Zaman: Prş Mar 28, 2024 19:55

News News of Arslan BULUT

Site map of Arslan BULUT » Dizin : Arslan BULUT

İstanbul için ABD raporu! / Arslan BULUT

AKP millete karşı işlediği suçlar için özür dileyecek mi?​​

Kanal İstanbul Projesi hakkındaki yazılarım üzerine okurlardan, "konunun derin bağlantılarını da yazın" diye talep geldi. Aslında "İstanbul senaryoları"nı, yıllar önce Küresel Haçlı Seferi adlı kitabımda Aytunç Altındal'ın verdiği bilgileri de ekleyerek incelemiştim.

Altındal'a göre "Büyük Ortadoğu Projesi ile İstanbul tarafsız bir komisyon tarafından yönetilecek. Kurulması tasarlanan Birleşik Ortadoğu Devleti'nin böylece başkenti olacak. Türklüğün izleri silinecek. Bölge uluslararası serbest bölge haline getirilecek. Nüfus çoğunluğu Türklerden gayrimüslimlere geçecek. ...
Read more : İstanbul için ABD raporu! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2220 | Yanıtlar : 0


AKP millete karşı işlediği suçlar için özür dileyecek mi? / Arslan BULUT

AKP millete karşı işlediği suçlar için özür dileyecek mi?​​

Tayyip Erdoğan, bu defa "geçmişle yüzleşme" kavramını sahiplendi ve "tek parti dönemindeki CHP"yi suçladı! Oysa Türkiye'nin geçmişle yüzleşmesini isteyenler en başta Ermeni soykırımı iddiasında bulunanlardır. Dersim Harekâtı için geçmişle yüzleşme isteyen de PKK ve HDP'dir. Yunanistan ise önceleri "Pontus soykırımı" iddiasında bunuyor ve özür dilenmesini istiyordu. Son zamanlarda "Küçük Asya soykırımı" demeye başladılar.

Ermenistan, geçmişle yüzleşmeden sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin özür dilemesini istiyor. Özür de yetmiyor, ardından ...


Türkiye'yi bitirmek için hukuku bitirmek! / Arslan BULUT

Türkiye'yi bitirmek için hukuku bitirmek!​​

AKP iktidarı, kendisini yargılayacak, hesap soracak hiçbir güç bırakmadığına kanaat getirip Anayasa suçu işlemeyi de göze alarak yeni rejim hazırlıklarını artık alenen sürdürüyor.

Bu çerçevede, İlahiyatçılardan fıkıhçı olanları hukukçu saymayı planladılar. Çoğu yeni kurulan ve adı hukuk fakültesi olan uydurma okullardan uydurma doçentlikler vererek, hukuk sitemini imamlara emanet etmek istedikleri anlaşılıyor.

* * *

Bu yönde sayısız işaret ve delil var. Geçen Şubat ayında "İKÖ, Kadının İlerlemesi Teşkilatı Tüzüğü'nün çekincesi ...
Read more : Türkiye'yi bitirmek için hukuku bitirmek! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1222 | Yanıtlar : 0


Basında ABD adına lobi faaliyeti! / Arslan BULUT

Basında ABD adına lobi faaliyeti!​​

Kanal İstanbul ile iktidarın asıl hedefinin Montrö'yü yok etmek olduğu, bir gazeteci üzerinden açıklandı!

Yenişafak Gazetesi Genel Yayın Müdürü İbrahim Karagül, "Kanal İstanbul ile Montrö yürürlükten kalkar diye ödleri patlıyor. Çünkü bu anlaşma, Boğazlar üzerindeki egemenlik hakkımızı sınırlıyor. Peki, Kanal İstanbul'a karşı çıkanlar, 'Montrö Lobisi' kimler adına çalışıyor?" diye yazdı!

Yani gerçeğin tam tersini söyledi. Montrö'yü ortadan kaldırmak isteyen doğrudan doğruya ABD'dir!

Bu konuda, devletin resmi haber ajansı olan Anadolu ...
Read more : Basında ABD adına lobi faaliyeti! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1040 | Yanıtlar : 0


"İlahiyatçı hukuk doçenti olur mu?" / Arslan BULUT

"İlahiyatçı hukuk doçenti olur mu?"​​

Başlangıçta sessiz ve derinden giden rejimi değiştirmeye yönelik girişimler, son zamanlarda alenileşti. Önce İngilizce gibi Batı dillerinin ilkokullarda öğretilmesine başlandı, ardından Arapça...

Oysa yabancı dil öğrenmenin temel şartı ana dilini iyi bilmektir. İlkokul çağındaki çocuklar, henüz ana dilini öğrenmek aşamasındadır.

Çocuk yaşta kızları tecavüzcüsüyle evlendirmek için yasa çıkarıldı! Ömür boyu tecavüz etsinler diye… Bazı yazarlar, çocuk yaşta evliliğin inanç meselesi olduğunu savunmaya başladı!

