Nasrallah: Gazze'de hedef bütün Filistinli gruplarıdır

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Nasrallah: Gazze'de hedef bütün Filistinli gruplarıdır

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Cum Tem 25, 2014 20:35

Nasrallah, "Gazze'de hedef sadece Hamas değil, bütün Filistinli direniş gruplarıdır. Batı ve Arap dünyasına kalsa, İsrail'e 'fırsatını bulmuşken işlerini bitirin' diyecekler" dedi.
Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Lübnan'daki Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Gazze'de hedef sadece Hamas değil, bütün Filistinli direniş grupları olduğunu belirterek Filistinli tüm grupları İsrail'e karşı direnişe çağırdı.
Televizyondan açıklama yapan Hasan Nasrallah, "Batı ve Arap dünyasına kalsa, İsrail'e 'fırsatını bulmuşken işlerini bitirin' diyecekler." dedi.

Hizbullah lideri Nasrallah, "Eminim bazı Arap liderler, Netanyahu'yu arayıp 'saldırılara devam et' diyorlar. Üzücüdür ki bazı Arap medyası Filistinli çocukları öldüren İsrail askerlerine karşı duygusal yaklaşım gösteren haberler üretiyor. Ordusuna güvenemeyen İsrail, Filistin direnişini kırmak için saldırılarını çocuk ve kadınları öldürmekle başlattı." diye konuştu.
"Irak'ta kilise ve camilerin yıkılmasının Kudüs'teki Mescid-i Aksa'nın yıkılışına zemin hazırlamasından korkuyorum" diyen Nasrallah, "Irak Şam İslam Devleti örgütü (IŞİD), Irak'ta cami, klise ve peygamber türbelerini hadef alıyorsa İsrail neden Mescid-i Aksa'yı yıkmasın" değerlendirmesinde bulundu.
Nasrallah, İsrail'in İslam ülkeleri arasında kargaşa ve husumet meydana getirerek, Filistin davasının unutulmasına ve halkının siyasi, askeri ve psikolojik olarak yalnızlaştırılmasına çalıştığını öne sürdü.
Hasan Nasrallah, Hizbullah'ın her zaman Filistin halkı ve tüm Filistinli direnişçilerin yanında yer alacağını belirterek, "Filistinlilerin zaferi bizim zaferimiz, hezimetleri bizim hezimetimizdir... Gazze'de hedef sadece Hamas değil, bütün Filistinli direniş gruplarıdır. Batı ve Arap dünyasına kalsa, İsrail'e 'fırsatını bulmuşken işlerini bitirin' diyecekler" diye konuştu.



http://www.dunyabulteni.net/dunya/30495 ... ruplaridir
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x