Zaman: Cum Mar 29, 2024 1:27

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

Josico antrenmanda

Resim

Fenerbahçemiz, Turkcell Süper Ligin 2. haftasından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yarın yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün akşam saatlerinde Samandıra Kamp Merkezinde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. Fenerbahçe ile bugün 2 yıllık bir sözleşme imzalayan yeni oyuncumuz Josico da ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı.
Teknik Direktörümüz Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 18.30de başladı ve 1.5 saat sürdü. Antrenmanın başında oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Aragones, yeni transferimiz Josicoyu, diğer oyuncularımızla tanıştırdı. ...
Read more : Josico antrenmanda | Görüntüleme : 778 | Yanıtlar : 0


Kezman'a süper teklif

FRANSA'nın Paris Saint Germain kulübü Fenerbahçe'nin golcüsü Mateja Kezman için yeni bir teklif yaptı.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen ve sarı lacivertli yönetim ile masaya oturan Fransız kulübünün yetkilileri Kezman için 2.5 milyon Euro bonservis bedeli önermiş ancak sarı lacivertliler bu teklifi az bularak geri çevirmişti. Daha sonra Fransa'ya geri dönen Fransız kulübü yetkilileri Sırp futbolcu için sarı lacivertli kulübe yeni bir teklif sundu. Yazılı olarak sarı lacivertli kulübe gönderilen teklifte PSG, Kezman için bonservis bedeli ...
Read more : Kezman'a süper teklif | Görüntüleme : 766 | Yanıtlar : 1


José Mourinho İnter'de

Resim

Serie A Şampiyonu Inter'in başına, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho getirildi.

Roberto Mancini ile geçen hafta yollarını ayıran İtalya kulübü, eski Chelsea çalıştırıcısı Mourinho ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi.

Porto'yu da çalıştıran Mourinho,2003 yılında UEFA, 2004 yılında da Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmış, Chelsea'yi de 2005 ve 2006 yıllarında(50 yıl aradan sonra)lig şampiyonluğuna taşımıştı.


AA
Read more : José Mourinho İnter'de | Görüntüleme : 1161 | Yanıtlar : 1


Şampiyon GALATASARAY!

http://img178.imageshack.us/img178/5503/gssampiyonpy0.jpg


Resim

ŞAMPİYON GALATASARAY!

6 maç seyircisiz oynadı, son 6 hafta hocasızdı.. Yabancısız kadro demedi, başkanın kurduğu takımla ilerledi! Krizler, sakatlıklar.. Hepsini aştı, hepsini yendi! Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi devirince bayramı A.Sami Yen'e bıraktı! 17. mutlu son bu kez sarı kırmızı! Tebrikler G.Saray, Çıldırın Aslanlar!


Resim


Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu belirleyecek Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, saat 16.30'da stada alınmaya başlanırken, kısa sürede tribünleri doldurdu. Taraftarlar, yönetimin yeni yaptırdığı ''Çıldırın'' şarkısıyla coşarken, ellerinde ...
Read more : Şampiyon GALATASARAY! | Görüntüleme : 1494 | Yanıtlar : 4


İlk Finalist ''Kırmızı Şeytanlar''

Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen ilk takım Manchester United oldu. 0-0'ın rövanşında Barcelona'yı Old Trafford'da 1-0 yenen 'Kırmızı Şeytanlar'ın finaldeki rakibi, ya Chelsea ya da Liverpool olacak.

http://img410.imageshack.us/img410/7504/53012662su3.jpg

Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde yarı final mücadelelerinden ilki tamamlandı. Avrupa kupaları tarihlerinde 9. yarı finallerine çıkan iki ekibin kapışmasında gülen taraf Manchester United oldu. İlk maçta deplasmanda 0-0 berabere kaldığı Barcelona'yı kendi sahasında 1-0 yenen İngiliz temsilcisi, finale yükselen ilk takım oldu.

İngiltere'de ...
Read more : İlk Finalist ''Kırmızı Şeytanlar'' | Görüntüleme : 899 | Yanıtlar : 0


Aslan Sampiyon Gibi!

Ligde uzun süredir F.Bahçe karşısında istediği sonuçları alamayan G.Saray ligin tamamlanmasına 2 hafta kala sarı-lacivertli ekibi 1-0 yenerek 6 maç sonra mutlu sona ulaştı ve şampiyonluğa da çok yaklaştı.


