Zaman: Cum Nis 19, 2024 9:12

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Yalakalık geni ve kalplerin mühürlenmesi / Arslan BULUT

Yalakalık geni ve kalplerin mühürlenmesi

Gaziantep’ten Mine Demirkul diyor ki “Aymaz doğanları sonradan aydırmak ne kadar zor.. Bunu her gün aydıramadığım, aymayı reddeden insanlarla konuşurken tartışırken o kadar çok yaşıyorum ki.. ‘Misak-ı milli sınırları tehlikede’ diyorum ‘değiştirmek istiyorlar’ diyorum; ‘Değişirse değişsin, Rusya’nın da sınırları değişti, ne oldu’diye cevap veriyor, ‘halis Türk’üm’ diyen aymaz! Eskiden bunu vatanına yakıştıracak bir Türk evladı var mıydı?”

Bülent Arınç ise Anayasa tartışmaları konusunda “Nihayetinde rejim değiştirmiyoruz, sadece ülkenin nasıl daha ...
Read more : Yalakalık geni ve kalplerin mühürlenmesi / Arslan BULUT | Görüntüleme : 606 | Yanıtlar : 0


Erdoğan’ın projesi: OBD! / Arslan BULUT

Erdoğan’ın projesi: OBD!

AKP iktidarının hangi proje için çalıştığını, Yenişafak yazarı Nazif Gürdoğan açıkladı: “Orta Doğu Birleşik Devletleri!”

Gürdoğan, “Abdülhamit vizyonu”ndan yola çıkarak “Elli yıllık bir süreçte, Avrupalılar ‘Avrupa Birleşik Devletleri’ni kurma başarısını göstermişlerdir. Müslüman dünya da, ‘Amerika Birleşik Devletleri’ gibi, ‘Orta Doğu Birleşik Devletleri’ni gerçekleştirmek zorundadır. Türkiye ‘Avrupa Birleşik Devletleri’ içindeki yerini güvenceye alarak, ‘Orta Doğu Birleşik Devletleri’nin oluşmasına öncülük yapmalıdır” dedi.

Aynı yazar, “Türkiye’nin gelecek vizyonu” başlıklı yazısında da “Orta Doğu’dan Amerika çekilirken, ...
Read more : Erdoğan’ın projesi: OBD! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 748 | Yanıtlar : 1


12 Haziran’dan sonra Haçlı Seferi! / Arslan BULUT

12 Haziran’dan sonra Haçlı Seferi!

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Sosyalist Grup Başkanı Andreas Gross, NTV ana haber bülteninde Can Dündar’ın sorularını cevaplandırdı ve Tayyip Erdoğan’ın, kendisine verdiği bilgileri ifşa etti. Gross, şöyle dedi:

“Öğle yemeğinde yapılan yorumların en önemlisi, en ilginciydi. Bu maddelerin yalnızca bir geçiş sürecinde varolabileceğini söyledi. Ve kendisi de Türkiye’nin artık 3 ya da 1. madde ya da 3. madde gibi Türklüğe vurgu yapan maddelere ihtiyaç olmadığını, olmayacağını söyledi. İleride... Bence bu ...
Read more : 12 Haziran’dan sonra Haçlı Seferi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1036 | Yanıtlar : 0


Şifre çuvala sığmıyor? / Arslan BULUT

Şifre çuvala sığmıyor?

İstanbul’un farklı bölgelerindeki birçok liseden öğrenciler, İnternet üzerinden haberleşerek Taksim’deki Gezi Parkı’nda buluştu ve şifreli sınava karşı protesto eylemi yaptı.

Eyüp Refhan Tümer Lisesi ve Uğur Mumcu Mahallesi Hatice Bayraktar Lisesi gibi bazı liselerde ise öğrencilerin eyleme gideceğini haber alan yöneticiler, okul giriş çıkışlarını kapatarak engelleme yaptı.

Yemek arasında serbest kalan öğrenciler, Taksim’e gitti.

Bizzat görüştüğüm başka bir okul müdürü ise “Olay büyüyor, farkında mısınız?” diye sordu.

Aslında olayın kendisi büyük! 1 ...
Read more : Şifre çuvala sığmıyor? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 780 | Yanıtlar : 0


AKP’ye oy veya gönüllü kobaylık / Arslan BULUT

AKP’ye oy veya gönüllü kobaylık

Yasalarımızda “Gönüllü kobaylık” düzenlemesi eksikti, o da 23’üncü dönemin son yasama faaliyetlerinden biri olarak tamama erdirildi!

“Gönüllü kobaylık yasası” Meclis’ten geçti. Cumhurbaşkanı onaylarsa artık Türkiye’de de yasal olarak insanlar ilaç şirketlerinin kobayı olabilecek.

Ancak bir tedavi yöntemi ve ilâcın ilmi araştırma amacıyla insanlar üzerinde kullanılabilmesi için Sağlık Bakanlığı’ndan izin alınması gerekecek. Araştırmada insanlar kullanılmadan önce hayvanlar üzerindeki deneyler tamamlanmış olacak. Deneylerin zararlı ve kalıcı etki bırakmaması, “gönüllü”nün yazılı olarak rızasının ...
Read more : AKP’ye oy veya gönüllü kobaylık / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1091 | Yanıtlar : 0


Şifreli sınav, İslâm’da var mı? / Arslan BULUT

Şifreli sınav, İslâm’da var mı?

