Zaman: Cum Nis 19, 2024 1:01

News News of Nurullah AYDIN

Site map of Nurullah AYDIN » Dizin : Nurullah AYDIN

Milli İrade Mi, Yalanla Kandırma Mı? / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN

Milli İrade Mi, Yalanla Kandırma Mı?

Türkiye’nin haçlı batı işgaline karşı milli güçlerin oluşturduğu meclis, 92 yıl önce harekat merkezi olmuştu. Bugün ise meclisin işlevi ne sorusunu sokaktaki vatandaş soruyor.

O dönem; soran, sorgulayan milli menfaatler konusunda asla taviz vermeyen vatan evlatları, ülkenin her köşesinin sorunlarını kendine dert edinmiş, çözüm için çaba içinde olmuştur.

Bugünün meclisine, halkı temsil ettiği söylenenlere bunların konuşmalarına, tiplerine bakın.

Bir de yüce meclis diyorlar milli irade diyorlar. Ama meclis dışı, ...
Read more : Milli İrade Mi, Yalanla Kandırma Mı? / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 1113 | Yanıtlar : 0


ABD'nin İki Sadık Müttefiki: İsrail ve Türkiye / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN

ABD'nin İki Sadık Müttefiki: İsrail ve Türkiye

ABD’nin Ortadoğu’da ayrılmaz parçası İsrail yanında Türkiye’de sadık müttefiki haline getirildi. Artık Türkiye yetkilileri, ABD adına görüşüyor, hareket ediyor.

Küçük Amerika, demokrasiye geçen Türkiye hülyaları.1939 yılında eğitim ve askeri anlaşmayla başladı. NATO’ya girişle 1951 den itibaren yandaş askerlere darbeler yaptırtarak, muhalifleri tasfiye ettiren ve eksen kaymasını önleyen ABD; bu kez siyaset, yargı, medyayı ele geçirerek orduyu darmadağınık kılarak eyaleti haline getirdi.


Köle ruhlu sapık haşhaşiler tarikatının müridi Siyasal ...


ABD'nin Yeni Konvansiyonel Silahları! / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN

ABD'nin Yeni Konvansiyonel Silahları!

Türkiye’de işbirlikçi siyaset cambazları, kitapsız ajan akademisyenler, her konu da uzman gazeteciler ne konuşuyor? Demokrasi, yüzleşme, intikam, hesaplaşma, darbe, güç, hukuk.

Peki ya dünya neleri konuşuyor? Silah, ekonomi, kalkınma, sağlık, bilim, sosyal adalet,

ABD en son teknoloji ürünü bir silah sistemi için düğmeye bastı. Proje, dünyanın herhangi bir yerindeki hedefi bir saatten daha az sürede vurmayı hedefliyor.

ABD’den dünyanın her bölgesini nokta atışı ile bir saatin altında bir zamana vurabilecek yüksek ...
Read more : ABD'nin Yeni Konvansiyonel Silahları! / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 1402 | Yanıtlar : 0


ABD'nin Yeni Kontrgerilla/Gladio Ordusu / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN

ABD'nin Yeni Kontrgerilla/Gladio Ordusu

ABD’nin yeni askeri doktrini ile gerek gördüğü her ülkede uluslararası hukuku hiçe sayarak yapacağı özel operasyonlar akla doğal olarak kontrgerilla kavramını getiriyor. World Politics Review sitesinde 24 Ocak 2012 tarihinde Post-Kontrgerilla Çağında Kontrgerilla başlıklı bir rapor yayınlandı.

Raporda, Soğuk Savaş döneminde özellikle sol güçlere karşı girişilen kontrgerilla faaliyetlerinin değerlendirmesi yapıldıktan sonra ABD'nin tekrar kontrgerilla faaliyetlerine ağırlık vermesi isteniyor. Dünya’nın her yerinde istikrarsızlığın artacağı, ABD'nin kendi çıkarlarını koruması için sürekli askeri operasyonlar ...
Read more : ABD'nin Yeni Kontrgerilla/Gladio Ordusu / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 1339 | Yanıtlar : 0


ABD'nin Yeni Askeri Doktrini ve Türkiye / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN

ABD'nin Yeni Askeri Doktrini ve Türkiye

Türkiye’de; darbelerle hesaplaşılıyor diye bir kesim etkisizleştirirken, TSK her gün eleştiri konusu edilerek hedef yapılırken, istihbarat örgütünün yetkilileri terör örgütü ile anlaşmalar yaparken, dünya ülkeleri yeni askeri doktrinleri belirleyip uygulamaya geçiyor.

ABD basınında Türkiye dahil bir dizi ülkede insansız hava araçları ve özel birlikler için ABD'nin yeni üsler kuracağı yazıldı.

10 Ocak 2012 günü ABD Başkanı Obama; ABD’nin küresel liderliğini devam ettirmek: 21. yüzyılın savunma öncelikleri başlıklı ülkenin yeni ...
Read more : ABD'nin Yeni Askeri Doktrini ve Türkiye / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 1264 | Yanıtlar : 1


Asimetrik Kişilik Parçalanması ve Atom Bombası / Hon. Prof. Dr. Nurullah AYDIN

Asimetrik Kişilik Parçalanması ve Atom Bombası

İnsanoğlunun atom çekirdeğini bulmasıyla birlikte bir yandan insanın beyinsel aktivitelerini sarsarken diğer yandan kitlesel yok etme çabalarını sürdürmüştür.

