Zaman: Prş Nis 18, 2024 11:48

News News of Müyesser YILDIZ

Site map of Müyesser YILDIZ » Dizin : Müyesser YILDIZ

Tello Uçak cinayetine bir de bu açıdan bakın / Müyesser YILDIZ

Tello Uçak cinayetine bir de bu açıdan bakın

Bitlis’in Tatvan İlçesi’nde Tello Uçak’ın öldürüldüğünü üç gün önce AKP’nin önemli bir isminden duyduğumda şaşırdım. Hiç bir yerde, en azından ulusal medyada haber olmamıştı. “Tello Uçak gemi kaptanıdır, ama aynı zamanda korucubaşıdır. PKK öldürdü” dedi o AKP’li.

Tello Uçak kimdir, olay ne zaman oldu araştırırken, önceki gün internet sitelerine, dün de gazetelere haberi düştü. Hemen hepsinin başlığı aynı; “O cinayeti PKK üstlendi”!..


Cinayeti haber yaptınız mı ki, ...
Read more : Tello Uçak cinayetine bir de bu açıdan bakın / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1763 | Yanıtlar : 0


Büyük Mason Ödülü Türkiye'de Kime Verildi? / Müyesser YILDIZ

Büyük Mason Ödülü Türkiye'de Kime Verildi?

Yayınladığı ses-görüntü kasetleriyle Türkiye’nin "dönüştürülmesine" önemli katkılarda(!) bulunan iktidar yanlısı Habervaktim.com 2 Aralık günü ilginç bir haber yayınladı.

Haberin konusu İngiltere istihbarat örgütünün fikir merkezi Chatham House’ın 2012 yılının liderlik ödülü ve buna lâyık görülen kişilerdi. İngiliz ödülü, "Arap Baharı"nın başlangıcı olan Tunus’ta "devrim"den sonra iktidara gelen Nahda hareketinin lideri Raşid El Gannuşi’ye gitmişti. 22 yıldır Londra’da sürgünde olan Gannuşi, Müslüman Kardeşler'in Tunus’taki rolünü temsil ediyordu.

Dikkat çekici nokta, ...
Read more : Büyük Mason Ödülü Türkiye'de Kime Verildi? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1715 | Yanıtlar : 0


Dökülerek, Sökülerek Gittiler... Ricayla, Törenle Geri Geldiler... / Müyesser YILDIZ

Dökülerek, Sökülerek Gittiler... Ricayla, Törenle Geri Geldiler...

Gözümüz aydın! Emperyalistler bir ricamızı(!) daha yerine getirdi ve NATO Dışişleri Bakanları Türkiye’ye Patriot sevkiyatına onay verdi.

Başbakan Erdoğan 29 Haziran 2010’da Kanada Toronto’da: "Merkezi yönetimin Kuzey Irak’ta hiçbir egemenliği yok. Terör örgütü burada belli bir bölgeyi adeta yönetiyor." diyerek NATO’nun PKK’ya karşı aktif rol üstlenmesi çağrısında bulunmuştu. Irak’tan gelemeyen NATO, Suriye üzerinden geldi işte.

Güney ve Doğu illerimizi teftişe çıkan ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Rubin’in dün ...


Arz-ı Mev'ud; Mayınla Olmadı, Patriotla!.. / Müyesser YILDIZ

Arz-ı Mev'ud; Mayınla Olmadı, Patriotla!..

Sözümona İsrail’le kanlı bıçaklılar... Barzani’yle “gurur” duyuyorlar, ama İsrail’le hasımlar... Hamas’ın İsrail’le “mücadelesini” destekliyor, Gazze’nin “kurtuluşu” için savaş veriyorlar... BM’nin Filistin’e “üye olmayan gözlemci devlet” statüsü tanıması ise neredeyse tamamen bizim başarımız. Öyle büyük bir başarı ki, erkekler birbirine pasta yedirerek, kutlama yapıyor!..

Obama ile her konuda politakaları yüzde 100 örtüşüyor, ama iş İsrail-Filistin olunca ayrı(!) düşüyorlar. ABD, İsrail’le ilişkilerin mutlaka düzeltilmesini(!) istiyor, ama direniyorlar!.. BM’nin, ABD dahil 5 ülkenin ...
Read more : Arz-ı Mev'ud; Mayınla Olmadı, Patriotla!.. / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1185 | Yanıtlar : 0


Barzani'ye -Yani İsrail'e- Teslim Olmak / Müyesser YILDIZ

Barzani'ye -Yani İsrail'e- Teslim Olmak

Nabucco, mavi akım... Ne şaaşalı projelerdi!.. Dünyanın enerji güzergâhı olacaktık. Ne oldu onlara?

Ülkemizin her yeri doğalgaza bağlandı. Vanaların kontrolü kimde? Rusya ve İran’da. Yani bugün emperyalizmin BOP projesine hizmet için Suriye’den başlamak üzere karşımıza aldığımız ülkeler.

İşte ABD, İran için yeni ve ağır bir yaptırım paketi daha kabul etti. Ambargo kıskacı sıkılaştırılıyor. Türkiye eninde sonunda uymayacak mı?

ABD’nin yaptırımlarını geçelim; Sırf Suriye politikamız yüzünden Rusya ve İran vanaları kapatsa ...
Read more : Barzani'ye -Yani İsrail'e- Teslim Olmak / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 987 | Yanıtlar : 0


Türkiye'yi Kim Yönetiyor? / Müyesser YILDIZ

Türkiye'yi Kim Yönetiyor?

