Zaman: Cmt Nis 20, 2024 8:07

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Erdoğan 'türbanlıyı' kovdu!

Erdoğan 'türbanlıyı' kovdu
Resim'Belediye evimizi yıkıyor, mağdur ediliyoruz' dedi, kendini salonun dışında buldu.

Kâğıthane Kültür Merkezi'nde dün düzenlenen AKP İstanbul Kâğıthane İlçe Kadın Kolları 2. Olağan Kongresi'ne katılan Erdoğan 'Mağdur ediliyoruz' diyen türbanlı kadını salondan çıkarttırdı.

'Kardeşim bireysel konuşma'

Erdoğan konuşması sırasında, "Biz mağduruz, belediye evlerimizi yıkıyor" diye bağıran türbanlı bir kadına da sert tepki gösterdi.
Sinirlendiği gözlenen Erdoğan, "Kardeşim bireysel konuşma. Biz burada geneli konuşuyoruz. Gelmişsin, devlet arazisini işgal edip orada oturuyorsun. Sonra 'Burası ...
Read more : Erdoğan 'türbanlıyı' kovdu! | Görüntüleme : 720 | Yanıtlar : 5


Çin, Türkiye'yi kandırdı

Karadeniz'den çıkmak için Boğaz’dan geçmek zorunda olan Varyag, Türkiye ile Çin arasında politik kriz yaratmıştı. İki devlet arasındaki uzun görüşmeler sonucu Çinli- ler, Türkiye’ye 1 milyon turist gönderecekleri ve geminin “Gazino” olarak kullanılacağı garantisini verince geminin geçişine izin verildi. Varyag, 1 Kasım 2001’de Boğaz’dan geçti. O dönem ABD Başkanı olan Bill Clinton bile geminin geçişine izin verilmesi için Türkiye’ye öneride bulunmuştu.

Ancak Çinliler sözlerinde durmadılar. Gemi ne gazino oldu, ne de Türkiye’ye Çinli turist geldi. ...
Read more : Çin, Türkiye'yi kandırdı | Görüntüleme : 639 | Yanıtlar : 4


Direnselerdi bu kadar şehit vermezdik

Dağlıca baskınından sonra PKK tarafından kaçırılan 8 asker hakkında açılan davada, arkadaşları da yeminli ifade verdi: "Eğer şüpheliler görevlerini yapsalardı ve direnselerdi bu kadar çok şehit ve yaralı verilmeyecekti".

Van Askeri Savcılığı'nın, Dağlıca baskınının ardından PKK'lı teröristlerce kaçırıldıktan sonra Türkiye'ye teslim edilen 8 asker hakkında açtığı davanın iddianamesinde, baskınla ilgili tanık ifadelerine de yer verildiği anlaşıldı. Tanıkların, 8 asker sanıkla ilgili olarak verdikleri yeminli beyanlarında, "Eğer şüpheliler görevlerini yapsalardı ve direnselerdi bu kadar çok şehit ...
Read more : Direnselerdi bu kadar şehit vermezdik | Görüntüleme : 567 | Yanıtlar : 1


İsrail'in K. Irak'taki Kürt Gruplara Verdiği Eğitim

Paylaşımda,bahsi geçen konuda başrol sahibi oyuncu olan ''Yigal'' kodadlı,İsrail Savunma Kuvvetleri'ne bağlı,emekli bir komandonun İngilizce röportajı da yeralmaktadır...



Kaynak:BBC

Not:Mossad'a yakınlığıyla da bilinen,debka.com adlı sitede,konuyla ilgili ahberin geçmesinin akabinde,medyada paylaşılmıştır!

İşte o haber

Resim

İsrail gizli servisi Mossad'a yakınlığı ile tanınan İsrail merkezli istihbarat sitesi Debka, Türkiye ve İran'ın Kuzey Irak'a ortak bir operasyon yapacağını iddia etti.
Debka'nın "Özel Askeri Rapor" olarak duyurduğu ve geniş yer ayırdığı haberde, "Yeni bir Orta Doğu savaşının ufukta ...
Read more : İsrail'in K. Irak'taki Kürt Gruplara Verdiği Eğitim | Görüntüleme : 2609 | Yanıtlar : 2


F.G: Hakkımız olan yere sızmayız; Gireriz!

http://www.ensonhaber.com/images/news/86282.jpg

Fethullah Gülen: Sızmayız gireriz


Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen, devlet kadrolarına sızdıkları yönündeki iddialara son kitabında yanıt veriyor.


