Zaman: Prş Mar 28, 2024 12:43

News News of Özcan PEHLİVANOĞLU

Site map of Özcan PEHLİVANOĞLU » Dizin : Özcan PEHLİVANOĞLU

Muhalefete Ciddi Bir Öneri... / Özcan PEHLİVANOĞ​LU

Muhalefete Ciddi Bir Öneri...

Türkiye 3. kez AKP iktidarının tek başına iktidara geldiği bir döneme girdi. Muhalefet bir türlü AKP’yi iktidardan alaşağı edecek formülü bulamıyor ve gösterdiği reçetelerle Türk halkını ikna edemiyor.

AKP’nin elde ettiği başarının mutlaka birden fazla nedeni vardır. Bunları tespit etmek ve önem sırasına göre sıralamak muhalefet partilerinin işidir.

Ancak bir husus var ki; ya görülemiyor ya da görülse bile bu noktada bir çare bulunamıyor. O da AKP’li belediyelerin halkı memnun eden ...
Read more : Muhalefete Ciddi Bir Öneri... / Özcan PEHLİVANOĞ​LU | Görüntüleme : 636 | Yanıtlar : 0


Sapır Sapır Dökülen Atatürkçüler / Özcan PEHLİVANOĞ​LU

Sapır Sapır Dökülen Atatürkçüler

Günümüz Türkiye’sinde sözde Atatürk’ün fikirlerini, Atatürkçülük adı altında temsil ettiklerini söyleyenler şimdi sapı sapır dökülüyor.

Bunun son örneği de Sözcü gazetesinde yazıları yayınlanan ve kendi ifadesi ile kalemini kırarak yazılarına son veren, emekli Yargıtay Başsavcısı Vural Savaş oldu.

12 Haziran 2011 seçimlerinden sonrada Hulki Cevizoğlu yazmayı bıraktığını duyurmuştu.

Daha evvel de Tuncay Özkan, inanılmaz mazeretlerle Kanaltürk televizyonunu, cemaate yakın olduğu söylenen bir gruba epey de iyi paraya satmıştı. Bu satışın neresinin ...
Read more : Sapır Sapır Dökülen Atatürkçüler / Özcan PEHLİVANOĞ​LU | Görüntüleme : 661 | Yanıtlar : 1


Futbolda Olur Böyle Şeyler… / Özcan PEHLİVANOĞLU

Futbolda Olur Böyle Şeyler

Türkiye bir futbol skandalı ile çalkalanıyor. Ancak futbolun içinde olanlar bilir ki; bu ne ilk ne de son olacaktır. Futbol var oldukça biz buna benzer şeyleri hep göreceğiz.

Son olaylar üzerine ahkam kesenler ya cahilliklerinden konuşuyor ya da sanki yeni bir şey öğrenmişçesine Türk halkı ile alay ediyor. Çünkü bu olaylar dün de vardı yarında olacaktır. Ve sadece biz de değil bütün dünyada benzer şeyler cereyan etmektedir.

Peki öyleyse, ülkemizi ve ...
Read more : Futbolda Olur Böyle Şeyler… / Özcan PEHLİVANOĞLU | Görüntüleme : 634 | Yanıtlar : 0


Ölümden Ötesi Yok Ya! / Özcan PEHLİVANOĞLU

Ölümden Ötesi Yok Ya!

Bu gün 1 Temmuz, yazı yazmayalı tamı tamına üç ay olmuş. Geçen sürede ülkemiz ve dünya, bir çok hadise yaşadı. Bu zaman aralığında,siyasi mücadelem ve milletvekili adaylığım nedeniyle yanlış anlamalar olur diye yazarak hasbıhal etmek istemedim.

Eş, dost ve sadık okurlar; ”yahu neredesin, sesin soluğun çıkmaz oldu, seni ve yazılarını özledik” deyince,en azından bu satırları kaleme almak bizim için bir farz oldu.

Yazı yazmadığım bu üç aylık süre zarfında yaşananlara değinmek ...
Read more : Ölümden Ötesi Yok Ya! / Özcan PEHLİVANOĞLU | Görüntüleme : 653 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x