Devlet büyüklerimiz, toplantı üstüne toplantı yapıp, Suriye bahanesiyle NATO güçlerinin ülkemize ve sınırlarımıza yerleşmesini konuşuyorlar.

PKK’ya karşı kullanılacağı gerekçesiyle Leopard tanklarını vermeyen, F-16’ların uçuş sistemi ve silahlarını tamamen kontrol eden bilgisayar programlarını devretmeyen, insansız hava uçakları ve Predatörler için ipe un seren ve dahi istihbarat paylaşımını bile şaibeli yapanlar birden bire gaza gelip, Türkiye’yi korumak için seferber oldular.

Yıllardır TSK’nın NATO’nun en büyük ikinci gücü olmasıyla övünüyorduk. Ama bu gelişmelerle, adeta TSK’nın ...
Read more : Türkiye'yi Kim Yönetiyor? / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1591 | Yanıtlar : 0


Cehennemin Paçavrası!.. / Müyesser YILDIZ

Cehennemin Paçavrası!..

Doğan Haber Ajansı’ndan Ahmet Haşim Muhtaroğlu’nun bildirdiğine göre, Kerkük ve Türkmen kapısı Tuzhurmatu’daki Mursa Ali Dağı’na Barzani paçavrası çizilmiş. O paçavra ki, sadece ülkemizi değil, tüm bölgeyi cehenneme çevirecek. Aman biz rahatımızı bozmayalım, Muhteşem Süleyman’ın ahlâkını veya türbanın ana okullarına kadar serbest bırakılmasını konuşalım. Bu hengâmede Cumhurbaşkanı Gül de Eyalet Yasası’nı onayladı mı tamamdır!..

Çok değil 3 ay önce, "Tamamen Suriye’ye baktırılıyoruz; ama Kerkük ve İran sürprizlerine hazırlıklı olalım" diye yazmıştım.

Barzani peşmergeleri ...
Read more : Cehennemin Paçavrası!.. / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1112 | Yanıtlar : 0


Erdoğan Talabani-David-Henry'nin İzinde / Müyesser YILDIZ

Erdoğan Talabani-David-Henry'nin İzinde

ABD derin devletinin yan kuruluşlarından Atlantik Konseyi 2007’de, CIA’cı Henry Barkey de 2010'da planı önlerine koydu. Ve Başbakan Erdoğan dün Pakistan’dan dönerken o paketlerdeki son "hediyeleri" milletimize sundu.

2007’deki "PKK’nın Silahsızlandırılması" raporunu hazırlayan David L. Phillips, bu çalışma sırasında Türk Dışişleri Bakanlığı’ndan da yardım aldığını yazdı. Ankara’dan Irak’a gidip Talabani ile görüştü. PKK’lıların üçüncü bir ülkeye gitmesi "çözümü" de bu temaslardan sonra netleşti. Raporun özü, adına "af " demeden (Şehit cenazeleri kalkarken, ...
Read more : Erdoğan Talabani-David-Henry'nin İzinde / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1015 | Yanıtlar : 0


Gazze'yi Kurtarmıyor, "Kürdistan"ı Kuruyor / Müyesser YILDIZ

Gazze'yi Kurtarmıyor, "Kürdistan"ı Kuruyor

Perde önünde Türkiye’de PKK’lıların açlık eylemleri, bu eylemlerin Apo efendinin talimatıyla şimdilik sonlandırılmasının sevinci, dışarıda İsrail’in Gazze’ye saldırması var. Biz bunları seyrederken, perde arkasında bambaşka şeyler oluyor.

Hamas Lideri Meşal’in Erdoğan-Davutoğlu’nun ricası ile Şam’dan çıkıp, Esad karşıtı cephede yer alması... Suriye’nin, Türkiye eliyle istikrarsızlaştırılması... Sınırımıza PKK’lıların yerleşmesi... Bunların tamamı elbette İsrail’e yaradı, yarıyor.

Erdoğan Gazze için yollara döküldü, İsrail’e yine “One minute” çekiyor. İkinci kez seçildiği için düğün-bayram yaptıkları Obama, “İsrail ...
Read more : Gazze'yi Kurtarmıyor, "Kürdistan"ı Kuruyor / Müyesser YILDIZ | Görüntüleme : 1000 | Yanıtlar : 0


Beş Mehmet Şehit... Allah Belânızı Versin!..

Beş Mehmet Şehit... Allah Belânızı Versin!..

Mehmetler ölüyor... Onlar ise teröristbaşı ile halvette...

İşte Irak sınırından, yani AKP kongresinde "gurur duyulan" Barzani’nin bölgesinden gelen PKK’lılarla çatışma ve 5 şehit haberi daha... Çok sayıda Mehmedimiz de yaralı...

Suriye’yi "adam etmeye" soyunuyorlar... Gazze’yi kurtarmaya gidiyorlar... Ama bir avuç çapulcunun hakkından gelemiyorlar. Beteri, o çapulcuların başıyla düşüp kalkıyorlar.

Bu şartlarda işi Allah’a havale etmekten başka bir çaremiz var mı?

Müyesser YILDIZ, 18 Kasım 2012
...
Read more : Beş Mehmet Şehit... Allah Belânızı Versin!.. | Görüntüleme : 954 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147917 ileti • Toplam 45545 başlık • Toplam 24813 üye

cron

x