Son kitabı "Ölümsüzlük İksiri"nde, cemaat mensuplarının devlet kadrolarına sızdığı iddialarına yanıt veren Fethullah Gülen, "Bir milletin ferdi, kendi milleti için var olan müesseselere sızmaz, hakkıdır girer" dedi

Nur cemaatinin önde gelen isimlerinden Fethullah Gülen, son kitabında cemaat mensuplarının devlet kadrolarına sızdığı iddialarına yanıt verdi. Gülen, "Bir milletin ferdi, kendi milleti için var ...
Read more : F.G: Hakkımız olan yere sızmayız; Gireriz! | Görüntüleme : 853 | Yanıtlar : 5


Cenazeye sokmayın bunları!..

http://www.ensonhaber.com/images/news/86395.jpg

Acılı anneden DTP'lilere tepki: Cenazeye sokmayın bunları


Diyarbakır'daki patlamada hayatını kaybeden Eren Şahin'in cenazesinde DTP'li vekillere tepki vardı. Eren'in annesi Oya Erolat: DTP'li vekiller cenaze namazına katılmasın.




Diyarbakır'da askeri servis aracının geçişi sırasında bir araca yerleştirilen bombanın patlaması sonucu hayatını kaybedenlerden Eren Şahin'in cenazesi toprağa verildi. Acılı anne DTP'li vekilleri cenaze namazında istemediğini dile getirdi.
Tabutun camiden çıkarılması sırasında Eren'in akrabaları ve okul arkadaşları fenalık geçirdi. Onları burda istemediğini ifade ...
Read more : Cenazeye sokmayın bunları!.. | Görüntüleme : 609 | Yanıtlar : 0


Mehmetçik'e yardım etti; M.E.B Soruşturma açtı!!

Resim

Mehmetçik'e yardıma MEB'den soruşturma


Mehmetçik Vakfına Yardım Kampanyası'na katılan Hacı Yasemen Yılmazel İlköğretim Okulu Müdürü hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Habertürk kanalı tarafından düzenlenen Mehmetçik Vakfına Yardım Kampanyası'na katılan Kars'ın Dikmen Köyü Hacı Yasemen Yılmazel İlköğretim Okulu Müdürü ve Eğitim-İş Kars Şube Başkanı Ersin Özbey hakkında soruşturma başlatıldı. Kampanya'da yer alan okul ile ilgili basında haberlerin çıkmasının ardından, okul müdürü Erbay hakkında açılan soruşturmanın gerekçesi; "Basında haberlerin yer alması" olarak açıklandı. Kampanya'ya katılan ...
Read more : Mehmetçik'e yardım etti; M.E.B Soruşturma açtı!! | Görüntüleme : 661 | Yanıtlar : 1


'Haç ve gamalı haç Türk kültürünün ürünü'

'Haç ve gamalı haç Türk kültürünün ürünü'


Atatürk Üniversitesi (AÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tahsin Parlak, Hristiyan inancının simgesi haç ile Nazilerin de kullandığı gamalı haçın Türk kültürünün birer ürünü olduğunu arkeolojik ve etnografik bulgularla ortaya koydu.

Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı (TÜRKSAV) tarafından 2007 yılı Türk Dünyası Hizmet ödülüne layık görülen Parlak'ın, AÜ'nün 50. yılı nedeniyle yayınlanan ve 5.5 yıllık bir çalışma sonucu hazırladığı “Tur-An Yolunda Aral'ın Sırları” adlı ...
Read more : 'Haç ve gamalı haç Türk kültürünün ürünü' | Görüntüleme : 1019 | Yanıtlar : 3


Genç kıza mezarlıkta tecavüze 22.5 yıl hapis

Genç kıza mezarlıkta tecavüze 22.5 yıl hapis


HAKKARİ’de, geçen yıl 15 yaşındaki B.E.'ye mezarlıkta zorla tecavüz eden 3 kişi, yargılandıkları Hakkari Ağır Ceza Mahkemesi’nce 22 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı.

Hakkari’nin Kıran Mahallesi’nde oturan 15 yaşındaki B.E., 9 Mayıs 2007 tarihinde mahallenin mezarlığında dolaştığı sırada 3 kişinin tecavüzüne uğradı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu kısa sürede yakalanan zanlılar Ş.O., R.Y. ve A.S., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Hakkari Ağır ...
Read more : Genç kıza mezarlıkta tecavüze 22.5 yıl hapis | Görüntüleme : 901 | Yanıtlar : 6


İnsandan Zehir Köpekten Dostluk

İnsandan Zehir Köpekten Dostluk

ESKİŞEHİR’de kimliği belirsiz kişiler tarafından zehirlendikleri bildirilen 2 sokak köpeğinden biri öldü. Ölen köpeğin başından ayrılmayan ve zehirlendiği belirtilen sokak köpeği belediye görevlileri tarafından Hayvan Sağlık Merkezi’ne götürüldü.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi Tekel Başmüdürlüğü önünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, bir sokak köpeği yığılıp kaldığı yaya kaldırımında can çekişerek öldü. 2 sokak köpeği de ölen köpeğin yanından ayrılmadı. Köpeklerden biri yanına yaklaşıp patileri ile dokunduğu ölen köpeği kaldırmaya çalıştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine ...
Read more : İnsandan Zehir Köpekten Dostluk | Görüntüleme : 800 | Yanıtlar : 5


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147920 ileti • Toplam 45547 başlık • Toplam 24814 üye

x