Zaman: Cum Nis 19, 2024 16:59

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

“İç tehdit şimdi iktidar!” / Arslan BULUT

“İç tehdit şimdi iktidar!”

Tayyip Erdoğan, kendisi üzerindeki tartışmalardan şikâyetçi. Son olarak, “Dikkatinizi çekiyorum; Bu ülkenin Başbakanı ve kabinesi yabancı ülkelerde bir Türk bayrağı deniziyle, büyük bir coşkuyla, ’Türkiye Türkiye...’ sloganlarıyla karşılanıyor ama yurt içinde, güya milliyetçi olduğunu iddia eden zevat tarafından dili koparılmakla tehdit ediliyor” ifadeleriyle rahatsızlığını beyan etti.

Hedef aldığı Devlet Bahçeli ise “Küresel güçlerin çıkarlarına ve menfaatlerine bu kadar hizmet eden siyasi zihniyetin, bu çevrelerden takdir görmesi şaşırtıcı görülmemelidir. Başbakan’dan beklentimiz, dışarıda ...
Read more : “İç tehdit şimdi iktidar!” / Arslan BULUT | Görüntüleme : 757 | Yanıtlar : 0


Tartışılan bir Cumhurbaşkanı / Arslan BULUT

Tartışılan bir Cumhurbaşkanı

Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün düzenlediği 29 Ekim resepsiyonuna katılmadı. Cindoruk, basına yaptığı açıklamada, Abdullah Gül’ün cumhuriyetin kimliğini, kişiliğini temsil etmediğine inandığını, bunun için de resepsiyona gitmediğini söyledi.

Cindoruk, açıklamasında şöyle dedi:

“Sayın Abdullah Gül’ün kimliği ile ilgili itirazlarımız var. Bunlardan rahatsız olanlardan biri de benim. Ben davetli olduğum halde bu resepsiyona katılmıyorum. Çünkü, Sayın Abdullah Gül’ün tarafsız olduğuna inanmıyorum. Bunu da ifade ettim. AKP’nin eş başkanı dedim. ...
Read more : Tartışılan bir Cumhurbaşkanı / Arslan BULUT | Görüntüleme : 690 | Yanıtlar : 0


Cumhuriyeti yıkma sürecine karşı iki teminat! / Arslan BULUT


Cumhuriyeti yıkma sürecine karşı iki teminat!

ABD’deki ikiz kulelerin vurulması Amerikan ve dünya kamuoyunun Afganistan ile Irak’ın işgaline onay vermesi için kullanıldı. Bu gerçek, olayın dünya çapında psikolojik bir operasyon olduğunu gösteriyor.

Türkiye’de ise Hrant Dink’in öldürülmesi ile başlatılan süreç, daha sonra başlatılacak büyük operasyonlara meşruiyet kazandırmak için kullanıldı.Bununla da yetinilmedi. Hrant Dink’in öldürülmesi ile başlayan süreç, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin dönüştürülmesi için kullanıldı. Öyle ki bugün gelinen noktada, asker sindirilmiş, yargı teslim alınmıştır.

* ...
Read more : Cumhuriyeti yıkma sürecine karşı iki teminat! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 866 | Yanıtlar : 0


Hıristiyanların en çok sevdiği Başbakan kim? / Arslan BULUT

Hıristiyanların en çok sevdiği Başbakan kim?

AKP İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AKP Yalova İl Teşkilatı’nın düzenlediği sertifika dağıtım gecesinde Başbakan Tayyip Erdoğan’a övgü yağdırdı. Partililere seslenen Kıyıklık, “Öyle değerli bir Başbakanımız var ki, sevdiğini söyleyen değil, sevgisini gösteren biri. Sokaktaki insan ona baktığında kendini görüyor. İçten ve samimi. Sadece bizim değil, Başbakan’a Avrupa’nın, Orta Doğu’nun da ihtiyacı var” dedi.

Kıyıklık’ın tespitlerinden “Tayyip Bey’e Avrupa’nın ihtiyacı var” bölümüne ben de katılıyorum. Buna bir de ABD’yi eklemek ...
Read more : Hıristiyanların en çok sevdiği Başbakan kim? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 954 | Yanıtlar : 0


Erdoğan'ın bir sırrı daha ortaya çıktı! / Arslan BULUT

Erdoğan'ın bir sırrı daha ortaya çıktı!

Nerede bir farklılık, bir çelişki hatta bir çatışma potansiyeli varsa Tayyip Erdoğan’ın dilinde!

Namaz kılanlar-kılmayanlardan sonra şimdi de başı açık kadınlar-başı kapalı kadınlar ayırımına başladı:

Erdoğan, “Bakıyorsun bir başörtülü bayan, kalkıp başı açık bayan için ‘Ben senin haklarını savunacağım’ diyor. ‘Seni mahalle baskısından kurtarmak için her türlü mücadeleyi vereceğim’ diyor. Ama öbür taraftan, başını örtmeyen hanım kardeşim, kalkıp başı örtülü olan için ‘Ben de senin için bu mücadeleyi vereceğim’diyemiyor. ...
Read more : Erdoğan'ın bir sırrı daha ortaya çıktı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 876 | Yanıtlar : 0


Türbanlılar Hıristiyanlığa hizmet eder mi? / Arslan BULUT


Türbanlılar Hıristiyanlığa hizmet eder mi?

