Zaman: Sal Nis 16, 2024 7:00

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Diyarbakır'da patlama!

Ölen 5 kişiden 2'si asker

Diyarbakır'da Dedeman Oteli arkasında askeri aracın geçişi sırasında saldırı düzenlendi.

Diyarbakır Dedeman Oteli ve Galeria Alışveriş Merkezi arasındaki otoparkta bulunan araç patladı. Diyarbakır şehir merkezinde saat 16.55 sularında meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi.

Patlama sonrası çok sayıda itfaiye arabası ve ambulans olay yerine sevk edildi. Patlama ardından çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Müdahale sırasında ara ara patlamalar oluyor 6-7 otomobil ve bir otobüs, hala yanıyor. Yaralılar ...
Read more : Diyarbakır'da patlama! | Görüntüleme : 1567 | Yanıtlar : 8


Memecan'dan büyük terbiyesizlik!

* Atatürk’ü, kepçe kulak, patates burun ve korsan gözlü çizdi...

Karısı AKP’den milletvekili olan Salih Memecan cumhuriyetçilere saldırırken Atatürk’ü hedef aldı!


Salih Memecan, Sabah gazetesinde yayınlanan karikatüründe, Cumhuriyet mitingine katılan kadınlarla alay etti. Sözde karikatürist, kadınların ellerine üzerinde “çirkin” çizdiği Atatürk’lü Türk bayrağı da tutuşturdu... CHP Konya Milletvekili Avukat Atilla Kart, ADD Başkanı Şener Eruygur, Atatürk Çizgisi Platformu Başkanı Metin Genç ve Avukat Dursun Yassıkaya, Salih Memecan’ın suç işlediğini savundu.

Ata’ya karikatürlü saldırı

Sabah gazetesinin ...
Read more : Memecan'dan büyük terbiyesizlik! | Görüntüleme : 1094 | Yanıtlar : 4


Barzani konuştu: Asil Türk milleti

Selahattin Kenti, Kuzey Irak'ın dağ başında konumlanmış sayfiye kentlerinden biri. Kürt Bölgesi'nin Başkanı ve KDP lideri Mesut Barzani'nin konutu ve çalışma ofisi işte bu kentte! Barzani'nin ikametgahı, olağanüstü güvenlik önlemleriyle korunan, şehre hakim devasa bir alanın içinde. Yeni yapılan modern ve görkemli başkanlık binası görülmeye değer!

“KEK MESUT” BİLİNİYOR

Mesut Barzani halkı arasında genellikle "Kek Mesut" olarak anılıyor. Son zamanlarda "Serok Barzani-Başkan Barzani" diye ananların sayısı da artıyor. Beni Başkanlık binasındaki çalışma ofisinde kabul ediyor. ...
Read more : Barzani konuştu: Asil Türk milleti | Görüntüleme : 863 | Yanıtlar : 3


2007'nin Terör Bilançosu

http://www.ensonhaber.com/images/news/78779.jpg

2007'nin TERÖR bilançosu

2007'de yurt içinde gerçekleştirilen operasyonlarda, 312 terörist öldürüldü.


Terörle mücadele kapsamında geçen yıl yurt içinde gerçekleştirilen operasyonlarda, 312 terörist ölü, 196 terörist sağ ele geçirildi, 106 terörist de güvenlik güçlerine teslim oldu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden derlenen verilere göre, güvenlik kuvvetlerinin yürüttüğü terörle mücadele faaliyetlerinde, ocak ayında 18, şubatta 8, martta 28, nisanda 78, mayısta 62, haziranda 65, temmuzda 38, ağustosta 65, eylülde 55, ekimde 107, kasımda 38, aralıkta ...
Read more : 2007'nin Terör Bilançosu | Görüntüleme : 767 | Yanıtlar : 0


2008 Olimpiyat Oyunları Öncesi Canlı Yayında İntikam

2008 Olimpiyat Oyunları öncesi Çin'de büyük bir skandal yaşandı.

Resim


Çin Devlet Televizyonu'nda olimpiyat oyunları sunumunu yapacak olan spor sunucusu Zhang Bin tam konuşmasına başlayacakken yanında beliren eşi Hu Ziwei mikrofonu kaptığı gibi kocasına yönelik izleyenleri dehşete düşüren suçlamalarda bulundu.

Hu Ziwei canlı yayında 'Bugün eşim ve benim için çok özel bir gün. Çünkü 2 saat önce eşimin başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrendim' dedi.

Bu sözlerin ardından stüdyo karıştı, görevliler Hu Ziwei'yi dışarıya ...
Read more : 2008 Olimpiyat Oyunları Öncesi Canlı Yayında İntikam | Görüntüleme : 772 | Yanıtlar : 1


Canlı yayın şov bitti

Saltanat bitti. Teröristler artık Roj TV'ye canlı bağlanmıyor. Neden mi?



