ODA TV’nin İnternet Yayını Durdurulunca / Mahiye MORGÜL

Eğitimci Yazar

ODA TV’nin İnternet Yayını Durdurulunca / Mahiye MORGÜL

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Şub 16, 2011 10:23

ODA TV’nin İnternet Yayını Durdurulunca

Yayının durdurulması ve yöneticilerini gözaltına almalar özellikle internet ortamında büyük tepkiler aldı, imza kampanyaları açıldı. Ben de bu kampanyalardan birine destek verdim.

ODA TV’ye yapılan yayını durdurma haksızlığına bir an önce tepki gösterme gereği ortadaydı ve o aceleyle Soner Yalçın’ın Efendi kitabında Cumhuriyetin kurucu kadrolarını Beyaz Türk göstermeye çalıştığını unutup, destek verdiğim sitedeki yorumumda bu noktayı atlamış, dile getirmemiştim. Dostlarımdan hatırlatma uyarısı aldım.

ODA TV’ye konulan yayın yasağını, yöneticilerinin alınıp götürülmesini doğru bulmuyor, protesto ediyorum. Ancak Soner Yalçın’ın Efendi kitabındaki görüşlerine katılmadığımı eklemek isterim.

Öte yandan, ABD büyük sermayesiyle Avrupa büyük sermayesi arasında devam eden güç kavgasının ortasında Türkiye var. Bilinen Rokfeller ile Rotşiller kavgası. (Bu adları böyle, Türk okurlara Türkçe okunduğu gibi yazmakta fayda var.)

Mısır’da ABD işbirlikçisi başkan indirildi, Avrupa’dan Mısır’a doğru bir küçük Molla Kardeş yola çıktı. İkisi de Mısır halkını sömürmeye yoksullaştırmaya programlıdır. İkisini de tutmak zorunda değilim.

Bizi medya öyle yönlendiriyor ki, Fransa’nın 1980′de İran’a gönderdiği Molla gibi olacağını düşünmeden, yeni Molla rejimlerini halkın demokratik talebi gibi algılıyoruz… Aynı tarihte ABD bize “OUR BOYS” göndermişti. Anımsayalım. AKP iktidarı o rejimin ürünüdür, onun için iktidarını ABD’ye borçludur.

Şimdi AKP hükümeti malüm ABD ile eş güdüm halinde, Avrupa sermayesi bundan rahatsızdır. Çünkü ABD, Avrupa’nın enerji kaynaklarına el attı, enerjisini kesmektedir, yakında Avrupa karanlıkta kalabilir. Örneğin, İran’daki petrolü Fransız Yahudi şirketleri işletir, Fransa Humeyni’yi bunun için 20 sene beslemedi mi?

Artık ABD tüm petrolleri kendine istiyor… Amerika ile Avrupa arasında çıkar kavgası başladı. Hatta, Avrupa’da kendi içinde kuzey-güney çatışması da var deniyor.

Pazar paylaşım savaşı Vikiliks belgeleriyle sürüyor. Amerikancı yönetimler bu belgelerle sarsılırken yerini İslamcı görünümlü Avrupacı yeni bir sermaye grubuna devrediyor. Biliniyor ki ABD ile ters düşmüş olan Avrupa lobileri bu belgeleri medyaya dağıtıyor; cesareti olan yayınlar.

ODA TV’yi bu cesaretinden dolayı kutlarım. Bu yayından ötürü gözaltına alınmış olmaları üzücüdür.

Ancak, ben NE ABD NE AB, TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE demeye devam ediyorum. Soner Yalçın ile sanırım bu noktada ayrılıyorum.

Değerli okurlarıma arz ederim.



Eğitimci Yazar Mahiye MORGÜL, 16 Şubat 2011
mahiye@gmail.com
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Mahiye MORGÜL

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x