Zaman: Cum Mar 29, 2024 11:50

News News of Tevfik BİR

Site map of Tevfik BİR » Dizin : Tevfik BİR

Müttefik Bölücüler

Müttefik Bölücüler

Tesadüfler ülkesi Türkiye'de olup bitenler bir Marslı'yı bile hayrete düşürecek cinsten ilerliyor. Ancak olaylara bu ülkeden bakanlar her şeyi gayet normal görüyor ya, bu da işin ilginç tarafı. Peki neler oluyor Türkiye'de?

İran'da, Irak'ta, Gürcistan'da, Afganistan'da, Kırgızistan'da, Pakistan'da bugün oyunlar oynanıyor, geçmişte SSCB'de ve Yugoslavya'da oynandı, operasyonlar seri halde devam ediyor, bunu herkes kabul ediyor da; bu ülkelerin komşusu, bu coğrafyaların komşusu Türkiye'de nedense hiçbir zaman hiçbir oyun oynanmıyor, bu iddialar hep “komplo ...
Read more : Müttefik Bölücüler | Görüntüleme : 1481 | Yanıtlar : 0


Suriye'ye İsrail Yıldızı

Suriye'ye İsrail Yıldızı

18.Nisan.2005 tarihinde yazdığım, o dönem internet sitem olmadığı için yayınlamak adına pek çok e-posta grubuna gönderdiğim “Görünürdeki Savaş: İlk Hedef Suriye” adlı makalemde, herkesin beklentisinin aksine İran'dan önce, ilk önce Suriye'nin vurulacağını iddia etmişim.

Bu makalemden bazı alıntılar yaparak başlayalım, “... Eğer ele geçirilirse, Filistin desteği kesilebilir. Böylelikle Suriye desteğini yitirmiş bir Filistin “düşer”... Sınır itibariyle İsrail, Suriye ve Irak birleşmiş olacaktır. Böylelikle Ortadoğu'nun denetimi artık İsrail ve ABD'nin eline geçmiş olacaktır...” ...
Read more : Suriye'ye İsrail Yıldızı | Görüntüleme : 1903 | Yanıtlar : 3


Piramitteki Göz - Küresel Ekonomik Sistem 2

Piramitteki Göz - Küresel Ekonomik Sistem (Bölüm 2)

BASEL ve Şeytanın Küresel İşgali

1971 yılında ABD dolarının ve avrupa paralarının dalgalı kur sistemine geçişi ve 1974 yılında yaşanan petrol krizi sonucunda, uluslararası bankacılık piyasalarında büyük dalgalanmalar yaşanmıştır dedik. İşte bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla, 1974 yılında İsviçre'nin Basel kentinde, Bankacılık Düzenleme ve Denetim Uygulaması Komitesi kuruldu. 1988 yılında da bu komite tarafından BASEL-1 uzlaşısı yani Sermaye Yeterlilik Uzlaşısı yayınlandı.

Bu uzlaşıyla, küresel bankerlerin (banka-finans şirketi ...
Read more : Piramitteki Göz - Küresel Ekonomik Sistem 2 | Görüntüleme : 2355 | Yanıtlar : 4


Piramitteki Göz - Küresel Ekonomik Sistem 1

Piramitteki Göz - Küresel Ekonomik Sistem (Bölüm-1)

Bankada hesabınız var mı? Peki hesabınızda paranız var mı? Kredi kartınız var mı? Kredi kartına borcunuz var mı, faiz işliyor mu? Kredi kartınız yok mu? Bu soruların birine evet dediniz mi? “Altın bu aralar çok çıktı”, “dolar/avro çok çıktı” yada “borsa çok düşmüş” gibi bir konuşmada bulundunuz mu yada bunu size söyleyen birisi oldu mu? Yıllık izninizde tatile gitmek ister misiniz, bunun için ayırabileceğiniz paranız var mı? Bankadan ...
Read more : Piramitteki Göz - Küresel Ekonomik Sistem 1 | Görüntüleme : 2003 | Yanıtlar : 0


Bu Sonbaharda Karayılan ve Kandil Ekibi Yakalanacak

Bu Sonbaharda Karayılan ve Kandil Ekibi Yakalanacak

Evet, Ramazan bayramından sonra, en geç 3 ay içinde, terör örgütü PKK'nın Irak'taki meşhur Kandil ekibi (belki Erbil ve Dohuk'taki kişilerden de bazıları) yakalanmış ve Türkiye'ye getirilmiş olacak.

ABD, bir an önce Türkiye ile birlikte Suriye'ye girmek istiyor. Müslüman Suriye halkına, zalim Amerikalı Coni ile birlikte Mehmetçiğin de kurşun sıkmasını istiyor. Suriye'ye karşı İncirlik ve Urla askeri üslerini kullanmak istiyor, Türk askeri ve onun kanını kullanmak istiyor.

