Zaman: Cum Nis 19, 2024 18:39

News News of Genel - Güncel Konular

Site map of Genel - Güncel Konular » Dizin : Genel - Güncel Konular

Genel & Güncel Konular

Ne 1895'te ne 1915'te, öl öl bitemedik hala 70 biniz

http://www.ensonhaber.com/images/news/82076.jpg

Türk Ermenileri özür diledi(!)

'Halkların Buluşması Etkinliği Bildirisi' bazı kesimleri oldukça rahatsız edecek.


'Halkların Dostluğu Platformu'nun 2 Aralık'ta Yeni Melek Gösteri Merkezi'nde düzenledikleri etkinlik için Nor Zartonk imzası ile yayınlanan ve Türk Ermeni cemaatinin ağzından kaleme alınan bildiride çarpıcı bir ironi göze çarpıyor.

BİZ TÜRKİYE’Lİ ERMENİLER; ÇEVREYE VERDİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ, ÖZÜR DİLİYORUZ !

Ne 1895′te ne 1915′te, öl öl bitemedik hala 70biniz. Özür dileriz !

Tarihte; Mimar Sinanlar, Balyanlar, ...
Read more : Ne 1895'te ne 1915'te, öl öl bitemedik hala 70 biniz | Görüntüleme : 577 | Yanıtlar : 0


“Allah aşkına şu Tayyip Erdoğan nasıl zengin oldu?"




Meclis’te ‘Başbakan nasıl zengin oldu’ kavgası


Bütçe görüşmeleri yine yoğun tartışmalarla geçiyor. Tartışmaların kıvılcımı CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen’in, “Allah aşkına şu Tayyip Erdoğan nasıl zengin oldu. Ben çok iyi tanırım. Beraber il başkanlığı yaptık. O Refah Partisi il başkanıydı, ben DSP’nin il başkanıydım. Kendisi muhasebecilik yapardı. Peki nasıl zengin oldu?” diye sormasıyla yaşandı.



Resim


Meclis Genel Kurulu’nda bütçe görüşmeleri sırasında, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen’in, “Allah aşkına şu Tayyip Erdoğan nasıl zengin oldu. ...
Read more : “Allah aşkına şu Tayyip Erdoğan nasıl zengin oldu?" | Görüntüleme : 928 | Yanıtlar : 0


İmamın kızı din değiştirince

İngiltere basınının gündeminde şimdi bu kız var! Din değiştirince...
İngiltere basınının gündeminde şimdi bu kız var ! Daily Mail gazetezinde yer alan habere göre İngiltere'de yaşayan bir imamın kızı din değiştirince ailesinin ölüm tehditleriyle karşı karşıya kaldı.

Lancashire'da bir camii imamı olan babasının ve ailesinin ölüm tehditlerinden korkarak seneler önce evden kaçan ve 2 aydır polis korumasında sahte isimle yaşayan kızın ilginç iddiaları var.

Pakistan asıllı olan ailesi tarafından 16 yaşında görücü usulüyle evlendirilmek istenen ...
Read more : İmamın kızı din değiştirince | Görüntüleme : 549 | Yanıtlar : 0


Türbanlı, çıplak heykel tansiyonu yükseltti

Avusturya'nın başkenti Viyana'daki heykel sergisinde yer alan "Türk Lokumu" adlı heykeli ortalığı karıştırdı. Başörtülü ancak bütün bedeni çıplak Türk Müslüman kadını tasvir ettiği belirtilen heykel, ülkedeki Türk sivil toplum kuruluşları büyük tepki gösterdi.


Viyana'nın Karlsplatz semtinde Teknik Üniversite bahçesindeki heykel sergisinde, heykeltıraş Olaf Metzel'in "Turkish Delight" (Türk Lokumu) adlı, başörtülü, ancak bütün vücudu çıplak bir Türk Müslüman kadını tasvir eden heykeli, ülkedeki Türk sivil toplum kuruluşlarının büyük tepkisini çekti.

Heykeltıraş Metzel'in başı örtülü, ancak diğer ...
Read more : Türbanlı, çıplak heykel tansiyonu yükseltti | Görüntüleme : 1935 | Yanıtlar : 14


ABD'ye inat Ahmedinejad!

ABD Türkiye'ye İran konusunda baskı yapıyor. Ahmedinejat ziyarete geliyor.
Sınır ötesi operasyonun dikkatle izlendiği, diğer yandan ABD'nin İran üzerindeki baskısını sürdürdüğü bir dönemde, İran Cumhurbaşkanı Türkiye'yi ziyaret edecek.

Ankara, kritik süreçte kritik bir ziyarete evsahipliği yapacak. Daha önce de Türkiye'ye gelmek isteyen, ancak ziyareti gerçekleşemeyen İran Cumhurbaşkanı Mahmut Ahmedinecad Türkiye'ye geliyor. Alınan bilgilere göre, Tahran söz konusu ziyarete ilişkin talebi Ankara'ya iletti.

'PROGRAMA GÖRE...'

