Zaman: Prş Nis 18, 2024 21:22

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Türklere dört önemli uyarı! / Arslan BULUT

Türklere dört önemli uyarı!

Türk Milleti’ne ve Türkiye’ye dışarıdan nasıl bakıldığını gösteren önemli olaylar vardır. Dün bunlardan dördü eş zamanlı olarak ortaya çıktı.

1- Barzani, CHP yöneticisi Mesut Değer’in de katıldığı KDP kurultayında “Kerkük Kürdistanındır, bunu tartışmaya dahi açmıyoruz. Sorunlu bölgelerin bizim tarafa geçmesi, orada yaşayanlar için olumlu olur. Birleşik Kürdistan’ı oluşturmak istiyoruz. Kürtler tek parça ve bölünemezler. Kürtler parça parça olamazlar artık. Kürtler tek vücuttur ve dil ekseninde bölünemezler. Çok farklı lehçeler olsa bile, ...
Read more : Türklere dört önemli uyarı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 868 | Yanıtlar : 0


Edelman’ın medyadaki adamları / Arslan BULUT

Edelman’ın medyadaki adamları

Irak’ın Samarra şehrinde Amerikan ordu mensuplarının, düzenli olarak Arap kadınlarına tecavüz ettiği ile ilgili haber, Türk ve dünya kamuoyunda bomba gibi patlamıştı.

Aslında haber, dünya kamuoyuna “Irak’ın Samarra şehrinde, Saddam’ın direniş kuvvetleri ile Amerikan askerleri arasında çıkan çatışmada 54 Iraklı öldü, 18’i yaralandı” diye verilmişti. Hatta, Türk televizyonlarından haber yayınlanırken “Bu defa Amerikan askerleri avlanmadı, tank ateşi ile direnişçileri püskürttü” ifadesi kullanılmıştı. Oysa Samarralılar, kadınlarını ve kızlarını köylere kaçırmışlar, bu sebeple Amerikan ...
Read more : Edelman’ın medyadaki adamları / Arslan BULUT | Görüntüleme : 862 | Yanıtlar : 0


Yeni Osmanlı Büyük İsrail’dir! / Arslan BULUT

Yeni Osmanlı Büyük İsrail’dir!

CIA ajanları Graham Fuller ve Paul Henze, 1980’li yıllardan itibaren, “Atatürkçülük ölmüştür. Ulus devletler dönemi bitmiştir. Türkiye, Osmanlı gibi çok kültürlü, çok dinli ve çok ırklı bir yapıyı benimsemelidir. Bunun için en iyi yol Ilımlı İslam’dır. Etnik kimlikler kendilerini ifade edebilmelidir” demeye başlamıştı.

Ilımlı İslam ve köktenciliği dönüştürme projeleri 12 Eylül’den itibaren birbiri ardına uygulandı. Önce Turgut Özal’ı iktidar yaptılar. Özal, konuyu “Federasyonu tartışalım” noktasına kadar götürdü.

Fazilet Partisi içinde “Yenilikçi ...
Read more : Yeni Osmanlı Büyük İsrail’dir! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1309 | Yanıtlar : 1


Bu görüşme pek hayra alâmet değil! / Arslan BULUT

Bu görüşme pek hayra alâmet değil!

Düğün değil, bayram değil Adalet Bakanı Sadullah Ergin aniden ABD’ye gitti ve döndü. Ergin, Washington’da Amerikan Adalet Bakanı Eric Holder ile görüştü. Türkiye ile ABD arasında var olan adli işbirliği anlaşmalarını gözden geçirdiklerini bildiren Ergin, “Ocak ya da Şubat ayı içerisinde her iki bakanlığın yetkilileri bir araya gelerek, mevcut mekanizmaları daha seri hale getirecek tedbirler noktasında çalışacaklar” dedi.

Konu adli işbirliği ise bu acelenin sebebi nedir? Öyle ya ABD ...
Read more : Bu görüşme pek hayra alâmet değil! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 830 | Yanıtlar : 0


CHP ve MHP'ye bir uyarı! / Arslan BULUT


CHP ve MHP'ye bir uyarı!

WikiLeaks belgelerinin değerlendirilmesi konusunda MHP Genel Başkanı’nın “devlet adamı” tutumunu herkes takdir etti. AKP Grup Başkan Vekili Suat Kılıç bile Kanal 8’deki televizyon programında, ısrarlı sorular karşısında MHP’nin “akıllı” hareket ettiğini söylemek zorunda kaldı.

Herhalde, “Durun bakalım, daha neler çıkacak, genel seçimler yaklaştıkça MHP ile ilgili belgeler de ortaya saçılacak. Devlet Bahçeli, Amerikan satrancının sonraki hamlelerini de şimdiden gördüğü için böyle tedbirli davranıyor” diyemediği için tek kelimeyle durumu izah ...
Read more : CHP ve MHP'ye bir uyarı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 895 | Yanıtlar : 0


Hedef kedi değil tavşandır Tayyip Bey! / Arslan BULUT

Hedef kedi değil tavşandır Tayyip Bey!

