Zaman: Prş Mar 28, 2024 22:15

News News of Sınır Dışı

Site map of Sınır Dışı » Dizin : Sınır Dışı


Yine Vurulduk / Mahmut Uğur KARADAĞ

Yine Vurulduk
Resim


Yine katliam, yine saldırı, yine yüreği ve bileği sağlam olan yiğitler, mertler kanlarına boyandı, yine Irak Türkmenleri yasta, buna karşılık yine Türk Devletlerinde yaşayan Türklerin umurunda değiliz.

Aşk olsun kendilerini Türk sayan kardeşlerimize, aşk olsun sizlere kardeşlerim, sizler ah dediğinizde bizler eyvah dedik, parmağınıza diken değdiği zaman figan ettik, acılarınızı acılarımız bildik mateme büründük, gecelerin karanlığında avuçlarımızı açarak sizler için dua ettik, ne oldu size kardeşlerim ne oldu size?

Niye ...
Read more : Yine Vurulduk / Mahmut Uğur KARADAĞ | Görüntüleme : 13144 | Yanıtlar : 0


U.S.–Turkish Relations: Greater Cooperation Should Be Goal of Obama–Erdogan Meeting / James PHILLIPS

ABD'deki Cumhuriyetçi merkezlerden Heritaga Vakfı'nın Orta Doğu ilişkilerinden sorumlu Araştırma Görevlisi James Phillips'in Obama-Erdoğan görüşmesine ilişkin yazısı.


U.S.–Turkish Relations: Greater Cooperation Should Be Goal of Obama–Erdogan Meeting

Turkish Prime Minister Recep Tayyip Erdogan visits Washington this week amid escalating and intertwined Middle East crises. Turkey is a key NATO ally that borders Syria, Iran, and Iraq: three major focal points of U.S. Middle East policy. President Obama should consult with Prime Minister Erdogan to ...


Suriyelilerden Esad'a Dev Destek



Esad'a destek için kalabalık eylemler

Suriye’nin büyük şehirlerinde milyonlarca kişi Beşar Esat’a destek eylemleri yaptı.
Cumhurbaşkanı Beşar Esat’ın fotoğraflarını taşıyan eylemciler, yapmak istediği reformları destekleyen sloganlar attılar.

Şam, Tartus, Humus, Banyas, El Suveyda, Dair El Zur gibi büyük şehirlerde ve birçok İlçede eylem yapıldığını. Şam’da Emaviyin meydanında dev bir eylem yaptı. İkinci büyük eylem Banyas’ta caddelerde yapıldı. Humus, El-Suveyda, Dair El Zur kentlerinde de on binlerce kişi meydanlarda toplandı. Deraa kentinde de binlerce kişi ...
Read more : Suriyelilerden Esad'a Dev Destek | Görüntüleme : 2055 | Yanıtlar : 1


Azerbaycan ADD Üyeleri Gözaltına alındılar

KAMUOYUNA-11.03.2011
AZERBAYCAN ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ

ÜYELERİNİN GÖZALTINA ALINMASI İLE İLGİLİ

BASIN AÇIKLAMASI




Sözde Ermeni soykırımına karşı Azerbaycan’da 1 milyon imza toplamayı hedefleyen Azerbaycan Atatürkçü Düşünce Derneği 10 Mart 2011’de Bakü’nün çeşitli semtlerinde, ilimler akademisinin önünde ve Bakü Devlet Üniversitesinde imza kampanyasını yürütürlerken Azerbaycan İçişleri Bakanlığına bağlı Bakü polisi tarafından aşağıda isimleri verilen Azerbaycan Atatürkçü Düşünce Derneği yöneticisi 7 kişi gözaltına alınmıştır.



1. Rezzah-Nicat Malik Bilal oğlu (genel başkan yardımcısı)

2. Kəmaləddin Rəhimov (genel sekreter)

3. ...
Read more : Azerbaycan ADD Üyeleri Gözaltına alındılar | Görüntüleme : 1929 | Yanıtlar : 0


NATO, Türk Cumhurbaşkanına suikast tertiplemeye mi kalkıştı? / (Çeviri: Erkan GÜÇİZ)


Çeviri: Erkan Güçiz

Eski Türk Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal, eski Milli Güvenlik Kurumu Genel Sekreteri ve Özel Harp Dairesi Başkanı General Sabri Yirmişbeşoğlu hakkında şikayette bulundu.

Ahmet Özal, General Yirmişbeşoğlu’nu, 18 Haziran 1988’de babasına karşı bir suikast girişiminde bulunmakta suçladı. Yıllardır dolaşan rivayetlere göre, Cumhurbaşkanı Özal 17 Nisan 1993’de kalp krizinden ölmedi; NATO emrinde hareket eden Gladio’nun Türk ajanları tarafından öldürüldü.

General Yirmibeşoğlu suçlamaları reddetti. Ancak basının sorularını cevaplarken, içinde ciddi manüplasyonlar da ...


Suddeutsche Zeitung: Seks ve Çoraplar

Seks ve Çoraplar


Çeviri: Saba


Yaşlı bir adam, çıplak bir kadın ve bir “komplo”: Genel ağda yayınlanan bir film Türkiye’yi sarstı ve başbakan Tayyip Erdoğan’ın can düşmanı Deniz Baykal’ı istifaya zorladı.

Türkiye’deki CNN-Türk kanalı Pazartesi akşamüstü “Ankara’da Deprem” başlığıyla haberi geçti. Ama öte yandan Türkiye’yi sarsan, yaklaşik 3 dakkika süren internet filmi, oldukça sıradan.

Filimde yaşlı bir erkeğin çıplak ayakları, daha sonra aynı şahsın yatağın kenarında oturup çoraplarını giyerken ki hali var. Bu kişi, CHP’nin ...
Read more : Suddeutsche Zeitung: Seks ve Çoraplar | Görüntüleme : 3241 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x