O BUNU HEP YAPIYOR...Dr.Noyan uMRUK

O BUNU HEP YAPIYOR...Dr.Noyan uMRUK

İletigönderen Noyan Umruk » Çrş Tem 01, 2015 22:33

O BUNU HEP YAPIYOR...

Dr.Noyan UMRUK

KASIMPAŞA DAYISININ YAKA GÜLÜ...

*MHP SEÇMENİ DOSTLARA BAZI HATIRLATMALAR...

* Ecevit’in başbakanı olduğu 57. hükümeti devirecek olan süreci, MHP lideri Devlet Bahçeli başlattı; erken seçim yapılmasını istedi. Yapılan o seçim, Erdoğan AKP’sinin zaferiyle sonuçlandı.

*Siyasi yasaklı Erdoğan’a dokunulmazlık zırhı ve başbakanlık koltuğunun armağan edilmesi de tüm muhalefet partilerinin desteğiyle oldu.

*AKP iktidarı, “Anayasa Mahkemesi’nin 367 Kararı” altında boğulmaktan, Devlet Bahçeli’nin o günlerde uzattığı can simidiyle kurtarıldı AKP ve MHP’lilerin toplam sayısı 440’ı aştı ve Gül Köşk’e çıkarıldı.

*Devlet Bahçeli’nin katkısı 2007 cumhurbaşkanlığı seçimiyle sınırlı kalmadı. Bahçeli, Anayasa Mahkemesi’nin “laiklik karşıtı eylemlere odak olmak”tan mahkum ettiği Erdoğan’ın savunuculuğuna soyundu.

*Aynı günlerde başlatılan Ergenekon tertibi için “adil yargılamayı etkilemeyelim, sonucunu görelim” diyordu Bahçeli..

*Aynı Bahçeli, kapatma davası konusunda tam tersi bir tutum sergiledi.Teklifi, Anayasa’nın 69. Maddesinin değiştirilip, işlenen suçtan partinin değil kişilerin sorumlu tutulmasını öngörüyordu.

* AKP, 4+4+4 düzenlemesiyle, imam hatiplerin ortaokul kısmını açıp, türbanı ilköğretime sokarken, bir koltuğunun altına MHP’yi diğerinin altına da o dönemin HDP’si, BDP’yi aldı.

*VE NİHAYET BU GÜN SEÇMENDEN OKKALI BİR OSMANLI TOKADI YEMİŞ DAYISININ YAKASINA KAN KIRMIZI BİR GÜL OLARAK YENİDEN TAKILDI...
Kullanıcı küçük betizi
Noyan Umruk
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 1041
Kayıt: Pzr Mar 08, 2009 13:39

Şu dizine dön: Dr. Noyan UMRUK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x