Zaman: Cum Nis 19, 2024 21:34

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

G.Saray'a "Yılın Takımı" ödülü !..

G.Saray'a "Yılın Takımı" ödülü !..

135 yıllık mazisiyle Türkiye'nin en köklü orta öğretim kurumları arasında yer alan ve Namık Kemal, Tevfik Fikret, Hüseyin Rahmi Gürpınar, Aydın Boysan, Metin Akpınar, Halit Kıvanç, Ali Sami Alkış, Metin Erksan gibi pek çok seçkin ismin mezunu olduğu Pertevniyal Lisesi öğrencileri, Yılın En'lerini seçti.



Toplam 48 kategorinin yer aldığı ödüller arasında Yılın Futbol Takımı ve Yılın Futbolcusu da vardı. Pertevniyal Lisesi öğrencileri, Yılın Takımı ödülüne Galatasaray'ı layık görürken, sarı kırmızılı ...
Read more : G.Saray'a "Yılın Takımı" ödülü !.. | Görüntüleme : 727 | Yanıtlar : 0


Lugano Avustralya yolcusu!

Lugano Avustralya yolcusu!

Fenerbahçe'nin Uruguaylı defansı Diego Lugano Avustralya'ya gidiyor. Teknik direktör Oscar Washington Tabarez tarafından milli takıma davet edilen Lugano Sydney'de Avustralya'ya karşı forma giyecek.



Uruguay'ın 2 Haziran'da Avustralya ile oynayacağı karşılaşmaya Lugano'nun yanı sıra bu hafta sonu Villarreal'le 50.golüne ulaşan eski Manchester United'lı Diego Forlan da çağrıldı. Öte yandan Inter ile şampiyonluğa ulaşan Fabian Carini ve Alvaro Recoba da kadroya dahil edildi. Lugano'lu Uruguay 26 Haziran ve 15 Temmuz tarihleri arası Bolivya ve ...
Read more : Lugano Avustralya yolcusu! | Görüntüleme : 707 | Yanıtlar : 0


Yok böyle bir kaleci(andre palop)

Yok böyle bir kaleci

UEFA Kupası maçları bir kalecinin neler yapabileceğinin en müthiş gösterisi oldu. Kalecilik sınırlarını zorlayan Sevilla'nın İspanyol file bekçisi Palop, penaltı kurtarmaktan gol atmaya kadar herşeyi yaptı.
Resim


'Kaleci bir takım yarısıdır' denilir ancak Sevilla kalecisi Andres Palop için geçerli değil bu. Uzun süre Valencia'da Santiago Canizares'in yedeği olarak bekledikten sonra Sevilla'nın yolunu tutan Palop, son iki yıldaki performansıyla sadece İspanya'da değil tüm Avrupa'da adından söz ettiriyordu. Ancak 2007'de Sevilla'nın UEFA ...
Read more : Yok böyle bir kaleci(andre palop) | Görüntüleme : 900 | Yanıtlar : 0


Fenerbahçe'nin resmi sitesinde bulunan gerçek dışı tarih.

HABERTÜRK TV'De her pazartesi saat 23.30'da yayınlanan Şeref Tribünü yine gündeme damgasını vurdu. Programın sunucusu Tuğrul Yenidoğan, bir tarihçi titizliliğiyle araştırdığı tarihi gerçekleri gün ışığına çıkradı. Fenerbahçe'ye yalan tarih uyduranlara isyan etti. Atatürk'ün Fenerbahçeli olmadığını belgeledi.











Read more : Fenerbahçe'nin resmi sitesinde bulunan gerçek dışı tarih. | Görüntüleme : 3392 | Yanıtlar : 34


Fenerbahçe Spor Kulübü Tekrarladı:Zico'dan memnunuz

"Zico'dan memnunuz"

Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Zico'nun yerine yeni teknik adam arayışında bulunulmadığını açıklarken, Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos ile de ilgilenilmediğini tekrarladı.
Resim


Sarı-lacivertli kulüpten, basında yer alan teknik direktör değişikliği iddialarına yanıt olarak yapılan açıklamada, Zico'nun kulüple olan sözleşmesinin sürdüğü vurgulanarak, "Kulübümüz Zico'nun çalışmalarından memnundur ve başka bir teknik direktör arayışında değildir" denildi.

Öte yandan, yabancı medyada Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'un gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaştığının ısrarla vurgulanmasına rağmen, Fenerbahçe Kulübü, bu ...
Read more : Fenerbahçe Spor Kulübü Tekrarladı:Zico'dan memnunuz | Görüntüleme : 819 | Yanıtlar : 0


G.Saray'a iki gurbetçi!