NATO ve Pentagon’un fizikçileri tarafından insan beynine görsel ve işitsel yoldan tahrip kalıpları göndermenin mümkün olduğu tespit edilmiştir. Bu gerçekten hareketle; parçaları asla birleşemeyecek, asimetrik objeleri beyne gönderirseniz beyin zemini parçalanır.

Bu konudaki uygulanan taktiklerden bazıları:

Bilgiyi o kadar ufak parçalara ayır ki parçalar birbiriyle buluşamasın.

Tarih kavramını boz.

Hem yatay ...


ABD'nin Türkiye'ye Din Özgürlüğü Eleştirisi / Prof. Dr. Nurullah AYDIN

ABD'nin Türkiye'ye Din Özgürlüğü Eleştirisi

Kuruluşundan itibaren önce Kızılderilileri katlederek yurt yapan daha sonra dünyayı savaş alanı gören ABD; uydurduğu insan hakları, özgürlük demokrasi kavramlarını tersyüz etmesi yetmiyormuş gibi şimdi de dünyaya din özgürlüğü dersi veriyor.

ABD Uluslararası Dini Özgürlük Komisyonu’nun (USCIRF) 2011 yılı raporu açıklandı. Raporda, Türkiye, en ağır dini özgürlük ihlallerinin yaşandığı ülkeler arasında sayıldı.

Komisyon heyetinin Türkiye’ye yaptıkları ziyaret ışığında kaleme aldıkları rapora göre; Türkiye dini özgürlüklere, sistemli ve fevkalade kötü sınırlamalar ...
Read more : ABD'nin Türkiye'ye Din Özgürlüğü Eleştirisi / Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 1133 | Yanıtlar : 0


ABD'nin Dostları Kim? / Prof. Dr. Nurullah AYDIN

ABD'nin Dostları Kim?

ABD, dünyanın Polisi olarak kendini gösteriyor. ABD’nin dostları kim? Kardeşleri kim?

Türkiye’deki bazıları ne diyor: kişi arkadaşından tanınır. Peki ABD başkanının en yakın 5 arkadaşından biri kim? ABD başkanı Obama; İngiltere, Fransa, Hindistan, Güney Kore ve Türkiye yetkilisinin en yakın arkadaş dostu olduğunu açıklamıştı.

1492'de keşfedilen Amerika, bu tarihten itibaren insanlık tarihinin en büyük cinayetlerine sahne olmuştur. Avrupa'nın vahşi devletlerinin azılıları olan İspanyollar, Portekizliler ve İngilizler, buradaki yerli halkları akıl almaz şekillerde ...
Read more : ABD'nin Dostları Kim? / Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 2905 | Yanıtlar : 0


Armageddon-Kıyamet Savaşı Kapıda Mı? / Prof. Dr. Nurullah AYDIN

Armageddon-Kıyamet Savaşı Kapıda Mı?

ABD-İran savaşı yaklaşıyor. Her an İran’a yönelik saldırı olabileceği konuşuluyor.

ABD ordusu tarafından hazırlanan bir savaş senaryosuna göre, İsrail'in İran'a yönelik saldırısı, ABD'yi de içine çekecek bir çatışmaya neden olacak ve yüzlerce Amerikan vatandaşı ölecek.

New York Times'ın yayımladığı senaryo; ABD ordusunun kesin stratejisi anlamına gelmiyor, fakat, olası bir savaşın muhtemel sonuçlarının öngörülmesi ve bu eksende bir strateji oluşturulması için gerçekleştirilen sanal bir tatbikat.

ABD'nin böylesi bir savaşa girerken, bu savaş ...
Read more : Armageddon-Kıyamet Savaşı Kapıda Mı? / Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 2288 | Yanıtlar : 0


Merkez Bankası İngiliz-Fransız Kontrolünde Mi? / Prof. Dr. Nurullah AYDIN

Merkez Bankası İngiliz-Fransız Kontrolünde Mi?

Batı’nın hedefi; Irak, Afganistan, Libya, Tunus ve Mısır’dan sonra Suriye, Yemen sonra Arabistan ve körfez ülkeleri. Çünkü Arap liderlerin ve devletlerinin Batı'daki bankalarda çok yüklü miktarda parası var ve bu para ABD'nin ve Avrupa’nın hedefinde.

Dünya’nın en etkili sahiplerinden iki aile Rockefeller ve Rothschild'lerdir. Rothschild ailesinden Sir Eveleyn De Rothschild, Bin Ali'den Tunus Merkez Bankası'nın yüzde 15'ini istedi. Bin Ali itiraz edemedi. Aynı talebi Mısır’a Mübarek'e de götürür. Ya sonra! ...
Read more : Merkez Bankası İngiliz-Fransız Kontrolünde Mi? / Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 2066 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147917 ileti • Toplam 45545 başlık • Toplam 24813 üye

x