OFTAŞ Süper Lig'de!

Futbol ile ilgili hersey burada.

OFTAŞ Süper Lig'de!

İletigönderen Veled » Cmt May 12, 2007 17:56

OFTAŞ Süper Lig'de!

Ankara'nın 4.takımı geliyor. Türk Telekom Lig A'nın şampiyonu Gençlerbirliği OFTAŞ oldu. Kocaelispor'u 2-0'lık sonuçla geçen Gençlerbirliği OFTAŞ Spor Türk Telekom Lig A'da şampiyonluğunu ilan ederek Süper Lig'e çıkan takım oldu.



Malatya'dan gelen haberle adeta bayram yerine dönen Cebeci Stadı'nda büyük bir sevinç yaşandı. Futbolcular, taraftarlar ve yöneticiler sevinçlerini hep beraber yaşadılar.

Ankara'nın ligdeki 4.takımı G.Birliği OFTAŞ olacak. G.Birliği'ni galibiyete ve Süper Lig'e götüren goller Giray ve Ümit'ten geldi. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan futbolcular ise sözlerini yerine getirdiklerini belirttiler. Gençlerbirliği OFTAŞ'ı uzun bir süre Metin Diyadin çalıştırmış fakat daha sonra takımın başına Osman Özdemir getirilmişti.

Gençlerbirliği OFTAŞ Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi ve aynı bünyeden çıkan ikinci takım olarak Süper Lig'e çıkan ilk takım oldu.

G.BİRLİĞİ OFTAŞ: 2 KOCAELİSPOR: 0

STAT: Cebeci İnönü
HAKEMLER: Süleyman Abay, Bülent Gökçü, Murat Şahin
GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞSPOR: Ferhat, Orhan, Giray, İlhan, Murat Selvi, Gökhan Gönül (Çağatay 81 ?), Doğa, Serkan, Kemal Yıldırım, Ümit (Kemal Akbaba 87 ?), Bülent Kocabey (Eren dk. 50 )
YEDEKLER: Şener, Bülent Karaman, Cemal, Kenan
TEKNİK DİREKTÖR: Osman Özdemir

KOCAELİSPOR: Hakan, Haydar, Koray, Muhammet (Oktay dk. 37 ), Serhat (Mehmet Akdemir dk. 56 ), Cem Sinan, Mehmet Kahriman, Umut, Bülent, Yunus (Berkay ?), Taner
YEDEKLER: Taylan, Cihan, Emirhan, Özgür
TEKNİK DİREKTÖR: Orhan Şerit
GOLLER: Ümit (dk. 19), Giray (dk. 34)
SARI KARTLAR: Kemal Yıldırım, Gökhan Gönül (Gençlerbirliği Oftaşspor), Mehmet Kahriman (Kocaelispor)

MAÇTAN DAKİKALAR
19. dakikada Gökhan Gönül'ün kullandığı taç atışında, Kocaelispor ceza sahası içinde yerden seken topa kafayı vuran Ümit, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
34. dakikada Serkan'ın kullandığı serbest vuruşta, ceza sahası içinde topa iyi yükselen Giray, kafayla meşin yuvarlağı ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. 2-0
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen AlicanKidd » Cmt May 12, 2007 18:53

İstanbuldan 3 Takım , Ankaradan 4 Takım Var :)
Tabi Büyükşehir Belediyesi Çıkamazsa Çıkarsa Eşitlenir ..
Kullanıcı küçük betizi
AlicanKidd
Üye
Üye
 
İletiler: 290
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 18:38


Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x