Zaman: Cum Mar 29, 2024 6:39

News News of Mahmut ÖZYÜREK

Site map of Mahmut ÖZYÜREK » Dizin : Mahmut ÖZYÜREK

"Kent Konseyleri" ya da Ulus Devletin İmhası / Mahmut ÖZYÜREK

"Kent Konseyleri" ya da Ulus Devletin İmhası

Parlamento içi muhalefetin “istemem, yan cebime koy” anlayışı ile karşı çıktığı, parlamento dışı toplumsal muhalefetin, Atatürkçülerin neredeyse büyük bir çoğunluğunun “yetmez ama evet”çiler örneği destekledikleri “KENTKONSEYLERİ”, özünde “devletsizleştirme” projesinin tabana yayılmasının önemli bir ayağını oluşturmaktadır.

Bu yazıyı kaleme alırken, kendini “Atatürkçü” olarak tanımlayan, Atatürkçülük iddiasında bulunan, ancak Atatürkçülükten “sistemin öngördüğü kadar” nasiplenmiş kimilerinin sert-acımasız eleştiri ile karşılaşacağımı da biliyorum.

Mustafa Kemal Atatürk’ün; “İnsanlar, gerçekliğine inandıkları şeyleri söylemekten ...
Read more : "Kent Konseyleri" ya da Ulus Devletin İmhası / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 2456 | Yanıtlar : 0


"Masonlar Yurdunu Seven, Atatürk ilkelerine Bağlı İnsanlardır." EMİN ÇÖLAŞAN / Mahmut ÖZYÜREK

"Masonlar yurdunu seven, Atatürk ilkelerine bağlı insanlardır." EMİN ÇÖLAŞAN

MUSTAFA KEMAL: “ Masonluk da kökü dışarıda bir Yahudi tarikatından başka bir şey değildir. Defolun gidin Yahudi uşakları!”

Emin Çölaşan - 26 Ocak 2012
“Masonlar kıdem sırasına göre rütbe kazanır ve her rütbenin ayrı simgeleri, bize yabancı gelen ayrı unvanları vardır.

Bildiğim kadarıyla masonların en büyük özelliği, Tanrı’ya inanırlar. Onu “Evrenin ulu mimarı” olarak adlandırırlar. İçlerinde din ayırımı yapılmaz. Tanrı’ya ve belli ilkelere inanan herkes, ...


Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Atatürk'e "Küfrü Mutlak" Diyen Said Nursi Davası‏ / Mahmut ÖZYÜREK

Laik Demokratik Cumhuriyete Sahip Çıkmaya Çağrı

T.C ISPARTA İLİ, İL GENEL MECLİSİ, 22. Dönem 06.12.2011 tarih 12/2–363 sayılı kararının “g” bendinde “Barla İlçemiz Ana yol kavşağına,”BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HAZRETLERİNİN YAŞADIĞI TOPRAKLARDASINIZ” sloganı yazılmasını, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6. Maddesi (a) fıkrası gereğince İl Genel Meclisinin 06.12.2011 tarihli 2. birleşiminde oybirliği ile kararlaştırmıştı

ADD Isparta Şubesi olarak “Bu kararın iptali istemi” ile açtığımız bu davanın duruşması 20 KASIM 2012 Salı günü, SAAT 09.30 ...


10 Kasım'da Karşıdevrimci Kuşatma ve Abanmayı Bir Kez Daha Yaracağız / Mahmut ÖZYÜREK

10 Kasım'da Karşıdevrimci Kuşatma ve Abanmayı Bir Kez Daha Yaracağız

Kurtarıcımız ve kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün bedensel varlığının aramızdan ayrılışının 74. Yılındayız.

Bu nedenle “Devletimizi kuran, ulusumuza özveriyle, doğrulukla hizmet eden, insanlık ülküsünün tutkun ve seçkin kişiliği, eşsiz kahraman Atatürk’ün” anısı önünde minnet ve saygıyla eğilirken, Türk bağımsızlığını ve Türk Cumhuriyetini her koşul altında korumaya ve savunmaya andiçiyoruz.

10 Kasım, Atatürk ışığının, güneşinin, devrimlerinin ulusumuza kılavuzluk yaptığı gündür. Tam bağımsızlık günüdür. Atatürk’ün söylemi ile ...


Isparta Valisi Memduh Oğuz'a Açık Mektup (2) / Mahmut ÖZYÜREK

Isparta Valisi Memduh Oğuz'a Açık Mektup (2)

"Cumhuriyet, Mehter Takımı İle Değil, "Kuvay-ı Milliye" İle Atatürk Orduları İle Anılır Ve Kutlanır"

Sayın Vali; Isparta’da Cumhuriyet Bayramı çelenk töreninde, ABD’nin proje görevlisi siyasal İktidarın, Atatürk’ü, Cumhuriyet’in kazanımlarını yıkma, milli bayramları ve Cumhuriyet’i yasaklama, ”itibarsızlaşma” girişimine katkı ve destekleriniz nedeniyle sizi kınıyoruz.

