Zaman: Prş Mar 28, 2024 23:23

News News of Mahmut ÖZYÜREK

Site map of Mahmut ÖZYÜREK » Dizin : Mahmut ÖZYÜREK

"Ulusalcılık, ABD'ye "Askerinle, Üslerinle, Kültürünle, Yankee Go Home" Diyebilmektir" / Mahmut ÖZYÜREK

"Ulusalcılık, ABD'ye "Askerinle, Üslerinle, Kültürünle, Yankee Go Home" Diyebilmektir"

ABD’nin ve BOP'un taşeronu, kanlı Arap Baharında kuryelik yapan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Hürriyet Gazetesi’ne yapmış olduğu açıklamada “Ulusçuluk Avrupa’yı birleştirdi bizi ayırdı, artık bundan vazgeçmeliyiz.” “Hepimizin bu ayrıştırıcı kültürle(ulusçulukla) hesaplaşma zamanı geldi.” diyerek Ülkemizin bölünmesi ve sömürgeleştirilmesi adına üstlendikleri görevi açıkça dile getirmiştir.

Milliyetçilik/ulusçuluk, bir ulusun kendini savunmak için yarattığı dünya görüşünün adıdır. Milliyetçilik ulusu değil, ulus milliyetçiliği yaratmıştır. Günümüzde Ulusçuluğun özü ise, Batılının ...


Balyoz, Türk Ordusunu Tasfiye Etmek ve İhaneti Perdelemek / Mahmut ÖZYÜREK

Balyoz, Türk Ordusunu Tasfiye Etmek ve İhaneti Perdelemek

Böylesi Bir Karar Ancak İşgal Dönemlerinde ve İşgal Mahkemelerinde Verilebilir

Bir operasyonla ABD tarafından Türkiye’nin başına oturtulan, Allah’ın değil, ABD Emperyalizminin ve ortaklarının önünde secdeye yatan Cumhuriyet yıkıcıları, Cumhuriyet yönetimini tüm kurumlarıyla ele geçirmişlerdir.

Bu ele geçirme operasyonu sürecinde, ABD ve AB’nin Türkiye’yi işgal ve parçalama amacının karşısında tek engel olarak gördükleri Türk Silahlı Kuvvetlerinde en büyük tasfiye operasyonu, Amerika’nın öngördüğü şekilde, Balyoz davası sonucunda gerçekleşmiş ...
Read more : Balyoz, Türk Ordusunu Tasfiye Etmek ve İhaneti Perdelemek / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1281 | Yanıtlar : 0


30 Ağustos; Emperyalizmin Gururunun Kırıldığı Gündür / Mahmut ÖZYÜREK

30 Ağustos; Emperyalizmin Gururunun Kırıldığı Gündür

30 Ağustos; yalnız bir cephe savaşı değil, yurdun her karış toprağını cephe olarak benimseyen vatan savaşının adıdır.

30 Ağustos; dün İngiliz emperyalizmine, bu gün AB ve ABD emperyalizmine haddini bildiren direniş destanının adıdır.

30 Ağustos; emperyalist planların bozulduğu, Anadolu’nun paylaşım girişiminin durdurulduğu, Mazlum ulusların emperyalizme karşı savaşımına ışık olan, umut aşılayan bir başkaldırının adıdır.

30 Ağustos; bir ulusun tarih sahnesinden silinirken topyekûn “bağımsızlığını imhaya karar veren emperyalizme” karşı ...
Read more : 30 Ağustos; Emperyalizmin Gururunun Kırıldığı Gündür / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 2193 | Yanıtlar : 0


Türk Ulusu Eğitim Yoluyla Mutasyona Uğratılmaktadır / Mahmut ÖZYÜREK

Türk Ulusu Eğitim Yoluyla Mutasyona Uğratılmaktadır

4+4+4 Eğitim Sistemi İle Toplumsal Bir Soykırım

Hiçbir altyapı çalışması ve gerekli hazırlıklar yapılmadan, tamamen iktidar partisinin dayatması ile yasalaşan 4+4+4 kademeli eğitim sistemiyle tüm yurttaşların almak durumunda olduğu parasız temel eğitimde genellik, eşitlik ve karma sistemde kökten bir dönüşüm yaşanıyor. Eğitim yapısal olarak bölünüp-parçalanıyor, eğitim süresi kısalıyor, okula başlama yaşı düşüyor. Eğitim hem özel hem de kolay ulaşılamaz hale getiriliyor.

Parayla satın alınan bir eğitim sistemi dayatılmaktadır. ...
Read more : Türk Ulusu Eğitim Yoluyla Mutasyona Uğratılmaktadır / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1239 | Yanıtlar : 0


Dökülen Kanların Sorumlusu AKP İktidarıdır / Mahmut ÖZYÜREK

Dökülen Kanların Sorumlusu AKP İktidarıdır

20 Ağustos 2012 günü Gaziantep’te PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği hain saldırıda 9 yurttaşımız yaşamını yitirdi, 4’ü ağır 69 yurttaşımız yaralandı. PKK saldırıları nedeniyle son bir ayda 50’ye yakın asker ve polisimiz şehit oldu, onlarcası da yaralı.