22 Aralık'ta Roj TV'ye bağlanan üst düzey bir PKK yöneticisinin telefon görüşmesi yaptığı sırada bulunduğu noktanın Türk uçaklarınca tespit edilerek bombalanması nedeniyle örgüt telefon konuşmalarına son verdi. PKK'lılar bant kaydı yaparak konuşmalarını internetten ROJ TV'ye ulaştırmaya başladı.

Terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarına yapılan hava operasyonunun ardından terörist gruplar telsiz konuşmalarını en alt düzeye indirdi, telefon konuşmalarına da tamamen son verdi.


Örgüt elebaşlarının bulunduğu ...
Read more : Canlı yayın şov bitti | Görüntüleme : 865 | Yanıtlar : 1


DTP'lilere soğuk duş!

DTP'nin güvendiği dağlara kar yağdı. Talabani'den beklemediklerini işittiler.

Irak Cumhurbaşkanı Talabani, Türkiye'deki Kürt sorunuyla ilgili önemli bir stratejiyi dile getirdi: “Türkiye Kürtleri, kendi geleceği için Erdoğan'a destek vermeli...” ve kendisini ziyarete giden DTP'lilere "Ak Partiye karşı savaşmak, Kürt halkının çıkarlarına karşı savaşmaktır" dedi.

ERDOĞAN'A DÜŞMANLIK TÜRK HALKINA DÜŞMANLIKTIR

Bence Sayın Erdoğan Türkiyede çok büyük bir demokratikleşme projesine önderlik ediyor. Bu demokratikleşme süreci sadece Türkiyenin çıkarına değildir; aynı zamanda Irakın, Kürt Yönetimi’nin de ve ...
Read more : DTP'lilere soğuk duş! | Görüntüleme : 614 | Yanıtlar : 1


Rastlantının Böylesi!

Bu da mı Tesadüf!
Akşam Gazetesi / 1 Ocak 2008


Isparta’'daki uçak kazasında ölen bilim adamları grubunda yer alan 27 yaşındaki başarılı parça fiziği uzmanı Yrd. Doç. Dr. Bilge Demirköz, Kartalkaya'’da şüpheli bir kaza geçirdi. Geçen hafta ABD'’den gelerek Kartalkaya’'ya tatile giden genç kadın fizikçi, kayak pistinde kasklı bir kayakçının çarpması sonucu ağır yaralandı. Göğüs bölümüne aldığı ağır darbeyle yere düşen Yrd. Doç. Dr. Demirköz’ün vücudunda kırıklar oluştu, solunum borusu hasar gördü. Esrarengiz kayakçı ise ...
Read more : Rastlantının Böylesi! | Görüntüleme : 1935 | Yanıtlar : 1


Diyanet'ten Milli Piyango fetvası

Diyanet'ten Milli Piyango fetvası

http://image.haber7.com/haber/47342.jpg

Yılbaşı çekilişine az bir zaman kala gündeme gelen "Piyango haram mı, helal mi?" tartışması için Diyanet İşleri'nden Prof. Yeprem açıklama yaptı.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Prof. Yeprem, İslam dininin şans oyunlarına olumlu bakmadığını, haram olduğunu söyledi.

Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Saim Yeprem, İslam dininin şans oyunlarının hiçbirine olumlu bakmadığını belirterek, "İslam dinine ve kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'e göre, piyangonun her türlüsü haramdır" dedi. ...
Read more : Diyanet'ten Milli Piyango fetvası | Görüntüleme : 954 | Yanıtlar : 2


Böyle bir yıl yaşadık GALERİ

Böyle bir yıl yaşadık


Geride bırakmaya hazırlandığımız 2007'de yılın gafı, yılın fırçası, yılın itirafı...



YILIN GAFI

Bush, Kraliçe’ye göz kırptı


Ginger’dan düşen ilk insan olan ABD Başkanı Bush, sakarlıkta olduğu kadar gaf yapmada da liderdi.

Beyaz Saray’da Kraliçe onuruna verilen davette yaptığı ’hoş geldiniz’ konuşmasına ’Majesteleri 1776 yılında Amerika’nın 200. yılı kutlamaları sırasında da bizlere şeref vermişti’ cümlesi ile başladı.

Resim

Bush yardımcılarının uyarısı üzerine cümlesini apar topar ’1976’ diye düzeltse de orada bulunan ...
Read more : Böyle bir yıl yaşadık GALERİ | Görüntüleme : 1161 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147910 ileti • Toplam 45541 başlık • Toplam 24810 üye

x