Zaman: Prş Mar 28, 2024 22:00

News News of Türker ERTÜRK

Site map of Türker ERTÜRK » Dizin : Türker ERTÜRK

Kafalarına Kurşun Sıkın / Türker ERTÜRK

Kafalarına Kurşun Sıkın

Geçen hafta Genç Türkler Kulübünün davetlisi olarak Londra’daydım. Londra benim 2000-2003 yılları arasında Silahlı Kuvvetler ve Deniz Askeri Ataşesi olarak görev yaptığım şehirdi. Bu görev yeri benim mesleki gelişimime, bilgi ve deneyim birikimim ile dünya siyasetini daha iyi anlamama ve analiz edebilme yeteneğimin gelişimine olumlu yönde büyük katkı yapmıştır.

Görev sürem içinde 11 Eylül 2001 saldırısı, bu saldırı üzerine ABD Başkanı George Bush’un ifadesi ile Afganistan’a yapılan haçlı seferi ve 20 Mart ...
Read more : Kafalarına Kurşun Sıkın / Türker ERTÜRK | Görüntüleme : 1244 | Yanıtlar : 0


Mastürbasyon / Türker ERTÜRK

Mastürbasyon

Mastürbasyon Latince bir kelime olup kişinin (Kadın ve erkek) kendi kendine cinsellik yaşaması ve cinsel doyuma ulaşması için yaptığı eyleme denmektedir. Bu yabancı kelimeyi kullanmamak için bu eyleme kendi kendini tatminde diyebiliriz. Demek ki "Kendi kendine tatmin" karşı bir cinse ihtiyaç duymadan biyolojik cinsel isteğin sanal olarak doyuma ulaştırılmasıdır.

Peki, kendi kendine tatmin sadece cinsellikte mi olur? Tabi ki hayır.

Kişi, kişiler veya toplumun aç kalmış vicdan ve benliklerini tatmin etmesi ve doyurması eylemine ...
Read more : Mastürbasyon / Türker ERTÜRK | Görüntüleme : 1413 | Yanıtlar : 0


Deve Darbeleri / Türker ERTÜRK

Deve Darbeleri

Biliyorsunuz darbeler cins cins, emperyal güçlerde oyunlar türlü türlü olur.

Şunu da bilmek zorundayız. Emperyal güçlerin esas amacı ilgilendiği ülkenin insan dahil tüm kaynaklarını kendi çıkarları doğrultusunda kullanabilmek ve kontrol edebilmek için o ülkede yandaş yönetimleri iktidara getirmektir.

Bu güçlerin asla demokrasi ve insan hakları kaygıları yoktur. Yalnız yandaşlarına veya diğer bir deyişle yerli işbirlikçilerine pastadan pay vermeyi unutmazlar. Verilen bu pay krallık, cumhurbaşkanlığı, başbakanlık olabildiği gibi bir holding patronluğu ve ortaklığı da ...
Read more : Deve Darbeleri / Türker ERTÜRK | Görüntüleme : 819 | Yanıtlar : 0


Dijital Terör / Türker ERTÜRK


Dijital Terör

Biliyorsunuz geçen cuma günü Balyoz davasından aralarında iki eski kuvvet komutanı olmak üzere toplam 163 asker hakkında tutuklama kararı verildi. Ne kadarı muvazzaf, ne kadarı emekli, ne kadarı amiral ve general, hangi seviyede komutanlar oldukları basınımızda geniş şekilde tartışıldığı için bu konuya girmiyorum. Fakat dikkatinizi çekmek isterim görevdeki amiral ve generallerin yüzde onu tutuklanmış durumda.

Nedir bu dava?
Türk Silahlı Kuvvetlerinin tasfiye operasyonudur. Sizi temin ederim, bu davada adı geçen tüm muvazzafları ...
Read more : Dijital Terör / Türker ERTÜRK | Görüntüleme : 1339 | Yanıtlar : 0


Emperyalizmin Ali Cengiz Oyunu - TSK Niçin Hedef? / Türker ERTÜRK


EMPERYALİZMİN ALİ CENGİZ OYUNU

Halen tüm hızıyla sürdürülen GÜLSUYU Darbesini, Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı yürütülen itibarsızlaştırma ve dönüştürme operasyonunu ve bu operasyon içinde niçin Türk Deniz Kuvvetlerinin bir numaralı hedef olduğunu anlayabilmemiz için, emperyalizmin bölgemize ve ülkemize yönelik planlarını bilmemiz gerekir.

Akla gelmeyecek şeytani hilelerle iş yapanların, dalaverelerine ve tuzaklarına Ali Cengiz oyunu denir. Bu öyle bir oyundur ki kurduğu tuzaklarla kaleyi içten fetheder, kardeşi kardeşe düşman eder.

Emperyalizmin dünyanın her bölgesi için bir ...
Read more : Emperyalizmin Ali Cengiz Oyunu - TSK Niçin Hedef? / Türker ERTÜRK | Görüntüleme : 1454 | Yanıtlar : 0


Renkli Devrimler / Türker ERTÜRK


Renkli Devrimler

Günümüzün güncel konusu renkli devrimleri basit olarak nasıl anlatabilirim diye düşündüm ve kendim sorup , kendim cevap verdim. Umarım başarırım , sürçü lisan edersem affola.

Nedir bu renkli devrimler ?

Soğuk savaş sonrası Slovenya, Hırvatistan, Sırbistan, Ukrayna ve Gürcistan gibi ülkelerde vizyona konan devrimlere verilen addır.

Ne oldu bu ülkelerde?

Askerler, önemli bürokratlar, kanaat önderleri, üniversite öğretim üyeleri, gazeteciler, bazı siyasi parti liderleri bir gece sabaha karşı tutuklandılar.

Neyle suçlandılar?

Devlete karşı ...
Read more : Renkli Devrimler / Türker ERTÜRK | Görüntüleme : 2314 | Yanıtlar : 0


 

Giriş  •  Kayıt


Sayımlamalar

Toplam 147871 ileti • Toplam 45514 başlık • Toplam 24803 üye

x