Son aylarda PKK taktik değiştirerek hem kırsal hem de kentlerde saldırılarını yoğunlaştırmış, özellikle Güney Doğuda “Türk devletinin egemen olmadığı /olamadığı” propagandasını yaymaya yönelmiştir. İzmir Foça, Hatay-Dörtyol ve son olarak Gaziantep ...
Read more : Dökülen Kanların Sorumlusu AKP İktidarıdır / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1141 | Yanıtlar : 0


Isparta Valisi Sn. Memduh Oğuz'a Açık Mektup (1) / Mahmut ÖZYÜREK

Isparta Valisi Sn. Memduh Oğuz'a Açık Mektup (1)

Sayın Vali;

Hepimizin bildiği gibi Türkiye çok zorlu ve Karanlık ve tehlikeli bir labirentin içine sokulmuştur. Tüm Ulusal kaynaklarımız satılmıştır. Kan karşılığı kazandığımız topraklarımız haraç mezat yabancılara (işgal güçlerine) peşkeş çekilmektedir. Türkiye’nin yarısına yakın alan yabancı maden şirketlerine ruhsatlandırılmıştır. HES’lerle akarsularımız özelleştirilerek kurutulmaktadır.

ABD ve AB Türkiye’ye yeni Sevr’i dayatmışlardır. İkiz Sözleşmeler, AB uyum yasaları ile Türkiye’nin bağımsızlığına ipotek konmuştur.

AB ve ABD’nin projeleriyle Türkiye bölünmeye ...
Read more : Isparta Valisi Sn. Memduh Oğuz'a Açık Mektup (1) / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 2838 | Yanıtlar : 4


AKP Faşizminin Panzehiri Kemalizm / Mahmut ÖZYÜREK

AKP Faşizminin Panzehiri Kemalizm

“Yolunda yürüyen bir yolcunun yalnız ufku görmesi yeterli değildir. Muhakkak ufkun ötesini de görmesi ve bilmesi gerekir.” (Mustafa Kemal Atatürk)

Türkiye Cumhuriyeti, 65 yıldır işbirlikçi sağ ve dinci iktidarlar tarafından yönetilmesinin sonucunda ekonomik, sosyolojik ve siyasal anlamda dışa bağımlı hale dönüştürülerek ulusal politikalar güdemeyen basiretsiz bir yarı sömürge görünümüne sokulmuştur.

Türkiye Cumhuriyeti, tarihinin hiçbir döneminde AKP iktidarındaki kadar kişiliksiz, teslimiyetçi, gayri ulusal ve çıkarcı bir anlayışla yönetilmedi. Atatürk devrimlerine bu ...
Read more : AKP Faşizminin Panzehiri Kemalizm / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1400 | Yanıtlar : 0


Bedelini Ödersiniz / Mahmut ÖZYÜREK

Bedelini Ödersiniz

Tapu Kanunu ve Kadastro Kanunu’nda yapılan değişiklikle yabancılara satılacak taşınmazların toplamına ilişkin yeni düzenleme yapıldı. “Ülke menfaatlerinin gerektirdiği hallerde”, Bakanlar Kurulu’nca belirlenen ülkelerin vatandaşı olan yabancı uyruklu gerçek kişilere Türkiye’de taşınmaz satılmasına olanak sağlayan kanun tasarısı, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.

Söz konusu yasaya göre:

—Yabancıya mülk satışında karşılıklılık şartı kaldırılıyor. Dünyada isteyen herkese, karşılıklılık (mütekabiliyet) ilkesi aranmadan gayrimenkul satılabilecek.

—Yüzde 10 sınırı kaldırılıyor. Bu defa, yabancılara satılacak arazi miktarı ülke ...
Read more : Bedelini Ödersiniz / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 2213 | Yanıtlar : 0


"Kemalist Cumhuriyet'in Tasarımını Değiştirme" / Mahmut ÖZYÜREK

"Kemalist Cumhuriyet'in Tasarımını Değiştirme"

Anadolu Ajansı’nın web sitesinden “Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 1920” yazısı kaldırıldı. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Anadolu Ajansı, Türkiye’nin sesini dünyaya duyuracaktır” şeklindeki sözleri ise daha önceden sessiz sedasız kaldırılmıştı.

Gelen yoğun tepki üzerine Anadolu Ajansı’ndan bir açıklama yapıldı “Anadolu Ajansı 6 Nisan 2012’de 92. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlarken pek çok yeniliğin yanı sıra yeni logo ve kurumsal kimlik tasarımını tüm görsel malzeme ve yayınlarında uygulamaya başlamıştır.”

AA'ya göre web sitesinden “Kurucusu Mustafa ...
Read more : "Kemalist Cumhuriyet'in Tasarımını Değiştirme" / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1301 | Yanıtlar : 0


Kendi Ayağına Kurşun Sıkmak / Mahmut ÖZYÜREK

Kendi Ayağına Kurşun Sıkmak

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Sayın Tansel Çölaşan’ın “Son Kulis” adlı internet gazetesiyle yaptığı söyleşi, bu site dışında çok sayıda e-gazetede yayınlanmış, yaygın basında da yer almıştır. Bu nedenle “kol kırılmış ama Yen’in dışında” çıkılmıştır. “http://www.sonkulis.com/roportaj/add-baskani-tansel-colasan-sonkulise-konustu-kilicdaroglunun-ataturkculugunden-emin-degilim-h3096.html

Sayın Genel Başkan, kendisini “Atatürkçü Düşünce Derneği’nde görev almaya yönlendiren etken olarak “2002’den beri idari yargıda yaşadığı kumpası” göstermektedir. Yine ADD Genel Başkanı'na göre “1989–2002 yılları arasında kadrolaşmaya rağmen devlet Atatürkçü Düşünce Derneği’nin yanındadır" ...
Read more : Kendi Ayağına Kurşun Sıkmak / Mahmut ÖZYÜREK | Görüntüleme : 1263 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x