Tüm Türkiye’de ve ilimizde 89 yıllık bir geleneğe dayanan Cumhuriyet kutlaması, tören ve şenliğini Isparta’da “çağdışı” bir gösteriye dönüştürdünüz. Türk ulusunun yazdığı bir destan ...
Read more : Isparta Valisi Memduh Oğuz'a Açık Mektup (2) / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1292 | Yanıtlar : 0


Bay Bayram Aygün; "Aslınız Belki De Buydu Sizin" / Mahmut ÖZYÜREK

Bay Bayram Aygün; "Aslınız Belki De Buydu Sizin"

Isparta'da günlük olarak yayımlanan AKDENİZ Gazetesi’nin 16 Ekim 2012 tarih ve 5457 sayısının 9. sayfasında Bayram Aygün’ün “Tarihin Ön Odası” köşesinde “Saîd’i Nursi’den Mustafa Kemal’e Mektup” başlığı ile yer alan yazı, tarihi gerçeklere aykırı, çarpıtılmış, belge ve bilgiye dayanmayan, yalnızca duyumlarla kaleme alınmıştır.

Aygün’e göre, Mektupta “Saîd’i Nursi, övgü dolu sözlerle Gazi’ye içten ifadelerle hitap ederek tavsiyelerde bulunuyor”muş.

Yine Aygün’e göre, Said Kürdinin Meclis konuşması “Meclis ...
Read more : Bay Bayram Aygün; "Aslınız Belki De Buydu Sizin" / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1623 | Yanıtlar : 0


Neyin Alicenaplığında Bulundular? / Mahmut ÖZYÜREK

Neyin Alicenaplığında Bulundular?

04 Ekim 2012 Günü ilk toplantısını yapan “ISPARTA KENT KONSEYİ” ile ilgili olarak Atatürkçü Düşünce Derneği 03 Ekim 2012 günü bir basın açıklaması yayınlamıştı.

Basın Açıklamasında Özetle;

“Kent Konseylerinin, düşünsel ve yasal kaynağını/dayanağını, kendi tarihimizden, kültürümüzden, cumhuriyetimizden, ulusal değerlerimizden değil “Bütün halklar kendi kaderlerini tayin hakkına sahiptir” diyen BOP Eş başkanı ve yandaşlarının yasalaştırdığı. “İkiz sözleşmelerden”, Yine BOP eş başkanı ve yandaşlarının altına imza koyduğu “Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartı’ndan, “Maastricht ...
Read more : Neyin Alicenaplığında Bulundular? / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 806 | Yanıtlar : 0


CIA ve Soros'un "Birleşik Türkiye Devleti"ne Adım Adım / Mahmut ÖZYÜREK

CIA ve Soros'un "Birleşik Türkiye Devleti"ne Adım Adım

Soros'un TESEV'inin Hazırladığı "Yerel ve Bölgesel Yönetim" Raporunu AKP Yasalaştırıyor

29’u Isparta'da olmak üzere Bin 591 belde belediyesi ile 16 bin 82 köyün tüzel kişiliğini sona erdiren, 29 il özel idaresinin kapatılmasını, 13 İlde büyükşehir belediyesi kurulması ve il sınırlarının büyükşehir sınırı olarak belirlenmesini öngören “Yerel Yönetimler” yasa taslağı AKP hükümetince TBMM'ye sunuldu.

TESEV İyi Yönetişim Programı, 9 Haziran 2012 tarihinde gerçekleştirdiği bir konferans ile “Yeni ...
Read more : CIA ve Soros'un "Birleşik Türkiye Devleti"ne Adım Adım / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 2290 | Yanıtlar : 0


Kent Konseyleri, Bölünmenin Yapı Taşlarından Birisidir / Mahmut ÖZYÜREK

Kent Konseyleri, Bölünmenin Yapı Taşlarından Birisidir

03.07.2005 tarihli ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 76. maddesine dayanılarak, çıkartılan yönetmelikle “Kent Konseyleri” kurulmaktadır.

Önümüzdeki günlerde toplanacak olan “ISPARTA KENT KONSEYİ”nin katılımcılarını, cumhuriyetimize, ulusumuza, ulusal egemenliğimize ve tam bağımsızlığımıza duyduğumuz inanç ve kararlılıkla uyarmayı tarihsel bir görev sayıyoruz.

Kent Konseylerinin amaçları yönetmelikte şöyle açıklanıyor; “kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap ...
Read more : Kent Konseyleri, Bölünmenin Yapı Taşlarından Birisidir / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1853 | Yanıtlar : 0


"ŞEREF" Kayıp Olmuştur / Mahmut ÖZYÜREK

"ŞEREF" Kayıp Olmuştur

BU BİR KAYIP İLANIDIR

Kayıp olmaması için özenle koruyup, kolladığımız “ŞEREF” kayıp olmuştur. Üzüntümüz derindir. Büyük bir olasılıkla İmralı ve Oslo da düşürülerek, ya da masada unutularak kayıp olduğu sanılmaktadır.

ŞEREF’İ kayıp edenlerin, onun değerini yeterince bilip/anlamadıkları için yaşamları boyunca ŞEREFTEN yoksun bırakılmaları düşünülmektedir. Bu nedenle bulunduğu takdirde, bu kez sahiplerine iade edilmeyerek “EMANETE” alınacaktır. “ŞEREF”İ görenlerin, ya da bulunduğu yeri bilenlerin insanlık adına haber vermeleri önemle rica olunur.


Mahmut ÖZYÜREK, ...
Read more : "ŞEREF" Kayıp Olmuştur / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 3540 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x