Zaman: Cum Nis 19, 2024 22:21

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Cilvegözü'nde İsrail Politikası Patladı! / Arslan BULUT

Cilvegözü'nde İsrail Politikası Patladı!

Cilvegözü sınır kapısında meydana gelen patlamayla ilgili olarak açıklama yapan İçişleri Bakanı Muammer Güler, “Gri aracı park edenler, tam 23 dakika bekledi” dedi. Saldırganlardan bir kişinin Türkiye’ye, iki kişinin Suriye’ye gidip gitmediğinin sorulması üzerine Güler, “Açık açık görüntülerde var. Onların, Türkiye’ye girenin kimlik tespitine çalışıyoruz” cevabını verdi.

Güler “Patlamaya sebep olan aracın kesinlikle Suriye tarafından geldiğini, saat 14.17’de kameralarda görüntü olarak park ettiğini tespit ettik. 20 dakikalık bir aradan sonra da ...
Read more : Cilvegözü'nde İsrail Politikası Patladı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 629 | Yanıtlar : 0


Millet, Kendi Hukukunu Kendi Eliyle Korur / Arslan BULUT

Millet, Kendi Hukukunu Kendi Eliyle Korur

Tayyip Erdoğan, Hasan Celal Güzel’in “Yeni Türkiye” dergisi için yazdığı yazıda, 1982 Anayasası’nın birçok defa değiştirildiğini ama başlangıç ilkelerinde ortaya konulan anlayışın hala devam ettiğini belirterek bunun değiştirilmesi yönünde toplumda büyük bir talep olduğunu iddia etti.

Bir ülkenin anayasasının temel ilkeleri değiştirilmesi isteniyorsa, aslında rejim değiştirilmek isteniyor demektir. Bu da bir Anayasa suçudur. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın başlangııç ilkeleri ile değiştirilemez maddelerinin değiştirilmesi taklif dahi edilemez.

Ayrıca toplumda “Yeni ...
Read more : Millet, Kendi Hukukunu Kendi Eliyle Korur / Arslan BULUT | Görüntüleme : 524 | Yanıtlar : 0


AKP'nin BDP ile İttifakı Erdoğan'ın İntiharıdır! / Arslan BULUT

AKP'nin BDP ile İttifakı Erdoğan'ın İntiharıdır!

Genel seçimlerden önce Hüseyin Yılmaz adlı okurumuz, “Bu seçimde, AKP’nin Güneydoğu’daki listesi ve çalışmalarında gevşeklik görüyorum. Galiba gizli bir ittifak var! Seçim sonunda yapacakları anayasa değişikliğinde birlikte hareket edecekler. Hatta BDP’nin 35’den fazla milletvekili çıkarması AKP’nin işini kolaylaştıracak” diyordu.

Biz bu mektupla birlikte, konuyu 21 Haziran 2011 tarihli Yeniçağ’da “AKP ve BDP’nin gizli ittifakı” başlığı altında incelemiş ve şöyle demiştik:

“AKP, oy oranını korur ve BDP de 35 milletvekili ...
Read more : AKP'nin BDP ile İttifakı Erdoğan'ın İntiharıdır! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 561 | Yanıtlar : 0


Teröristbaşı ile Kucaklaşmak Yol Haritası Mı? / Arslan BULUT

Teröristbaşı ile Kucaklaşmak Yol Haritası Mı?

Tayyip Erdoğan, İmralı’ya Abdullah Öcalan ile görüşmeye gidecek ikinci BDP heyeti konusunda “Dağdaki terörist ile kucaklaşanı İmralı’ya göndermeyiz” dedi.

Dağdaki teröristlerle kucaklaşanları nereye göndermiyor?

Mekke’ye mi, Kâbe’ye mi?

Hayır, dağdaki teröristlerle kucaklaşanları, dağdaki teröristlerin başına göndermiyor!

Dağdaki teröristlerle kucaklaşma fırsatı bulamayanlara, dağdaki teröristlerin başı ile kucaklaşma imkânı veriyor..

Bu da siyasi açıklama oluyor!

***
Fakat ne diyor parti sözcüsü Hüseyin Çelik? Amerikan Büyükelçisi Ricciardone’nin sözlerine gösterdiği “Haddini bilsin” şeklindeki ...
Read more : Teröristbaşı ile Kucaklaşmak Yol Haritası Mı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 712 | Yanıtlar : 0


Baro'ya Kurulan Tezgâha Bakın! / Arslan BULUT

Baro'ya Kurulan Tezgâha Bakın!

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu üyeleri hakkında “Yargı Görevi Yapanı Etkilemeye Teşebbüs” suçlaması ile dava açılınca, yandaşlar “baro yönetimi düştü” diye çığırtkanlık yapmaya başladı.

