Zaman: Prş Mar 28, 2024 11:32

News News of Futbol

Site map of Futbol » Dizin : Futbol

Futbol ile ilgili hersey burada.

''Dönüm maçı''

''Dönüm maçı''

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, UEFA Kupası'ndaki Panionios karşılaşmasının, kendileri için dönüm noktası olacağını söyledi.

Adnan Sezgin, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, İtalya Devlet Nişanı alması dolayısıyla Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen törende basın mensuplarına yaptığı açıklamada, takım olarak Turkcell Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nda başarılı bir performans çizmelerine karşın, UEFA Kupası'ndaki ilk 2 maçta bekledikleri sonuçları alamadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

''Panionios maçı, inanıyorum ki bizim adımıza bir dönüm noktası olacaktır. ...
Read more : ''Dönüm maçı'' | Görüntüleme : 806 | Yanıtlar : 0


UEFA'nın Beşiktaş yorumu

Bitime sadece 2 dakika kala Marsilya ağlarını havalandıran Brezilyalı Bobo takımına galibiyeti getirirken Beşiktaş'ın son haftaya umutla girmesini sağladı.

Liverpool deplasmanında alınan ağır yenilginin ardından Beşiktaş İnönü Stadı'ndaki Marsilya maçına mutlak galibiyet için çıktı. Beşiktaş'ın iddiasını son haftaya taşıyabilmek için Marsilya maçını 3 puanla tamamlamaktan başka şansı yoktu.

Beşiktaş ilk yarıyı Rodrigo Tello'nun serbest atıştan kaydettiği golle önde kaparken ikinci yarıda oyuna giren Nijeryalı Taye Taiwo skora denge getiren isimdi. İstanbul'daki Liverpool maçında takımının ikinci ...
Read more : UEFA'nın Beşiktaş yorumu | Görüntüleme : 813 | Yanıtlar : 0


Beşiktaş Zor Maçı Almasını Bildi..

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki 5. maçında Marsilya'yı 2-1 mağlup etti.

Tello ve Bobo'nun golleriyle galibiyete ulaşan siyah-beyazlılar, puanını 6'ya taşıyarak gruptan çıkma iddiasını sürdürdü. A Grubu'nda oynanan diğer maçta Liverpool sahasında Porto'yu 4-1 mağlup etti.

Beşiktaş, son maçında deplasmanda karşılaşacağı Porto'yu yenerse bir üst tura yükselecek. Son maçlar öncesi Porto, 8 puanla liderliğini korudu. 7'şer puana sahip takımlardan Liverpool ikinci, Marsilya üçüncü, Beşiktaş ise 6 puanla dördüncü sırada bulunuyor.

Beşiktaş, Marsilya karşılaşmasına istekli ...
Read more : Beşiktaş Zor Maçı Almasını Bildi.. | Görüntüleme : 876 | Yanıtlar : 1


Gerets'ten çarpıcı açıklamalar

Resim
Eric Gerets: "Canaydın, ameliyat olduğunda bile aramadım"
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets, Lig TV muhabiri Pınar Argun'a yaptığı açıklamada, başkan Özhan Canaydın'a çok kırgın olduğunu ve ameliyat olduğunda bile aramadığını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile oynayacakları maç için İstanbul'a gelen Marsilya'nın teknik direktörü Eric Gerets, eski takımı Galatasaray, Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Hakan Şükür hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a çok kızgın olduğunu ve ameliyat olduğunda bile kendisini aramadığını ...
Read more : Gerets'ten çarpıcı açıklamalar | Görüntüleme : 968 | Yanıtlar : 0


Cola Turka Ayın Golü Yarışması | Ayın Golü Arda Turan’dan

http://galatasaray.org/images/haber7/28112007121018_1094_302493233.jpg
Cola Turka Ayın Golü Yarışması'nda Arda Turan’ın UEFA Kupası 1. tur 2. maçında FC Sion’a attığı gol, Ekim ayının en güzel golü seçildi.

Galatasaray resmi web sitesi galatasaray.org üyelerinin oylarıyla, Cassio Lincoln’ün FC Sion’a karşı oynanan UEFA Kupası 1. tur 2. maçında attığı gol 2. sırayı alırken; Shabani Nonda’nın Denizlispor’a attığı gol 3. oldu.

Arda Turan’ın golüne oy veren taraftarlarımız arasında yapılan çekilişte 28 kişi, muhteşem ödüllerin sahibi oldu. Ödül kazanan taraftarlarımız resmi sitemizde ...
Read more : Cola Turka Ayın Golü Yarışması | Ayın Golü Arda Turan’dan | Görüntüleme : 1276 | Yanıtlar : 0


Fenerbahçe Turu Riske Soktu...