CHP ve MHP genel başkanları, türban konusundaki girişimleri, söylemleri veya taktikleri ile “AKP’nin kozunu elinden almaya çalışıyorlar” görüntüsü veriyor. Nitekim AKP Genel Başkanı da bu yeni durumu, kendi puan hanesine eklemek için karşı taktikler geliştiriyor.

Fakat şu görülmelidir ki türban, tıpkı Kur’an’ın mızrakların ucuna geçirilmesi gibi Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni hukuk devleti olmaktan hatta Türk Devleti olmaktan çıkarmak için bir araç olarak kullanılmakta, bölücülüğe bile vasıta kılınmaktadır.

Türk kadınının çoğunluğu ...
Read more : Türbanlılar Hıristiyanlığa hizmet eder mi? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1178 | Yanıtlar : 1


Baş örtüsü mü füze örtüsü mü? / Arslan BULUT

Baş örtüsü mü füze örtüsü mü?

Televizyonların iki ana konusu var. Birisi türban, diğeri “Kürt meselesi..” Bu iki konu etrafında dönüp dolaşıyorlar. Türkiye’nin üniter yapısının değiştirilmesi istenebiliyor!

Oysa ABD, NATO şemsiyesini kullanarak, füze kalkanını Türkiye’ye kurmak istiyor. Bu konu televizyonlarda gündeme bile getirilmiyor!

Bu durumda insan ister istemez, “Acaba füze kalkanı konusunu gündeme getirmemek için mi türban konusu bu kadar tartışılıyor” diye düşünüyor.

Böyle bir kasıt olmasa bile asıl meselelerin gündeme getirilmediği kesin! Hani Fatih’in ...
Read more : Baş örtüsü mü füze örtüsü mü? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 954 | Yanıtlar : 0


Erdoğan sürüye kurt çağırdı! / Arslan BULUT

Erdoğan sürüye kurt çağırdı!

ABD ile Türkiye arasında “PKK eksenli” gibi gösterilen görüşmelerin, aslında Kuzey Irak’taki Kürt devletini korumak bahanesiyle, ABD’nin, Türkiye-Irak sınırına askeri üs kurmak, böylece Kerkük’ü de bu devletçiğe katarak ekonomik olarak güçlendirmek ve İran’a karşı kuşatmayı tamamlamak istemesinden hızlandığı anlaşıldı.

Aydınlık dergisine göre ABD, böylece Türkiye ile İran ve Suriye arasına da girmiş olacak.

Bu konudaki haberleri Amerikalı yetkililer sızdırıyor ama Türk yetkililer bilgi vermiyor. Fakat Tayyip Erdoğan, bir süre önce damdan ...
Read more : Erdoğan sürüye kurt çağırdı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1054 | Yanıtlar : 1


Erdoğan'ın yeni uyutma taktikleri / Arslan BULUT


Erdoğan'ın yeni uyutma taktikleri

Tayyip Erdoğan, daha önce Ergun Özbudun ve ekibine hazırlattıkları, Amerika’da görücüye çıkardıkları, Başlangıç ilkelerini değiştiren, ilk üç maddeyi de işlevsiz hale getiren Anayasa taslağını hiç hatırlatmadan, yaptıkları kısmi değişiklikleri savundu.

Erdoğan bu arada güzel laflar da etti tabii; “12 Eylül’de kazanan sadece evet diyenler değil, onlarla birlikte hayır diyenler olmuştur. Ben, sizlere ’evet diyenler gaflet, dalalet, hıyanet içindedir’demiyorum. Bu zihniyeti telin ediyorum, lanetliyorum” dedi.

Erdoğan, “Evet diyenler ne kadar demokrasi ...
Read more : Erdoğan'ın yeni uyutma taktikleri / Arslan BULUT | Görüntüleme : 979 | Yanıtlar : 0


Devletin içindeki gizli Ermeniler! /Arslan BULUT


Devletin içindeki gizli Ermeniler!

Van’daki Akdamar Kilisesi’nde ayin yapılmasından sonra bölgede yaşayan gizli Ermeniler kendilerini açığa çıkarmaya başladı ve kimliklerine “Hristiyan” yazdırmak için sıraya girdi. Bu kişilerin çoğu şimdiye kadar “Müslüman Kürt” olduklarını söylüyordu.

Asıl kimliğini açıklayanlar arasında, Türkiye Ermenileri Patrikliği Genel Vekili Aram Ateşyan’ın ablasının torunları 33 yaşındaki Mesure Kaplan ve 28 yaşındaki Cihan Beskisiz de var.

Mesure Kaplan, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, “Müslüman komşularımızın, iş arkadaşlarımızın arasında bir Müslüman gibi davrandık. Hatta, davranışlarımızla ...
Read more : Devletin içindeki gizli Ermeniler! /Arslan BULUT | Görüntüleme : 2404 | Yanıtlar : 1


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147918 ileti • Toplam 45546 başlık • Toplam 24813 üye

x