G.Saray'a iki gurbetçi!
Almanya İkinci Futbol Ligi'nde mücadele eden iki gurbetçi futbolcu, yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.



RW Essen'de forma giyen ve aynı zamanda Almanya Ümit Milli Takımı'nın da değişmez iki ismi olan Serkan Çalık ve Barış Özbek, Galatasaray'ın teklifine sıcak baktıklarını ifade ederek kararlarını hafta sonunda vereceklerini söylediler. Bu arada Karl-Heinz Feldkamp, iki gurbetçi futbolcu için her türlü garantiyi verdi. Barış'a Bundesliga takımlarından Stuttgart ile Bielefeld, Serkan'a ise Karlsruhe ile Rostock'un talip olduğu öğrenildi.
Read more : G.Saray'a iki gurbetçi! | Görüntüleme : 639 | Yanıtlar : 0


Şampiyonluğun adı FENERBAHÇE

ÇIKIN DIŞARI, BİZİM GECEMİZ, ŞAMPİYONUZ! BRAVO ÇOCUKLAR!!!
Trabzonspor'la İzmir'de şanssız bir şekilde 2-2 berabere kaldık! Rakiplerimiz puan kaybetti ve Şampiyonluğumuzu ilan ettik!

Ve filmin sonu. Ve mutlu son. Ve en büyük kim... Ve saat kaç? Fenerbahçemiz Süper Lig'de bitime iki hafta kala Trabzonspor ile İzmir'de 2-2 berabere kalarak 100. yılımızda, 17. şampiyonluğumuzu İzmir Atatürk Stadyumu'nda ilan ettik. Beşiktaş'ın Bursaspor'a kaybetmesi, Sivasspor ile Galatasaray'ın berabera kalmasıyla Şampiyonluğumuzu ilan ettik. EN BÜYÜK KİM! ŞİMDİ.. BİR DAHA. BAYRAKLARI ...
Read more : Şampiyonluğun adı FENERBAHÇE | Görüntüleme : 1189 | Yanıtlar : 4


Cimbom'da yeni sezon hazırlıkları

Cimbom'da yeni sezon hazırlıkları

Galatasaray'ın 2007-2008 sezonu hazırlıkları için gerçekleştireceği yaz kampının, İsviçre ve Almanya'da yapılacağı açıklandı.



Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, sarı-kırmızılılar, 7-13 Temmuz tarihleri arasında İsviçre'de yapacağı hazırlık çalışmalarına, 13-22 Temmuz tarihleri arasında Almanya'da devam edecek.

Kamp detayları ve kamp süresince yapılacak hazırlık maçları programının, daha sonra açıklanacağı ifade edildi.
Read more : Cimbom'da yeni sezon hazırlıkları | Görüntüleme : 733 | Yanıtlar : 1


OFTAŞ Süper Lig'de!

OFTAŞ Süper Lig'de!

Ankara'nın 4.takımı geliyor. Türk Telekom Lig A'nın şampiyonu Gençlerbirliği OFTAŞ oldu. Kocaelispor'u 2-0'lık sonuçla geçen Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Türk Telekom Lig A'da şampiyonluğunu ilan ederek Süper Lig'e çıkan takım oldu.



Malatya'dan gelen haberle adeta bayram yerine dönen Cebeci Stadı'nda büyük bir sevinç yaşandı. Futbolcular, taraftarlar ve yöneticiler sevinçlerini hep beraber yaşadılar.

Ankara'nın ligdeki 4.takımı G.Birliği OFTAŞ olacak. G.Birliği'ni galibiyete ve Süper Lig'e götüren goller Giray ve Ümit'ten geldi. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan ...
Read more : OFTAŞ Süper Lig'de! | Görüntüleme : 1073 | Yanıtlar : 1


İşte Yeni Ali Sami Yen!

G.Saray'ın yeni adımı, Ali Sami Yen projesinde son aşamaya girildi. Geçtiğimiz gün Divan Kurulu'nda tüm detayları ile anlatılan projede Ali Sami Yen'in yeni görünümü tanıltıldı. Türkiye'nin üstü kapanabilen tek stadı olacak yeni Ali Sami Yen 52 bin koltuk kapasiteli olacak. G.Saray yönetimi projeyi hayata geçirmek amacıyla Ali Sami Yen Stadı ile Seyrantepe arazisini takas Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile takas ederek bir protokol imzalamıştı.
sporx.com

Iste Yeni Ali Sami Yen Stadyumu böyle olacak:

Read more : İşte Yeni Ali Sami Yen! | Görüntüleme : 1089 | Yanıtlar : 6


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147919 ileti • Toplam 45546 başlık • Toplam 24814 üye

x