Zaman: Prş Mar 28, 2024 13:18

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

Bir Pankartın Özgeçmişi

BİR PANKARTIN ÖZGEÇMİŞİ

Resim


ŞEHİR: İzmir


TAKIM: Göztepe, 1925


TASARIM: Üniversiteli Göztepeliler


İLK SÜRÜM: 13 Mayıs 2007 İzmir Cumhuriyet Buluşması


Resim



Resim



ÜNLENMESİ: 26 Ekim 2009 tarihli Cumhuriyet gazetesi haberi


Atatürk bayrağını stada almadılar

İZMİR (Cumhuriyet Ege Bürosu) - Göztepe Spor taraftarlarının, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyete sahip çıkan sözlerin yer aldığı pankartı, siyasi olduğu gerekçesiyle stada sokulmadı.
TFF 2. Lig 2. Grup’ta bu hafta Göztepe dün evinde Tepecik Belediye Spor’u ağırladı. ...
Read more : Bir Pankartın Özgeçmişi | Görüntüleme : 1220 | Yanıtlar : 0


Kadıköy klasikleri, 10. yıl : Fenerbahçe 3-1 Galatasaray

Kadıköy klasikleri, 10. yıl..

Daha başlamadan gerginleşen bir derbi, sahada müthiş mücadele, goller, kartlar.. Değişmeyen ise 10. yılına giren bir Kadıköy klasiği.. Alex'in 2 golü, Güiza'nın topuğu ve bir derbide daha "büyü" sürüyor! G.Saray Hakan Balta ile umutlandığı derbide, Kadıköy'de yine gülemiyor..

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, ezeli rakibiyle olan puan farkını yeniden 5'e yükseltti.

Ligde geçen hafta deplasmanda Gaziantepspor'a yenilerek 5 olan puan farkının 2'ye düşmesine engel olamayan sarı-lacivertli ekip, sarı-kırmızılı ...
Read more : Kadıköy klasikleri, 10. yıl : Fenerbahçe 3-1 Galatasaray | Görüntüleme : 2426 | Yanıtlar : 1


Süper Kupa Fenerbahçe'nin: 2-0

Alex kupayı getirdi: 0-2

Bu sezon dördüncüsü düzenlenen TFF Süper Kupa'nın sahibi Fenerbahçe oldu. Süper Kupa maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti ve kupaya uzandı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın golleri 75 (penaltı) ve 90+2. dakikalarda Alex ile geldi.

Fenerbahçe 2006-2007 sezonundan sonra kupayı ikinci kez müzesine götürmeyi başardı ve yeni sezon öncesinde moral buldu.

İlk yarısı tempolu ve bol pozisyonlu geçen mücadelede ezeli rakipler sayısız gol fırsatı yakaladı. İki ...
Read more : Süper Kupa Fenerbahçe'nin: 2-0 | Görüntüleme : 796 | Yanıtlar : 0


Topuz'un Transferinde Klüpler değil 'Ülkücüler' anlaşmış(!).

Mehmet Topuz transferinde büyük sır

http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/13023.jpg



Kulüpler değil ülkücüler anlaşmış


http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/12842.jpg


Fenerbahçe ile Beşiktaş takımları arasında büyük bir krize neden olan Mehmet Topuz transferinin “ülkücü” hiyerarşi içinde çözüldüğü ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Topuz'u korumaya alan Beşiktaşlı ülkücü grubu aşamayınca yardım istediği MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Cingi, Mehmet Topuz'un Başkan Aziz Yıldırım'la görüşmesinin engellenmesi üzerine devreye girdiğini belirtti.

Kaçırma veya zorlama yok


Milliyet'in haberine göre; Ergenekon, Danıştay baskını soruşturmaları ile ...
Read more : Topuz'un Transferinde Klüpler değil 'Ülkücüler' anlaşmış(!). | Görüntüleme : 785 | Yanıtlar : 0


Terim : Beşiktaş'tan başka takıma gitmem!..

http://www.ensonhaber.com/images/news/178526.jpg


Terim de Beşiktaş'tan başkasına gitmem demiş

http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/13036.jpg
Fatih Terim'de 35 yıl önce Beşiktaş'a gitmem demişti ama...



Olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye transfer olan Mehmet Topuz'un öyküsüne benzer bir hadise bundan tam tamına 35 yıl önce Adana'da ceryan ediyor. O zaman Adana Demirspor forması giyen Fatih Terim de tıpkı Mehmet Topuz gibi ''Ben Beşiktaş'tan başka bir takımda oynamam'', ''Ben Beşiktaşlıyım''

Topuz olayı malum
Kayserisporlu Mehmet Topuz, kameraların karşısına geçiyor ve o meşhur konuşmayı yapıyor; ...
Read more : Terim : Beşiktaş'tan başka takıma gitmem!.. | Görüntüleme : 961 | Yanıtlar : 0


Fenerbahçe ilk yarıda bitirdi: 1-3

Fenerbahçe, Bursaspor'u deplasmanda 3-1 yenerek Fortis Türkiye Kupası'nda yarı finale yükseldi. Sarı-lacivertlilerin gollerini Alex (2) ve Güiza atarken, Bursaspor'un tek golü İbrahim'den geldi.

http://www.ntvspor.net/Images/40472.jpg

Fortis Türkiye Kupası'nda son yarı finalist Fenerbahçe oldu.