GALATASARAY: 1 - FENERBAHÇE: 0

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Fırat Aydınus, Bülent Gökçü, Serkan Ok
Galatasaray: Aykut, Sabri (Dk. 90 Mehmet Güven), Emre, Servet, Hakan Balta, Barış, Ayhan, Mehmet Topal, Arda, Ümit (Dk. 78 Song), Nonda (Dk. 62 Hakan Şükür)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano ...
Read more : Aslan Sampiyon Gibi! | Görüntüleme : 1077 | Yanıtlar : 14


Golcüler düelloya hazırlanıyor

Golcüler düelloya hazırlanıyor

İki ekibin golcülerinin adeta düellosuna sahne olacak. Derbide tüm gözler G.Saray’da Ümit, Nonda, Hakan, F.Bahçe’de ise Semih, Alex, Kezman ve Deivid’e çevrildi. Sarı Kırmızılı ekibin gol silahlarından Ümit’in 11, Nonda’nın 10, Hakan Şükür’ün 9, Sarı Lacivertli ekipte ise gol krallığı yarışını önde götüren Semih’in 16, Alex’in 14, Kezman’ın 11, Deivid’in de 10 golü bulunuyor.

Fener önde

Golcü oyuncusunun çokluğu ve son dönemdeki performansları bakımından F.Bahçe, rakibinden bir adım önde görünüyor. Aslan’ın üç ...
Read more : Golcüler düelloya hazırlanıyor | Görüntüleme : 874 | Yanıtlar : 0


Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Cumartesi

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Cumartesi

Golcülerin düellosu

Turkcell Süper Lig'de 27 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılacak derbi maç, iki ekibin golcülerinin adeta düellosuna sahne olacak.

2007-2008 sezonunun şampiyonluk yarışında çok önemli olan mücadelede, gözler Galatasaray'da Ümit Karan, Nonda, Hakan Şükür, Fenerbahçe'de ise Semih, Alex, Kezman ve Deivid'e çevrildi.

Sarı-kırmızılı ekibin gol silahlarından Ümit'in 11, Nonda'nın 10, Hakan Şükür'ün 9, sarı-lacivertli ekipte ise gol krallığı yarışını önde götüren Semih'in 16, Alex'in 14, Kezman'ın 11, Deivid'in ...
Read more : Galatasaray-Fenerbahçe Derbisi Cumartesi | Görüntüleme : 863 | Yanıtlar : 2


Şampiyon yapan Türk hocalar

Şampiyon yapan Türk hocalar

Aslında bu tablo Türk futbolu adına ayıplı. Bugüne kadar sadece 5 Türk hoca takımını şampiyon yaptı. Kimler mi onlar?

Türkiye'de takımını şampiyon yapan sadece 5 Türk hoca bulunuyor. Şayet bu yıl Sivasspor şampiyon olabilirse altıncı isim Bülent Uygun olacak. Uygun, bunu başarırsa tarihe geçecek.

Türkiye'de son 23 yıldır Anadolu'dan bir takım şampiyon olamadı. En son Trabzonspor bu sevinci yaşamıştı. Daha ilginci son 6 sezondur hiç bir Türk hoca da takımını şampiyon ...
Read more : Şampiyon yapan Türk hocalar | Görüntüleme : 1354 | Yanıtlar : 1


Galatasaray'ın yeni başkanı Adnan Polat böyle seçildi



Adnan Polat, açılan 9. sandığın ardından başkanlığa seçilmeyi garantiledi.

Galatasaray Kulübü'nün Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda oy kullanma işlemi bitti. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrede, 12 sandıkta sabah saat 11.30'da başlayan oy verme işlemi, saat 15.00'de sona erdi. Oyların bulunduğu sandıklar, bulundukları sınıflardan alınarak kongrenin yapıldığı Tevfik Fikret Salonu'na getirildi. Galatasaray Kulübü'nde, bugün yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısında oy sayımı sürerken, Adnan Polat, açılan 9. sandığın ardından başkanlığa seçilmeyi garantiledi.

Galatasaray Lisesi ...
Read more : Galatasaray'ın yeni başkanı Adnan Polat böyle seçildi | Görüntüleme : 1158 | Yanıtlar : 1


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x