26 Mayıs 2010 tarihinde ABD Başkanı Obama tarafından açıklanan Amerikan Milli Güvenlik Stratejisi’nde, Büyük Ortadoğu Projesi, “Advance Peace, Security, and Opportunity in the Greater Middle East” başlığıyla yer alıyor.

“Genişletilmiş Orta Doğu Projesi”nin barış ve güvenlik için bir fırsat ve şans olduğu öne sürülüyor. Belgede, İsrail’in güvenliği ve İran’ın hem İsrail’i hem Arap, İsrail barışını tehdit etmesi esas alınıyor. İran ile mücadelenin, ülke liderlerini değiştirmek suretiyle devam edeceği, İran’ın ...
Read more : Hedef kedi değil tavşandır Tayyip Bey! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 795 | Yanıtlar : 0


TÜRK Duygusunu Yüksek Tutmak! / Arslan BULUT

TÜRK Duygusunu Yüksek Tutmak!

Türkiye’nin temel sorunu, aslen Türk ve Müslüman olmadığı halde kendisini Müslüman Türk olarak tanıtıp kendi ırkının çıkarlarını savunmak için her türlü ideolojik kalıba giren, böylece bütün fikirleri içinden çıkılmaz bir karmaşaya sürükleyen nesillerden kaynaklanmaktadır. Bunların sayısı bellidir ama etkinlikleri, örgütsüz Türk Milleti’nden daha fazladır! Yaptıkları da gizli etnik ırkçılıktır!

Ermeni tehciri sırasında 300 bin civarında Ermeni’nin de Müslümanlığı benimsemiş görünerek ve isim değiştirerek Türkiye’de kaldığı tahmin edilmektedir! “Katledildi” denilen Ermenilerin 400 ...
Read more : TÜRK Duygusunu Yüksek Tutmak! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 777 | Yanıtlar : 1


Millete takılan köpek tasması! / Arslan BULUT

Millete takılan köpek tasması!

Çin’de küçük çocuklar, tasma ile gezdiriliyor. 18 aylık kızı olan Vang Song, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nüfusu 20 milyonu aşkın Şanghay’da minik kızı Vang Vey’in güvenliği için çocuk tasması kullandığını söyledi.

Vang Song, “Çocuğun koltuk altından sırt çantası gibi geçirilen ve 2 metrelik kayışı sayesinde hareket serbestliği sağlayan ürün son derece kullanışlı. Alışveriş sonrası eliniz poşetlerle dolu olduğunda dahi kayışın ucundan tutmanız sayesinde çocuğum yanımdan bir yere ayrılmamış oluyor” dedi.

Çocuk ...
Read more : Millete takılan köpek tasması! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 875 | Yanıtlar : 0


Diyanet’te İngiliz Kontrolü! / Arslan BULUT

Diyanet’te İngiliz Kontrolü!

Diyanet İşleri Başkanlığı’ndaki operasyon, uzun süreden beri devam eden bir hazırlığın sonucudur ve bizim için sürpriz değildir.

AKP Hükûmeti kurulur kurulmaz ilk iş olarak Diyanet İşleri Başkanlığı’na 15 bin yeni kadro verdi. Bu kadroları dolduranlar, devlet memuru niteliği kazandırıldıktan sonra başka görevlere kaydırıldı. Sonra bu yol, genel uygulama haline getirildi.

2002’nin Aralık ayında, Los Angeles Times’ta yazan Amir Tahiri, Erdoğan ve Gül’ün laiklik veya Avrupacılık anlayışlarının, devletin, dini, tamamen cemaatlere bırakmasına dayalı ...
Read more : Diyanet’te İngiliz Kontrolü! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 923 | Yanıtlar : 0


Sözleşmeli ihanet projesi! / Arslan BULUT

Sözleşmeli ihanet projesi!

“Sözleşmeli er” modeli konusunda en önemli yazıyı Savaş Süzal yazdı. Süzal, AKP’nin, füzesavar sisteminin Türkiye’ye yerleştirilmesini kabul ettiğini, itirazların tribünlere oynanan bir oyun olduğunu belirttikten sonra şu değerlendirmeleri yaptı:

“Ankara, şimdilerde kadrolu askeri yok edip bir lejyoner birlik kurma yolunda. Peki, ama neden sözleşmeli orduya ihtiyaç var? Bir kere hatırlarsanız ülke sınırlarının korunması askerden alınıp, özel sivil sınır koruma gücüne verilecek. Hesap bu. İçeride güvenliği, polis gücü koruyacak. İşte o zaman anlıyorsunuz ...
Read more : Sözleşmeli ihanet projesi! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 864 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147917 ileti • Toplam 45545 başlık • Toplam 24813 üye

x