Zaman: Prş Mar 28, 2024 17:04

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

Referandumda evet çıkarsa Türkiye bölünür! Arslan BULUT


Referandumda evet çıkarsa Türkiye bölünür!

Anayasa Mahkemesi üyeleri, topu kendi kale sahasından uzaklaştırmak için hiçbir anlamı olmayan bir karar verdi. Bu karar hukuki değil siyasidir. Böylelikle Anayasa Mahkemesi üyeleri, iktidara, yandaş medyaya ve yandaş hukukçulara boyun eğmiş oldu..

Dolayısıyla Anayasa Mahkemesi’nin mevcudiyetinin hiçbir önemi kalmadı.

Bir defa, Anayasa değişiklikleri, uzlaşma olmadan ve AKP grubu tarafından TBMM gündemine getirilmiş, oylamalara bizzat Başbakan tarafından müdahale edilmiş ve gizlilik kuralı çiğnenmiştir. Bu sebeplerle değişikliklerin tamamı, şekil yönünden ...
Read more : Referandumda evet çıkarsa Türkiye bölünür! Arslan BULUT | Görüntüleme : 757 | Yanıtlar : 0


Sonu gelen iktidar NATO'yu mu çağırır? / Arslan BULUT


Sonu gelen iktidar NATO'yu mu çağırır?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Toronto’da ’ağzındaki baklayı’ çıkardığını ve NATO’yu Kandil Bölgesi’nin kontrolü için göreve çağırdığını hatırlatarak, “Bu davet, bir Türk Başbakanı’nın içine düştüğü acziyetin itirafıdır. Bu beyan, artık terörü önleyemeyeceği anlaşılan bir çaresizin teslimiyetidir.

Bu açıklama, ‘ben artık kendi gücümle terörü önlemekten acizim’ diyen bir zavallının çırpınışlarıdır. Ve sonuçları son derece tehlikeli olacaktır. Bir ülkenin bağımsızlık ve egemenlik timsali olan hudutlarını kendi güçleriyle ...
Read more : Sonu gelen iktidar NATO'yu mu çağırır? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 852 | Yanıtlar : 0


Türkiye bu ihanetlerle yaşayamaz! / Arslan BULUT


Türkiye bu ihanetlerle yaşayamaz!

Aydınlık dergisinden Mehmet Bozkurt ve Umut Albayrak, 25-26 Ocak 2007’de İstanbul’daki hakimevinde, sekiz ilin özel yetkili Başsavcı vekili ve Adalet Bakanlığı’ndan üç yetkili ile çalıştay düzenleyen Amerikalı danışman savcının Susanne Hayden olduğunu ortaya çıkardı.

Bilindiği gibi Amerikalı bir savcının 2006 yılında Türkiye’ye hukuk danışmanı olarak gönderildiğini, Yılmaz Polat’ın “CIA Pençesinde Açılım” adlı kitabına dayanarak ortaya koymuştuk. Sonra da Adalet Bakanlığı bu bilgileri yalanlamıştı. odatv’den Barış Terkoğlu ile aynı anda, Amerikan ...
Read more : Türkiye bu ihanetlerle yaşayamaz! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3064 | Yanıtlar : 1


PKK kontrolünde de KGB ve CIA ortak mı? / Arslan BULUT


PKK kontrolünde de KGB ve CIA ortak mı?

Rusya eski Başbakanı Yevgeni Primakov, “Rusyasız Dünya” adlı eserinin tanıtımı için TUSKON tarafından Türkiye’ye davet edildi.

Türkiye’nin ABD ile müttefiklik ilişkisinin bozulması durumunda kimi seçeceklerine ilişkin bir soru üzerine Primakov, “Soğuk savaş döneminde bir taraf kazanırken diğer tarafın mutlaka kaybettiği ’zero sum’ oyunu oynuyorduk. Bu oyundan vazgeçtik. Bizim için tek bir seçim vardır. Aynı anda hem Türkiye hem ABD” dedi.

Oysa Rusya, Türkiye ve Ukrayna arasında ...
Read more : PKK kontrolünde de KGB ve CIA ortak mı? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 769 | Yanıtlar : 0


Adalet Bakanlığı'nda Amerikalı bir savcı! / Arslan BULUT


Adalet Bakanlığı'nda Amerikalı bir savcı!

Abant Platformu’nun bu yılki “Vesayet ve Demokrasi” konulu toplantısında konuşan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Anayasa Mahkemesi’nin geçmişteki parti kapatma kararlarını hatırlatarak Türkiye’de demokrasinin vesayet altında olduğunu son 30 yıl içindeki diğer örnekleriyle anlattı.