Cumhurbaşkanlığı da "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün programının uygunluğuna göre" ziyaretin gerçekleşebileceği yönünde ...
Read more : ABD'ye inat Ahmedinejad! | Görüntüleme : 639 | Yanıtlar : 0


Cudi Dağı'nda 500 Çinli

Resim

Türkiye-Irak sınırınının sıfır noktasında Cudi Dağı eteklerinde bir yıldır çalışan Çinli işçiler gibi...


Silopi’nin Gürümlü ile Çalışkan beldeleri arasında kurulan termik santralın temeli geçen yıl atıldı. Santralin yapımı “anahtar teslimi” olarak bir Çin firmasına verildi. Firma, Çinli olunca çalışanların profili de doğal olarak değişiyor. Sayıları 500’ün üzerinde olan Çinli işçiler, termik santral yapımı için ter döküyorlar.

Resim

Ülkelerinden binlerce kilometre uzakta ekmek parası kazanan Çinli işçilerin yaşam alanı şantiye sahası ile sınırlı. Zaman zaman ...
Read more : Cudi Dağı'nda 500 Çinli | Görüntüleme : 690 | Yanıtlar : 0


9 Aralık'ta, MHP ile "Türkiye tek yürek" |İzle

http://www.mhp.org.tr/imageshtm/yureginlegelanaorta.jpg

MHP İzmir İl Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 9 Aralık'ta gerçekleşecek olan "Türkiye tek yürek şimdi göstermek gerek" mitingine Türk halkının "Kalite Belgesi" vereceğini ifade etti.


Türkiye meydanlara iniyor. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde MHP “TÜRKİYE TEK YÜREK, ŞİMDİ GÖSTERMEK GEREK..!” sloganıyla miting maratonuna İzmir’ den başlıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin yüksek katılımları ile gerçekleştirilecek olan mitinge hazırlanan MHP İzmir teşkilatı “YÜREĞİNLE GEL..!” çağrısını İzmir halkı ile paylaşıyor.

Konuyla ilgili bir ...
Read more : 9 Aralık'ta, MHP ile "Türkiye tek yürek" |İzle | Görüntüleme : 1164 | Yanıtlar : 0


İran'da tecavüze idam

13 yaşındayken, bir erkek çocuğuna tecavüz etti. 7 sene sonra idam edildi.
İran'da, 13 yaşındayken işlediği suçtan mahkum olan bir kişinin idam edildiği bildirildi.

Farsça yayımlanan İtimad-ı Milli gazetesinin haberine göre, 7 yıl önce 3 erkek çocuğuna tecavüz ettiği suçlamasıyla geçen yıl idama mahkum edilen Makuvan Mevlüdzade hakkındaki karar dün Kermanşah cezaevinde infaz edildi.

Tecavüz olayının gerçekleştiği ifade edilen parkta asılması istenen kişinin, avukatı ve mağdur aileleri de hazır bulunmaksızın idam edildiği belirtildi.

Kermanşah eyaletinin ...
Read more : İran'da tecavüze idam | Görüntüleme : 930 | Yanıtlar : 0


Türkiye'nin 120 trilyon dolarlık serveti

Resim

Atlasjet'in düşen uçağı, Türkiye'nin bilinmeyen bir zenginliğini ortaya çıkardı.


Uçakta bulunan Fizik Profesörü Engin Arık, dünyanın gözünün üzerinde olduğu, Türkiye içinde çok önemli olan 'toryum' projesi üzerinde çalışıyordu.

Doğuş Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mithat Uysal, çok değerli fizikçilerin cenaze töreninde yaptığı konuşmada komplo imasında bulundu. Uysal, "Komplo teorilerinde gerçeklik payı var. ASELSAN'da üç mühendis gencin başına gelen olay ve sonucu hepimiz biliyoruz. Onlar Türkiye için çalışan, önemli proje gerçekleştirmek üzere olan mühendislerdi. ...
Read more : Türkiye'nin 120 trilyon dolarlık serveti | Görüntüleme : 904 | Yanıtlar : 0


Ve Toptan AKP'yi Vurmaya Başladı


Ve Toptan AKP'yi Vurmaya Başladı



Resim


AKP'den seçilip Meclis Başkanı olan Köksal Toptan'ın, AKP politikalarını kapalı kapılar ardında eleştirdiği biliniyordu. Ama ilk kez "türban"konusunda açık tavır koydu.

Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilmesinin 73. yıldönümü toplantısında katılan Meclis Başkanı Toptan, türban konusundaki bir soruya, Anayasa çalışmasını kastederek, "Yer almayacak inşallah" yanıtını verdi. Anayasa Komisyonu Başkanı AKP'li Burhan Kuzu ve partinin ileri gelenleri türban sorununu yeni Anayasa'da çözeceklerini açıklamışlardı.

Toptan'ın bu açıklamalara rağmen böyle ...
Read more : Ve Toptan AKP'yi Vurmaya Başladı | Görüntüleme : 472 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147919 ileti • Toplam 45546 başlık • Toplam 24814 üye

x