Mimarsinan Windsurf tesisi açıldı!

Diğer spor dalları

Mimarsinan Windsurf tesisi açıldı!

İletigönderen Ayberk » Çrş Haz 13, 2007 20:36

Mimarsinan Windsurf tesisi açıldı!

Mimarsinan Windsurf Kulübü'nün yeni tesisleri, düzenlenen törenle hizmete açıldı..


Açılış törenine Mimarsinan Belediye Başkanı Cuma Bozgeyik, Belediye Başkan Yardımcıları Okan Gülkoku ve Hüseyin Koç ile sporcular katıldı. Mimarsinan Windsurf Kulübü Başkanı Teyfik Aydemir Beyhan, burada yaptığı konuşmada, daha rahat ve geniş bir mekana kavuştukları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Yıllardan beri Mimarsinan Plajı'ndaki mekanımızda öğrencilerimize ders vermeye çalışıyorduk ama mekanımız küçük olduğu için malzemelerimizi depoya koyma ve derslerden sonra yıkanma gibi bazı sıkıntılarımız da vardı. Bu sıkıntılarımızı Belediye Başkanımız Cuma Bozgeyik'in sayesinde aştık, kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Mimarsinan Belediye Başkanı Cuma Bozgeyik ise, Mimarsinan Windsurf Kulübü'nün çalışmalarını her zaman destekleyeceği sözünü vererek, "Mimarsinan Windsurf Kulübü, artık daha çağdaş imkanlarla çalışmalarını sürdürecek. Kulüp; duşu, tuvaleti, soyunma odaları, sosyal aktivite alanları ve özel plajı olan yeni tesiste, gençlere rüzgar sörfünü sevdirip, yeni lisanslı sporcular yetiştirecektir" dedi.

Mimarsinan Windsurf Kulübü Başkanı Beyhan, konuşmaların ardından Belediye Başkanı Bozgeyik ile Başkan Yardımcıları Gülkoku ve Koç'a, kulübe desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Öte yandan açılış töreni için gençler, master'lar ve grand master'lar kategorilerinde windsurf yarışları düzenlendi. Yarışlar sonunda gençlerde Özkan Erdem birinci olurken, ikinciliği Emrah Çelebi, üçüncülüğü de Devrim Tınay elde etti.

Master'lar kategorisinde Devrim Tınay birinci, Korhan Özdemir ikinci, Ersin Tuncay ise üçüncü oldu.

Grand master'lar kategorisinde ise 73 yaşındaki Feyzullah Tozkoporan birinci olurken, ikinciliği Ahmet Alaca, üçüncülüğü de Ünal Ülkü elde etti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Mimarsinan Belediye Başkanı Cuma Bozgeyik ile belediye başkan yardımcıları verdi.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye
 
İletiler: 1400
Kayıt: Prş Mar 01, 2007 21:04

Şu dizine dön: Diğer Spor Dalları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x