE ABDUH’UN YOLUNDAN MI GİDİYOR?

Emperyalizm, bizim dünyamızda bu “paradoks”tan çok istifade ettiğini ayrıca yazmaktadır. Dinimizin ve milliyetimizin düşmanları, din ve milliyet gibi iki mukaddes varlığımızı,birbirine düşman göstermek oyunundan kolay kolay vazgeçeceğe benzemiyor.

O halde,Türk milliyetçisine düşen iş,bütün varlığı ile bu oyunu her şeyden önce kendi yurdunda bozmak olmalıdır. Bu ülkede sun’i olarak birbirine düşman “güya Türkçü” ve “güya İslamcı” cepheler meydana getirmek isteyen hain ve kahpe oyunların karşısına,bir Müslüman-Türk olarak ve tarihine yaraşır bir biçimde çıkmalıdır.

İSLÂM’DA MİLLİYETÇİLİK YOKTUR DİYEN İSLÂMİ KARDEŞLER ÖRGÜTÜ, BUGÜN ABD NİN EMRİNDE HAREKET EDEREK, BÜTÜN İSLÂM ÜLKELERİNDE FİTNELER ÇIKARTMAKTA, VATANINI SEVEN VE ABD YE KARŞI OLAN MİLLİ GÜÇLERE SALDIRMAKTADIR. ERDOĞAN’DA AYNISINI YAPARAK TÜRK MİLLİYETÇİSİ VATANPERVERLERE SALDIRMIYOR MU?

haberal61
Kullanıcı küçük betizi
pamuk611
Üye
Üye
 
İletiler: 20
Kayıt: Pzt Şub 11, 2013 22:49
Konum: Ankara

Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x