Hükümet ...
Read more : Bu Sonbaharda Karayılan ve Kandil Ekibi Yakalanacak | Görüntüleme : 2444 | Yanıtlar : 2


Felaket İyi Şeyler Olacak

Felaket İyi Şeyler Olacak

Türkiye'de felaket, acayip, süper, çok “iyi şeyler” oldu, oluyor ve de olacak(!) Türkiye demokratikleşiyor, ileri demokrasiye eriyoruz(!)

Basın özgürlüğü, yakında “ileri basın özgürlüğü” yada “üst düzey basın özgürlüğü” olacak(!)

Yayın özgürlüğü kavramının yerine “maşallah yayın özgürlüğü” kavramı gelebilir, Allah bu özgürlüğü nazarlardan saklasın!

O kadar ileri düzeydeyiz ki bu hızla yakında havalanıp uçabiliriz(!) Medyamız uçabilir. O zaman da inşallah medyamıza, “uçuk medya” diyeceğiz.

Bu “uçuk”luk, “ileri”nin bir adım ötesi olacak. Mesela, ...
Read more : Felaket İyi Şeyler Olacak | Görüntüleme : 1797 | Yanıtlar : 3


Dolar Bir Yatırım Değil Soygun Aracıdır

Dolar Bir Yatırım Değil Soygun Aracıdır

Türkiye'deki bankalarda bireysel dolar hesaplarında 100 Milyar USD'ı (Amerikan Doları) aşkın para var. Bir de tabi yastık altı olarak tabir edilen, vatandaşın bankalara yatırmadığı evinde sakladığı dolarları var.

Doları yatırım aracı olarak görme, geçmişten gelen bir alışkanlık. Döviz yasağının kalktığı ve devalüasyonların birbirini izlediği '80 sonrası dönemin alışkanlığı. Dolar o dönem adeta enflasyona karşı bir kalkan konumundaydı. Peki bugün dolar almak doğru bir tercih midir yoksa yanlış bir tercih ...
Read more : Dolar Bir Yatırım Değil Soygun Aracıdır | Görüntüleme : 1454 | Yanıtlar : 0


AKP'nin Yarısı BDP mi?

AKP'nin Yarısı BDP mi?

14.Nisan tarihinde, seçim öncesinde bir yorumda bulunarak, “Seçim yarışları kızıştı, partilerin adayları birer birer belli oluyor. Adaylar belli oldukça da adaylar ve partiler arası karşılaştırmalar, yorumlar başlıyor: Şu adayın karşısında bilmem bu aday var, orada bu parti şu partiyle yarışacak...

Ve işte bu kapsamda somut olarak deniyor ki, “AKP güneydoğuda BDP ile yarışacak”. Acaba bu AKP-BDP yarışması hangi temelde olacak? Acaba AKP güneydoğuda “daha çok bölünmek istiyorum” mu diyecek !

Bir ...
Read more : AKP'nin Yarısı BDP mi? | Görüntüleme : 1104 | Yanıtlar : 1


Yıkın Efendiler, Sıkıysa Yıkın

Yıkın Efendiler, Sıkıysa Yıkın!

Bu yazıda efendileri göreceksiniz. Bu yazıda efendilerin uşaklarını göreceksiniz. Bu yazıda gerçekleri göreceksiniz.

* * *

PKK terör örgütü 2000 yılında 7. Kongresini ve 2002 yılında 8. Kongresini yapmış ve bazı kararlar almıştı, güncel deyişle “yol haritası” çizmişti. Daha doğrusu, Sistem'in kendisine verdiği yol haritasını tebliğ etmişti (Sistem: Dünyayı yöneten derin güç. Yani, CFR, Bilderberg, Trilateral ve bunların altında yer alan irili ufaklı örgütler ve bunların yöneticisi olan her milletten gelen ...
Read more : Yıkın Efendiler, Sıkıysa Yıkın | Görüntüleme : 1198 | Yanıtlar : 0


Güncel Meydan okuyucuları, Merhaba!

Güncel Meydan okuyucuları, merhaba!

Vatansever çizgide yürüyen yazarların makalelerini bizlerle buluşturan, Sayın Banu Avar başta olmak üzere çok değerli program videolarını bizlerle paylaşan ve vatansever çerçevede yaptığı haber ve yayınlarla toplumu aydınlatan guncelmeydan.com sitesinde artık ben de makalelerimi yayınlamaya başlıyorum, gururluyum.

Makalelerimi tevfikbir.com internet sitemle aynı anda guncelmeydan.com 'da da yayınlayacağım.

Bu, naçizane makalelerimi daha fazla insanın okumasına ve gerçeklerin farkında olmasına katkı yapacaktır.

Bizler, birlikte daha güçlüyüz, sevgi doluyuz. Çünkü bizlerin, bu vatanı ve ...
Read more : Güncel Meydan okuyucuları, Merhaba! | Görüntüleme : 1822 | Yanıtlar : 1


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147872 ileti • Toplam 45515 başlık • Toplam 24803 üye

x