Nuri Albayrak:fatih tekke dönebilir

Futbol ile ilgili hersey burada.

Nuri Albayrak:fatih tekke dönebilir

İletigönderen Veled » Prş Nis 19, 2007 13:19

“Fatih geri dönebilir“

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen Fatih Tekke'yi bu kulübe içleri sızlayarak verdiklerini, Fatih ve Trabzonspor'un menfaatlerine uygun olması halinde bu futbolcunun takıma tekrar dönebileceğini söyledi.



Albayrak, Fatih Tekke'nin Trabzonspor'un bir evladı olduğunu belirterek, "Fatih'i biz içimiz sızlayarak vermiştik. Rahat bir şekilde vermemiştik. Fatih dönmek isterse. Onun ve Trabzonspor'un menfaatlerine de uygun olursa niye dönmesin" dedi.

Fatih Tekke'yi 7,5 milyon Avro karşılığında Rusya'nın Zenit takımına verdiklerini dile getiren Albayrak, "Fatih bizim evladımız, kaptanımız. O dönemde de çok ciddi teklif gelmişti. Trabzonspor'un sokağa para atacak lüksü yoktu. Sözleşmesi de sezon sonu sona erecek ve serbest kalacaktı. Kendisi de gitmek istedi ve bu transfer böyle gerçekleşmişti. 2 yıl sözleşmesi olsaydı Fatih'i vermezdik" diye konuştu.

"ŞANSIZLIKLAR YAŞADIK "
Albayrak, ligin ikinci yarısında sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle çok sıkıntılar çektiklerini belirtti. Sakatlıkların hep savunmada yaşanmasının büyük bir dezavantaj oluşturduğunu ifade eden Albayrak, "İkinci yarıda yaşadıklarımız ortada. Yine de ikinci yarı 20 puan topladık. En başarılı takımlardan biriyiz. Eğer sakatlıklar yaşamasaydık, ikinci yarının lideriydik. 10 puan daha fazla kazanabilir ve bugün çok daha farklı bir konumda olabilirdik. Ancak şansızlıklar yaşadık ve bu bizi etkiledi" diye konuştu.

"TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANMAK İSTİYORUZ"
Albayrak, Kayseri Erciyesspor'u yenerek finale yükselmek ve Türkiye Kupası'nı müzelerine getirmek istediklerini söyledi. Kayseri Erciyesspor ile yapacakları rövanş maçına 1-0 yenik başlayacaklarını ifade eden Albayrak, "İnşallah rakibimizi orada yenerek finale çıkacağız. Lig maçında Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda mağlup etmiştik. Yine yenerek finale yükselmek ve Türkiye Kupası'nı müzemize getirmek istiyoruz. Avrupa kupalarına katılmak bizim için önemli" diye konuştu.

GELECEK SEZONUN HESABI
Albayrak, gelecek sezonla ilgili çalışmalara bu sezon başladıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Devre arasında yaptığımız transferleri gelecek sezonu düşünerek yaptık. Bu sezon gelecek yılın iskelet kadrosunu oluşturduk. Eksikliklerimiz belli. Sezon sonunda şapkamızı önümüze koyar düşünür ve bunları gideririz. Gelecek sezon çok daha iyi yerlerde olması için çalışıyoruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor."
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen alp » Prş Nis 19, 2007 13:22

Semih R.Cabalar, haber için saol
Kullanıcı küçük betizi
alp
Üye
Üye
 
İletiler: 335
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:33

İletigönderen checker854 » Prş Nis 19, 2007 13:39

dönerse büyük hata eder, bence avrupadan takim bulabilirse orada kalmali, yasida baya ilerledi cünkü, cok istiyorsa son senesini falan trabzon da oynayabilir; ama kendi bilecegi is tabi
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye
 
İletiler: 341
Kayıt: Sal Nis 03, 2007 18:43
Konum: Viyana

İletigönderen yattara » Prş Nis 19, 2007 17:48

donmemesı onun ıcın cok ıı bı karar olur zenıt den daha ıı takımlarda oynayacak bı oyuncu donerse karıyerının en buyuk hatasını yapar ben ıstemıyorum donmesını onun ııcn
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye
 
İletiler: 273
Kayıt: Pzr Nis 08, 2007 10:59
Konum: Nereye

İletigönderen Batuhan Önder » Prş Nis 19, 2007 17:59

Fatih'in dönmesi kendi kariyeri için hata olur. O yüzden Avrupa'da kalmalı ama orası Rusya olmamalı. Eğer Avrupa kalamayacaksa Rusya'yı bırakıp Türkiye'ye dönmesi doğru tercih olur.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye
 
İletiler: 213
Kayıt: Cum Mar 02, 2007 21:22
Konum: İstanbul

İletigönderen creative » Cum Nis 20, 2007 11:26

TS ye gelse bile eskisi gibi verimli olamaz en iyisi avrupaya açılsın
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye
 
İletiler: 855
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 20:27
Konum: Başkent'den


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x