Zaman: Cum Mar 29, 2024 1:10

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

Linderoth yolcu gibi

Uzun süre forma giymeyen Linderoth'un sözleşmesi, ameliyat olursa fesh edilecek.

Galatasaray'da sezonun ilk yarısında geçirdiği sakatlığın ardından uzun süre forma giyemeyen ve ülkesine giderek İsveç Milli Takımı doktorlarına da muayene olan Tobias Linderoth'un son çare olarak Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek alanında uzman bir doktor tarafından kontrol edileceği ve kritik ameliyat kararının verileceği bildirildi.

Sarı-kırmızılıların bu oyuncunun ülkesinden gelen raporları kendi kulüp doktorlarına da incelettiği ve ameliyat dışında bir çözümün bulunamaması üzerine son bir umut ...
Read more : Linderoth yolcu gibi | Görüntüleme : 782 | Yanıtlar : 0


Sasa İliç şikayetçi

http://www.sporx.com/images/1/29/8155_B_SasaIlic028.jpg

Sasa İliç şikayetçi


Sezon başı Galatasaray'dan Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımına transfer olan Sasa İlic, kısa bir süre için geldiği İstanbul'da DHA'ya özel açıklamalar yaptı. Galatasaray'da çok güzel günlerinin geçtiğini söyleyen Sırp futbolcu, Türkiye'de futbolcular üzerinde çok büyük baskı olduğunu ve bunun futbolcuların performansını etkilediğini söyledi.

İlic, kendisinin yerine alınan Lincoln için ise, "Belki de Türkiye liginin en iyi futbolcusu, ama biraz sabır gösterilmeli" ifadelerini kullandı. Sırp futbolcu, çok eleştirilen vatandaşı Kezman'a ise sahip ...
Read more : Sasa İliç şikayetçi | Görüntüleme : 1137 | Yanıtlar : 0


Kezman umudu kesmedi

Resim

Yaşadığı sakatlık sonrası kadroya girmekte zorlanan Kezman, formadan umudunu kesmedi. Tamamen iyileştiğini dile getiren Sırp golcü, "Kötü bir dönem geçirdim. Ancak artık tüm olumsuzluklar geride kaldı. Kalitem ortada. Günün birinde formamı geri alırım" dedi.










Kaynak Fenerbahçe.com
Read more : Kezman umudu kesmedi | Görüntüleme : 820 | Yanıtlar : 0


Rakipler Belli Oldu

Resim

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, 2. turda İspanya’nın Sevilla takımı ile eşleşti. UEFA Kupası’nda mücadele eden Galatasaray ise Alman ekibi Bayer Leverkusen’e rakip oldu.

Şampiyonlar Ligi 2. turu ve UEFA Kupası 3. turu kura çekimi İsviçre’nin Nyon kentinde yapıldı.

*
Şampiyonlar Ligi: Fenerbahçe-Sevilla

*
UEFA Kupası: Galatasaray-Bayer Leverkusen

Resim
Read more : Rakipler Belli Oldu | Görüntüleme : 722 | Yanıtlar : 0


Inter´e "haç" soruşturması!

Inter'e "haç" soruşturması!

Ve Türk avukatın girişimi nedeniyle UEFA Inter hakkında soruşturma başlattı! Fenerbahçe karşılaşmasında Inter´in formasında yer alan haç işareti nedeniyle UEFA´nın‚ İzmir Barosu avukatlarından Barış Kaşka´nın başvurusunu dikkate alarak‚ soruşturma başlattığı bildirildi..

UEFA‚ kendilerine şikayette bulunan Kaşka´nın çalıştığı Türkoğlu Hukuk Bürosu´na‚ bir yazı ile yanıt verdi. UEFA Disiplin Dairesi´nden Veron Mosengo imzalı yazıda‚ şu ifadelere yer verildi:
´´Bilgiye dayalı bir karar verebilecek konumda olabilmek amacıyla‚ burada söz konusu formadaki tartışmalı çizimin‚ maçla ...
Read more : Inter´e "haç" soruşturması! | Görüntüleme : 1025 | Yanıtlar : 3


Galatasaray - Sivasspor Maçında Herkes Metin Oktay

http://www.galatasaray.org/images/haber7/2521.jpg


Galatasaray - Sivasspor Maçında Herkes Metin Oktay


Başkanımız Sayın Özhan Canaydın'ın, Başkanımız Sayın Özhan Canaydın'ın, Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi Temel Atma Töreni anısına taraftarımıza hediye ettiği efsanevi futbolcumuz Metin Oktay'ın orijinal formasına sadık kalınarak hazırlanan Metin Oktay formaları, cuma günü Ali Sami Yen Stadında oynanacak olan Galatasaray - Sivasspor maçına gelecek olan bütün taraftarlarımıza armağan edilecektir.slantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi Temel Atma Töreni anısına taraftarımıza hediye ettiği efsanevi futbolcumuz Metin Oktay'ın ...
Read more : Galatasaray - Sivasspor Maçında Herkes Metin Oktay | Görüntüleme : 1110 | Yanıtlar : 0


Galatasaray'a İki Kötü Haber

http://www.haberturk.com/kuturesim/lincoln12.jpg

Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kalan iki yıldızın Sivasspor ve G.Birliği OFTAŞ maçlarında da oynamayacakları açıklandı.

Fenerbahçe yenilgisi nedeniyle namağlup unvanını kaybeden Sarı-Kırmızılılar'da derbi maçta yer almayan Lincoln ve Linderoth'un ilk devreyi kapattığı bildirildi. 2 futbolcunun dün yapılan kontrollerinde durumlarının ciddi olduğunun açıklanması Teknik Direktör Feldkamp'ın moralini bozdu. Sarı-Kırmızılı takımın Brezilyalı yıldızı Lincoln ve İsveçli oyuncu Linderoth ilk yarının son iki maçı olan Sivasspor ve G.Birliği OFTAŞ karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

Resim
Read more : Galatasaray'a İki Kötü Haber | Görüntüleme : 792 | Yanıtlar : 0




Cim Bom, Barış'ı da kaybetti...

Sakat futbolcuları nedeniyle bir hayli sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'da Barış'ın da sakatlanması canları sıktı. Turkcell Süper Lig'deki derbi karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-0 yenilen Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı.

Resim

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heniz Feldkamp yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de forma giyen oyuncuların rejenerasyon çalışması yapmakla yetindikleri ve maçta aldıkları darbeler nedeniyle de tedavilerinin gerçekleştirildiği belirtilirken, antrenmanın ana bölümünde ise diğer oyuncuların dar alanda iki takım ...
Read more : Cim Bom, Barış'ı da kaybetti... | Görüntüleme : 947 | Yanıtlar : 0


Karaman'dan F.Bahçe'ye gönderme..

Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ankara’da, teknik direktör Hikmet Karaman, İnter'e yenilen Fener'e gönderme yaparak şunları söyledi:



Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ankaraspor’da, teknik direktör Hikmet Karaman, dün Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında deplasmanda FC Inter’e 3-0 yenilen Fenerbahçe’ye gönderme yaparak, "Bizim yediğimiz golleri Inter yemiyor" dedi.

Batıkent ASKİ Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına, yolu bulamadığı için 45 dakika gecikmeli gelen Hikmet Karaman, göreve geldiğinden bu yana Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gençlerbirliği ile ...
Read more : Karaman'dan F.Bahçe'ye gönderme.. | Görüntüleme : 781 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x