Bütün bunlar yetmezmiş gibi Diyanet'in resmi sosyal ...
Read more : "İlahiyatçı hukuk doçenti olur mu?" / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1083 | Yanıtlar : 0


"Kanal İstanbul bir ABD projesidir!" / Arslan BULUT

"Kanal İstanbul bir ABD projesidir!"​​

Kanal İstanbul ile ilgili son açıklamayı kim yaptı?

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu değil mi? Anlaşılıyor ki proje ekonomik bir ihtiyaçtan değil dış politika ile ilgili bir zorunluluktan kaynaklanıyor! Türkiye'nin değil AKP iktidarının zorunluluğu…

Çünkü Türkiye'nin dış politikası, uzun süredir Ankara'dan belirlenmiyor! Mesela AKP iktidarının uyguladığı Suriye politikası, yakın zamana kadar ABD, İngiltere ve İsrail koalisyonu tarafından belirlenmiştir. Rusya da sonradan müdahil olmuştur.

Çavuşoğlu, "Kanal İstanbul'a kazmayı vurduğumuz zaman, dünyada denizcilik ...
Read more : "Kanal İstanbul bir ABD projesidir!" / Arslan BULUT | Görüntüleme : 2204 | Yanıtlar : 1


Kapı kapı gezerek "AKP dini" mi tebliğ edilecek? / Arslan BULUT

Kapı kapı gezerek "AKP dini" mi tebliğ edilecek?

Hani "gençler arasında deizm yayılıyor" haberleri vardı ya, sonunda Tayyip Erdoğan da bu gerçeği "Hakla batılı karıştıran amorf inanç sistemlerinin genç kuşaklar arasında rağbet görmesinden endişe ediliyor." sözleriyle kabul etti.

Erdoğan "Paylaşmanın yerini bencilliğin, dayanışmanın yerini yıkıcı rekabetin, diğergamlığın yerini umursamazlığın, mahremin yerini teşhirciliğin, tevazunun yerini kibrin, merhametin yerini vicdansızlığın, evliliğin yerini gayrimeşru ilişkilerin aldığı zorlu, sıkıntılı, garip bir dönemin içindeyiz." diye konuştu.

* * *

Peki ...
Read more : Kapı kapı gezerek "AKP dini" mi tebliğ edilecek? / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1162 | Yanıtlar : 0


Türkiye sömürge ülkesi gibi soyuluyor! / Arslan BULUT

Türkiye sömürge ülkesi gibi soyuluyor!

"Ruanda'da aslında Tutsi ve Hutu diye kabileler yoktu! Peki nasıl oldu da Ruanda halkı bu adlarla bölündü ve 100 gün içinde 1 milyon kişi öldürüldü?

Bu, Batılı büyük güçlerin Ruanda'nın zenginliklerine sahip olmak üzere yaptığı planın bir parçasıydı. Bu kabileler uydurulmuştu. Yediden az keçisi olana Hutu, yediden fazla keçisi olana Tutsi dediler...

Alman egemenliği altındaki Ruanda, Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra Belçika mandasına verilmişti. Belçikalılar sömürgeleştirmeyi kurumsallaştırmak için Tutsileri kullandı ve ...
Read more : Türkiye sömürge ülkesi gibi soyuluyor! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 4688 | Yanıtlar : 0


İngiliz ajanı bir kişi değil ki! / Arslan BULUT

İngiliz ajanı bir kişi değil ki!

Şu skandala bakar mısınız; adamın, İngiliz Dış İstihbarat Servisi MI6'nın önemli bir ajanı olduğu, son olarak Suriye'deki "Beyaz Baretliler"i kurduğu ve bu örgüt üzerinden "Kimyasal silah kullanıldı" yalanlarını dünyaya yaydığı biliniyordu ama Beyoğlu'nda bürosunun önünde ölü bulunana kadar dört yıldır Türkiye'de yaşıyordu! Evi de Büyükada'da idi!

Buna neden izin veriliyordu? Çünkü AKP iktidarı, Beşar Esad'ı devirerek yerine İhvanı Müslimin adlı yine İngilizlerin kurduğu örgütü iktidar yapmak için İngiliz ajanı ...
Read more : İngiliz ajanı bir kişi değil ki! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1936 | Yanıtlar : 0


Ispanağı bozan orduyu da bozar! / Arslan BULUT

Ispanağı bozan orduyu da bozar!

İstanbul'da ıspanaktan zehirlenenler oldu! Esenyurt'ta birçok kişi bulanık görme ve kas güçsüzlüğü şikâyetiyle hastanelerin acil servislerine başvurdu. Çanakkale'de de görülen ıspanak zehirlenmesine böcek ilacı kalıntılarının sebep olduğu sanıldı. Tarım müdürlüğü ise ıspanak arasındaki yabancı otların zehirlenmeye sebep olduğunu açıkladı!

* * *

Bu tür olayların sebebi, başıboşluktur, denetimsizliktir. Esas olarak devlet otoritesi ortadan kalkınca, herkes bildiğini okumaktadır. Sadece tarımda ve sağlık alanında değil başta eğitim olmak üzere her alanda alarm ...
Read more : Ispanağı bozan orduyu da bozar! / Arslan BULUT | Görüntüleme : 1325 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x