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki 5. maçında Inter'e deplasmanda 3-0 yenildi. 8 puanda kalan sarı-lacivertliler ikinci tur şansını İstanbul'da CSKA Moskova ile oynayacağı karşılaşmaya bıraktı. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, tur şansını son maça bıraktı. G Grubu 5. maçında İtalya'da Inter ile karşılaşan sarı-lacivertliler sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

Giuseppe Meazza Stadı'ndaki karşılaşmanın ilk yarısında temkinli bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe, rakip kaleye gitmekte zorlandı. Evsahibi Inter ise Stankovic, Cruz ve Ibrahimovic'le yakaladığı pozisyonlarda gol atmayı ...
Read more : Fenerbahçe Turu Riske Soktu... | Görüntüleme : 981 | Yanıtlar : 2


Lüleburgazspor 34 - 0 Ahmetbey Güvenspor

Lüleburgazspor'un Yıldızlar Ligi takımı, Ahmetbey Güvenspor'u gole boğdu: 34-0

http://www.ensonhaber.com/images/news/79882.jpg


Kırklareli Yıldızlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden grup lideri Lüleburgazspor, kendi evinde oynadığı maçta Ahmetbey Güvenspor'u gole boğdu ve 34-0'lık farklı skorla karşılaşmayı kazandı.

Grubunda namağlup lider olan Lüleburgazspor, ayrıca ligde oynadığı beş maçta toplam 71 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Erkekler kategorisinde dünya futbol tarihinin en farklı skoru, Avustralya ile Amerikan Samoası takımları arasında 11 Nisan 2001 tarihinde oynanan karşılaşmada alınmıştı: 31-0. ...
Read more : Lüleburgazspor 34 - 0 Ahmetbey Güvenspor | Görüntüleme : 1405 | Yanıtlar : 1


"Önder'i satmıyoruz"

http://img206.imageshack.us/img206/7498/onderturaci027pi4.jpg

Fenerbahçe yönetimi, son günlerde Avrupa'dan çeşitli transfer teklifleri aldığı belirtilen Önder Turacı'yı satmayacaklarını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, son dönemde Önder Turacı'ya gelen transfer tekliflerinden bahsedildiği belirtilerek, "Önder Turacı kulübümüzün sözleşmeli oyuncusudur. Kendisini satmak gibi bir düşüncemiz yoktur ve sözleşmesi sezon sonuna kadar devam etmektedir. Ayrıca kulübümüze ulaşmış herhangi bir transfer teklifi de söz konusu değildir" ifadeleri kullanıldı.


kaynak
Read more : "Önder'i satmıyoruz" | Görüntüleme : 879 | Yanıtlar : 0


Linderoth'a Büyük Onur

Resim

Galatasaraylı futbolcu Tobias Linderoth, ülkesi İsveç'te 2007 yılının en iyi orta saha oyuncusu seçildi.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, İsveç'te geleneksel olarak düzenlenen yılın futbolcusu ödülleri oylamasında, bu sezon Galatasaray forması giyen Linderoth, 2007 yılının en iyi orta saha oyuncusu olarak belirlendi.

Oylamada Inter'de forma giyen Zlatan İbrahimovic ise yılın futbolcusu ve yılın forveti ödüllerine layık görüldü.

İsveç'te 2007 yılının en başarılı kalecisi olarak Rami Shaaban seçilirken, Fransa'da Rennes forması giyen ...
Read more : Linderoth'a Büyük Onur | Görüntüleme : 854 | Yanıtlar : 1


Dimdik Görevimin Başındayım

Resim

"Dimdik görevimin başındayım"

Başkanımız Özhan Canaydın düzenlediği basın toplantısında, gündemdeki sorulara cevap verdi

Canaydın, sohbet havasında olmasını dilediği buluşmanın basın toplantısına dönüştüğünü belirterek başladığı konuşmasına esprili bir başlangıç yaptı. "Hastanede yattığım ameliyat sonrası bugün buraya gelmeyen arkadaşlarımızın isimlerini not ettim" diyen Canaydın, şöyle devam etti: "Evet arkadaşlar keyfimiz yerinde. Bugün elli gün sonra yine sevdigim çatının altındayım ve görevime başlamak üzere geldim. Sizlerle sohbet etmek istedim. Bana bu zorlu günlerimde ziyaret eder ve geçmiş ...
Read more : Dimdik Görevimin Başındayım | Görüntüleme : 809 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x