Zaman: Cum Mar 29, 2024 16:50

News News of Nurullah AYDIN

Site map of Nurullah AYDIN » Dizin : Nurullah AYDIN

Dünya'yı Yönetenler! - Prof. Dr. Nurullah AYDIN

Dünya'yı Yönetenler!

Bu konuda farklı yayınlar çoktur. Her biri ileri sürdüğü gerekçelere dayalı olarak yorum içerir. Ama bir gerçek var ki, küresel olaylar son 50 yıldır belli merkezlerin planlamasıyla şekillenmektedir.

Dünya finans sistemi, kapitalist sistemi, Siyonist sistem ya da sömürü sistemi, o’nun sözleriyle şekillendiği söylenir. Petrol savaşları, su savaşları, renkli renksiz tüm devrimler, terör, uyuşturucu trafiği ve dünyada olup biten ne kadar olay varsa, hiçbir zaman resmiyette atfedilmese de, Rockefeller’in 17 yıl önce Almanya’daki Bilderberg ...
Read more : Dünya'yı Yönetenler! - Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 935 | Yanıtlar : 0


Ilımlı İslam Projesi! - Prof. Dr. Nurullah AYDIN

Ilımlı İslam Projesi!

Ilımlı İslam Projesi, Soğuk savaş döneminin sonlarında Sovyetler Birliğini güneyden çevrelemek için ABD tarafından düşünülen ve uygulanan bir projedir. Amaç, ABD ile uyumlu İslami gruplarla, Komünizme karşı müşterek hareket.

Papa II. Jean Paul 24 Aralık 1999′da Vatikan’ın; diğer dinler ve özellikle İslam dini ile ilgili düşüncesini; “Birinci bin yılda Avrupa Hıristiyanlaştırıldı, ikinci bin yılda Amerika ve Afrika Hıristiyanlaştırıldı. Üçüncü bin yılda ise Asya’yı Hıristiyanlaştıralım” diye özetlemiştir.

455 yıl sonra İtalyan olmayan birini ...
Read more : Ilımlı İslam Projesi! - Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 978 | Yanıtlar : 0


İsrail, Yahudi ve Tevrat Gerçeği - Prof. Dr. Nurullah AYDIN

İsrail, Yahudi ve Tevrat Gerçeği

Büyükelçi rezaletiyle birlikte İsrail ile ilgili yorum yapan yapana. Bu halkın ne olduğu ve inancının hangi mesaj içerdiği doğru anlaşılmalıdır.

Bakın; İsrail kelimesinin anlamlarından birisi de, Hz. Yakup’un rüyasında Tanrı Yehova ile sabaha kadar uğraşmasından mülhem olarak "Tanrı ile güreşen, mücadele eden” anlamındadır. İsrail kavmi bundan dolayı, haşa, Tanrı’ya da meydan okuyan bir millettir. Öyle ki, Yakup Tanrı ile güreşmesi sonucu uyluğundan zarar görmüş ve topallamaya başlamıştır. Bundan dolayı dindar ...
Read more : İsrail, Yahudi ve Tevrat Gerçeği - Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 1614 | Yanıtlar : 0


ABD'nin Resmi Dili Ve Etnik Açılım! / Prof. Dr. Nurullah AYDIN

ABD'nin Resmi Dili Ve Etnik Açılım!

Sahi Türkiye'yi kimler yönetiyor ? Bir kez daha sorgulayın olmaz mı?

Güneydoğu'da kan akmaya devam ederken herkes kendine göre, bağlı olduğu ülke istihbarat ülke sözcülüğüne göre yorumlar analizler yapıyor.

Bir kesime göre bölge sorunu bir etnik kimlik sorunu ve talepler makul ölçüde yerine getirilmeli. Diğer kesime göre ise bu ülkenin bölünüş sürecini hızlandırır.

Gazeteci Hasan Cemal'in ülkeyi yönetenlerin bilgisi dahilinde yaptığı röportaj ve terör başının Kandilden verdiği ...
Read more : ABD'nin Resmi Dili Ve Etnik Açılım! / Prof. Dr. Nurullah AYDIN | Görüntüleme : 1160 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147872 ileti • Toplam 45515 başlık • Toplam 24803 üye

x