Belirli bir sistem dahilinde ve sürekli olarak çalışmazsa, bir sporcunun refleksleri körelir. Aslında bütün meslekler böyledir. Bir gazeteci de daha çok kendi yöneticilerinin baskıları sonucunda, artık olayı yerinde araştırma yapmayı düşünmez bile!

Çünkü kendisinden araştırmanın sonucunda ulaşacağı gerçek değil, gazetenin siyasi tercihine uygun bir yaklaşım beklenir!

Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Milli Eğitim Bakanı ve YÖK Başkanı “ÖSYM Başkanı’nın izahından tatmin oldum” dediyse, İklim Bayraktar’ın kelimesiyle, “basıncı”ların bu konuyu araştırmasına gerek yoktur! ...
Read more : Şifreli sınav, İslâm’da var mı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 865 | Yanıtlar : 0


CHP ve AKP neden Yahudi ‘Rabbi’ye koştu? / Arslan BULUT

CHP ve AKP neden Yahudi ‘Rabbi’ye koştu?

WikiLeaks belgelerinde, Hilmi Özkök ile Tayyip Erdoğan’ın, Genelkurmay’daki milliyetçi ve Avrasyacı ittifakına karşı Atlantikçi eksende kader birliği yaptıklarından söz... ediliyordu ya bugünlerde aynı doğrultuda bakınız kimler, nasıl çalışıyor..

CHP heyeti ABD’de temaslar yaparken, işadamı Mustafa Koç, AKP-TÜSİAD, AKP-ABD ilişkilerini geliştirmesi ve “one minute” adlı tiyatro eserini sahnelemesiyle ünlü Cüneyt Zapsu ile birlikte Washington’da bulunuyor.

Vatan gazetesinde çıkan habere göre Türk-Amerikan İş Konseyi Heyeti, bakan yardımcısı düzeyinde görevlilerle görüştükten ...
Read more : CHP ve AKP neden Yahudi ‘Rabbi’ye koştu? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1786 | Yanıtlar : 8


Rejim düşmanı çetenin panik atakları / Arslan BULUT

Rejim düşmanı çetenin panik atakları

Basılmamış bir kitapla ilgili polisin inceleme tutanağı, kanuna aykırı olarak gazetelere ve gazetecilere gönderildi! Kimin gönderdiği isim olarak belli değil ama polisin elindeki bir tutanağı gazetecilere kim gönderebilir?

Demek ki her zamanki gibi soruşturmanın gizliliğini, asıl olarak devlet görevlileri ihlal ediyor, bu iş için gazetecileri kullanıyorlar!

Yandaş medya bu tutanağı incelemiş ve önemli bir veri bulamamış olacak ki manşetlere çıkardıkları haberler çok zayıf kalmış. Hatta komik duruma düşmüşler!

Çünkü delil ...
Read more : Rejim düşmanı çetenin panik atakları / Arslan BULUT | Görüntüleme : 786 | Yanıtlar : 0


Erdoğan’ın “mevcut rejim” yaklaşımı! / Arslan BULUT

Erdoğan’ın “mevcut rejim” yaklaşımı!

Tayyip Erdoğan, “Türkiye, mevcut rejimiyle, demokrasi tecrübesiyle, bugün ulaştığı ileri demokratik standartlarla, değişimi yöneten iradesiyle, İslâm ile demokrasinin yan yana olabileceğini tüm dünyaya başarılı şekilde göstermiştir” dedi.

Erdoğan, sermayenin küreselleşmesinden ve bununla paralel diğer değişimlerden bahsettikten sonra “Takdir edersiniz ki değişim olumlu yönde olabileceği gibi, olumsuz yönde de seyredebilir. İşte onun için lider, değişime hükmedebilen, değişimi kontrol edebilen, değişime istikamet çizen kişidir. Lider, aynı zamanda, değişen, değişime ayak uyduran kişidir. Her ...
Read more : Erdoğan’ın “mevcut rejim” yaklaşımı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 990 | Yanıtlar : 0


Ordu ve medyaya saldırının sebebi! / Arslan BULUT

Ordu ve medyaya saldırının sebebi!

Yeşiller Partisi Avrupa milletvekili Daniel Cohn-Bendit “Türkiye’nin AB’ye üye olabilmesi için Kemalizm’den kurtulabilmesi gerekir. Bunun için de 10 ya da 15 yıl gereklidir, ancak bu konuda Türkiye’ye yardım edilebilir” demişti..

İşte ABD ve AB, AKP iktidarını bu sebeple destekliyor..

Türkiye’nin rejimini değiştirmek için.

KKTC’nin 20. kuruluş yıldönümü dolayısıyla KKTC İstanbul Başkonsolosluğu’nun verdiği kokteylde karşılaştığım eski Genelkurmay Başkanı Hüseyin Kıvrıkoğlu, sorularım üzerine, “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran güç olan Silahlı Kuvvetler, yıkılmasına da ...
Read more : Ordu ve medyaya saldırının sebebi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 730 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147918 ileti • Toplam 45546 başlık • Toplam 24813 üye

x