Ergin, “Anayasa değişikliğinin en önemli amacı, vesayet rejimini sona erdirmek, demokrasiye vurulan zincirleri kırmak, cunta zihniyetini tarihin karanlık sayfalarına gömmek ve tam demokrasiyi tesis etmektir” dedi.


Şimdi Adalet Bakanı’na bir bilgi sunacağım.

Gazeteci Yılmaz Polat’ın son ...
Read more : Adalet Bakanlığı'nda Amerikalı bir savcı! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 3281 | Yanıtlar : 8


Gül’ün adını koyalım artık! / Arslan BULUT


Gül’ün adını koyalım artık!


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Harp Akademileri’ndeki konferansında dünyadaki değişimi özetledikten sonra “Ülkemizde siyasetten ekonomiye, ticarete, hukuk sistemimize, sosyal hayatımıza kadar her şeyde köklü bir değişim söz konusudur. Bu dönüşümün esas hedefi günümüz dünyasına ayak uydurmak, çağın gereklerini yapmak ve geride kalmamaktır” dedi.

Gerçekten de ekonomide Türklerin elinde stratejik bir kuruluş kalmamış, bankalar ve borsalar yabancılara devredilmiş, hukuk sistemi de tamamen yok edilmek üzeredir.

Zaten AKP sözcüleri de hukuk devletini yıkmak için ...
Read more : Gül’ün adını koyalım artık! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 776 | Yanıtlar : 3


Türkiye’nin zaafa düşürülmesinden kim sorumlu? Arslan BULUT


Türkiye’nin zaafa düşürülmesinden kim sorumlu?


Tayyip Erdoğan, parti toplantısında “Şunu çok net olarak görüyoruz ki terör örgütü geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine kirli oyunların içine girmiştir. Yeni bir ihale almıştır, şu anda bunun gereğini yerine getirmektedir” demişti.
Erdoğan, Şemdinli’deki son saldırıdan sonra da “Hangi güçler adına taşeronluk yaptığı aziz milletimiz tarafından yakından bilinen terör örgütü yok edilinceye karar mücadelemiz devam edecektir” dedi.

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin de saldırıyla ilgili olarak birkaç gün Çorum’da ...
Read more : Türkiye’nin zaafa düşürülmesinden kim sorumlu? Arslan BULUT | Görüntüleme : 701 | Yanıtlar : 0


Küdüs, kimin başkenti olacak? Arslan BULUT


Küdüs, kimin başkenti olacak?

ABD eski Dışişleri Bakanı Rice, Genişletilmiş Büyük Ortadoğu Projesi’ni “Fas’tan Endonezya’ya kadar 22 İslâm ülkesinin haritası değişecek” diye açıklamışken Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı Tayyip Erdoğan, bu projenin eş başkanı olduğunu söylemişti.
Rice, 2007’nin Temmuz ayında, Kudüs’te yaptığı açıklamada da “Yeni Ortadoğu için zaman geldi!” demişti.


Türk Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ise Suriye, Ürdün ve Lübnan ile açık Pazar kararını açıkladıktan sonra, Akif Beki’nin yazısına göre “Yakında Kudüs başkent olacak. Ve hep ...
Read more : Küdüs, kimin başkenti olacak? Arslan BULUT | Görüntüleme : 938 | Yanıtlar : 0


Birliği bozan sizsiniz Tayyip Bey! / Arslan BULUT


Birliği bozan sizsiniz Tayyip Bey!

Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe’deki Başbakanlık Çalışma Ofisi’nde spor adamlarıyla bir araya geldi ve “Zamanı, birbirimizi suçlama zamanı olarak geçiremeyiz. Zaman, anlık, duygusal tepkiler verme zamanı değildir. Zaman, orta sahada top çevirme zamanı değil. Zaman, dar alanda kısa paslaşmalar yapma zamanı, ekip oyunu oynama, pası isabet ettirme ve netice, yani gol atma zamanıdır” dedi.

Erdoğan ilave etti: “Benim ülkemde ne kadar etnik unsur varsa, biz Türkiye Cumhuriyeti hükümeti olarak, devleti ...
Read more : Birliği bozan sizsiniz Tayyip Bey! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 625 | Yanıtlar : 0


AKP'nin torbasında tombala kanunları! / Arslan BULUT

AKP'nin torbasında tombala kanunları!

AKP hükümeti, 8 yıl içinde çok sayıda “torba kanun” çıkardı. Son olarak ekonomik ve mali konularda önemli düzenlemeler içeren, Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundan alt komisyona sevk edildi. Gerekçe olarak, ilgili torba kanunun Harçlar Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı ile yani başka bir torba kanun ile birleştirilmesi ve alt komisyona gönderilmesi gösterildi. ...
Read more : AKP'nin torbasında tombala kanunları! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 817 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x