Oysa İstanbul Barosu yönetimi, oy kullanan 22 bin 19’u avukattan 12 bin 836’sının oyunu alarak seçilmiştir. Demokratik yollarla İstanbul Barosu yönetimini alamayanların, siyasi davalardan yararlanarak yönetimi devralmayı düşünmesi, avukatlık mesleği adına da utanç vericidir.. Sandıkta yenilenler, katakulli ile İstanbul Barosu yönetimine gelmek istiyor. Ama bunu yapamayacaklar! İstanbul Barosu ...
Read more : Baro'ya Kurulan Tezgâha Bakın! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 552 | Yanıtlar : 0


AKP, Sivil Mondros'u İmzaladı; Yeni Anayasa, Sivil Sevr Olacak! / Arslan BULUT

AKP, Sivil Mondros'u İmzaladı; Yeni Anayasa, Sivil Sevr Olacak!

PKK’nın İnternet sitesi İmralı’daki görüşmelerde mutabakat sağlandığını öne sürdü. PKK sitesi, bizzat Apo’nun hazırladığını belirttiği 3 aşamalı yol haritasını şöyle açıkladı:

1. Aşama: Hükümet, anadilde savunma hakkından sonra KCK tutuklularının tahliyesini sağlayacak hukuki düzenlemeleri yapacak. PKK da, bu adımlara paralel olarak eylemlerini durduracak. İki taraf, ’çatışmasızlık ortamını kalıcı olarak’ilan edecek.
2. Aşama: Türkiye, Suriye Kürdistanı’nı tanıyacak. PKK da, buna karşılık olarak Türkiye’deki silahlı güçlerini sınır dışına ...


AKP'nin Sırrı! / Arslan BULUT

AKP'nin Sırrı!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Malatya’da yaptığı konuşmada, parlamenter sistemin Türkiye’nin ayağına bağ olduğunu öne sürerek “Tayyip Erdoğan, başkanlık sistemini kendisi için istememektedir. Tayyip Erdoğan, hizmetleriyle zaten Türkiye’nin ilelebet ve ebedi başkanıdır” diye konuştu, bu arada “Allah’a yemin ederim ki Türkiye’deki bütün meselelerin çözülmesinde en yetkili lider ise Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye bir söz söyledi.

Tayyip Erdoğan’ın ne kadar yetkili olduğunu ifade edebilmek için Allah’a yemin etmeye gerek var mı? Halkın huzurunda ...
Read more : AKP'nin Sırrı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 640 | Yanıtlar : 0


Timur'un Fili ve Narkoz Politikaları! / Arslan BULUT

Timur'un Fili ve Narkoz Politikaları!

Tayyip Erdoğan, CHP’nin kendini tanımlamakta zorluk çektiğini ve var oluşuyla ilgili sorunlar yaşadığını söylerken, karanlık bir odada fili tanımlayanların hikayesini anlattı.

Her ne kadar Kemal Kılıçdaroğlu, “Eğer bu değerli, Türk büyüğü filin üzerine, yani CHP’nin üzerine yapışmış bir sinek gibiyse o fili tarif edemez” dese de CHP’nin içinde kendi kökleri ile ilgili sorunlar yaşayanların bulunduğu da bir gerçek.

Üstelik Erdoğan, kendisini bir “Türk büyüğü” olarak değil, şimdilik “Türkiye büyüğü” olarak ...
Read more : Timur'un Fili ve Narkoz Politikaları! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 642 | Yanıtlar : 0


Yeni Bir Millet Yaratmak, Kimin İşi Tayyip Bey? / Arslan BULUT

Yeni Bir Millet Yaratmak, Kimin İşi Tayyip Bey?

Tayyip Erdoğan, Türkiye halkının milli kimliği olan Türk kimliğini, Anayasal olarak ortadan kaldırmaya karar vermiş de Atatürk’ten söylev örnekleri vererek fikrine destek arıyor. Aynen şöyle diyor:

“1920’de Meclis’in açılışından bir hafta sonra Atatürk kürsüde der ki: ’’Meselenin bir daha tekerrür etmemesi ricasıyla bir iki noktayı arz etmek isterim. Burada kastedilen zevat yalnız Türk değildir. Yalnız Çerkez değildir, yalnız Kürt değildir, yalnız Laz değildir. Fakat hepsinden mürekkep anasırı ...
Read more : Yeni Bir Millet Yaratmak, Kimin İşi Tayyip Bey? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 546 | Yanıtlar : 0


AKP'nin Tarihi Misyonu Nedir? / Arslan BULUT

AKP'nin Tarihi Misyonu Nedir?

Türkiye, kendi milli kimliğini AKP ve BDP eliyle yok etmeye çalışıyor. Öyle ki, geçen gün, AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu “AKP iktidarından önce hepimiz Türk’tük. Etnik farklılıkları bahane ederek farklı isteklerde bulunmak yasaktı. Mesela, Kürtsen ’Kürt’demek bile yasaktı” diyebildi. CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün ise Kurtuluş Savaşı’nda Türklerin Rumlara etnik temizlik uyguladığını iddia ederek, Yunanistan’ın bu yöndeki propagandasını seslendirdi.

Yani AKP iktidarı, Türklük bilincini ortadan kaldırmaktan iftihar ediyor. Bunu büyük ...
Read more : AKP'nin Tarihi Misyonu Nedir? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 639 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147919 ileti • Toplam 45546 başlık • Toplam 24814 üye

x