İstanbul'da 1-0 mağlup ettiği Bursaspor ile rövanşta karşı karşıya gelen sarı-lacivertli takım, sahadan 3-1 galip ayrılarak kupada yarı finale adını yazdırdı.

Fenerbahçe'nin gollerini 23 ile 25. dakikalarda Alex ve 40. dakikada Güiza atarken, ev sahibi Bursaspor'un tek golü 84. dakikada İbrahim'den geldi.

Bu ...
Read more : Fenerbahçe ilk yarıda bitirdi: 1-3 | Görüntüleme : 916 | Yanıtlar : 0


Lincoln Milli Takıma Göz Kırptı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Cassio Lincoln, Türk Milli Takımı forması giymeyi çok istediğini belirterek, Futbol Federasyonu ve Terim’e açık mesaj gönderdi: “Teklif gelirse kesinlikle kabul ederim.”




Sezonun ilk devresinde müthiş bir performans sergileyerek geçen sezonun kötü izlerini silen Brezilyalı futbolcu, Galatasaray Dergisi'nin Ocak sayısına verdiği röportajda Türkiye için oynamayı çok istediğini açıkladı.

Futbol Federasyonu ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e sıcak mesajlar gönderen Lincoln, ay-yıldızlı takıma hazır olduğunu söyledi. Schalke'de top koştururken Alman vatandaşlığına ...
Read more : Lincoln Milli Takıma Göz Kırptı | Görüntüleme : 848 | Yanıtlar : 3


"Osmanlılar'ın Defansı Bir Felaketti"

İspanyol basını, Şampiyonlar Ligi'nde sahasında oynadığı maçta Fenerbahçe'nin Arsenal'e 5-2 yenilmesine geniş yer ayırırken, farklı yenilgiyle Aragones'in Türkiye'deki macerasının sonuna yaklaşıldığı savunuldu.

“Arsenal, Luis'i gömüyor” ve “Cesc (Fabregas), Luis'i uçurumun kenarına koyuyor” başlıklarını atan Marca gazetesi, “Fenerbahçe, 15 maç sonra sahasına yeniliyor. Osmanlıların defansı bir felaketti” yorumunda bulundu.

Gazete, “Luis'in Avrupa-Asya macerası, evinde Arsenal karşısında aldıkları korkunç bozgundan sonra sona doğru yaklaşabilir” ifadelerini kullanarak, Fenerbahçe'nin aldığı yenilgiyle hemen hemen Şampiyonlar Ligi'nden elendiği ve artık ...
Read more : "Osmanlılar'ın Defansı Bir Felaketti" | Görüntüleme : 964 | Yanıtlar : 1


Ümit Özat taburcu oldu

Resim

Almanya Birinci Ligi'nde (Bundesliga) dün oynanan Karlsruhe SC - FC. Köln maçında rahatsızlanan eski kaptanımız Ümit Özat, yoğun bakıma alındığı Karlsruhe Şehir Kliniği'nden taburcu edildi. Bir gece klinikte kalan Ümit Özat, sabah saatlerinde doktorlar tarafından son kontrolleri yapıldıktan sonra hastaneden çıkarak Köln'deki evine hareket etti. Ümit'in otomobilinde eşi Nurdan Özat ile doktorun bulunduğu belirtildi.

Doktorlar, yaptıkları açıklamada, Ümit Özat'ın bayılmasına neden olarak maç öncesi hiçbir şey yememesini ve yeterli derecede su almamasını gösterdi. Ümit ...
Read more : Ümit Özat taburcu oldu | Görüntüleme : 815 | Yanıtlar : 0


Carlos “Golden Foot” seremonisine katılacak

Resim

Dünyanın en prestijli futbol ödüllerinden biri olarak kabul edilen "Golden Foot"da, yapılan oylamalar sonucu ilk üç arasında yer alan Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos, 1 Eylül Pazartesi günü Monte Carlo'da yapılacak seremonide yer alacak.
Futbolseverlerin internet üzerinde dünyaca ünlü 10 futbolcuya verdiği oylarla belirlenen sıralamada, Brezilyalı yıldızımız Roberto Carlos ilk üç aday arasına girmeyi başarmıştı. 29 yaşını doldurmuş ve önemli başarılara imza atmış dünyanın sayılı futbolcularının yer aldığı oylama sonuçları, 1 Eylül Pazartesi günü Monte ...
Read more : Carlos “Golden Foot” seremonisine katılacak | Görüntüleme : 803 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x