Önder Turacı:"Lige konsantre olamadık"

Futbol ile ilgili hersey burada.

Önder Turacı:"Lige konsantre olamadık"

İletigönderen Veled » Pzr Ağu 12, 2007 15:33

"Lige konsantre olamadık"

Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, ligin ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetin konsantrasyon eksikliği yüzünden meydana geldiğini ifade etti.


Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan başarılı defans oyuncusu Önder Turacı, Süper Kupa maçından sonra lige konsantre olamadıklarını söyleyerek, "Süper Kupa maçından sonraki Zico'nun ilk antrenman toplantısını hatırlıyorum. Antrenman öncesi hepimize Anderlecht maçını unutun. Önümüzde sezon açılışıyla birlikte mücadele edeceğimiz Belediyespor maçı var. Bu maça konsantre olup iyi bir başlangıç yapalım. Anderlecht daha sonra düşüneceğimiz maç demesine rağmen ben dahil birçok arkadaşım Anderlecht maçı için adeta kendimizi hazırlamaya başladık. Çünkü geçtiğimiz yıl özellikle UEFA maçlarının kilit maçı diye nitelendirdiğimiz AZ Alkmaar maçında berabere kalarak elenmemiz hepimizin çok üzüldüğü ve haketmediğimiz bir beraberlik olarak hafızalarımızda kaldı. Bu yıl elimize geçen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyor ve daha dikkatli davranmak istiyoruz. Bence bu yüzden Belediyespor maçına tam konsantre olamadık. Ama artık bu maçı unutmamız gerek. Taraftarımız da unutmalı. Çünkü bu bizim ilk mağlubiyetimiz değil. Bundan sonra oynayacağımız birçok maç olacak" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Anderlecht ile oynanacak ilk maçın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanmasının bir avantaj olduğunu da ifade eden Önder Turacı, "Kendi sahamızda oynadığımız maçlar ve özellikle Avrupa kupaları maçlarının kendine özgü bir konsantrasyonu vardır. Özellikle son 3 yıldır gerek Şampiyonlar Ligi olsun gerekse UEFA kupası maçları olsun takımımızın edindiği önemli tecrübeler var. Ben artık bu tecrübelerin başarıya dönüşmesi zamanının geldiğine inanıyorum. Anderlecht maçı bizim her anlamda yükseliş yaşayacağımız bir maç olacak. Taraftarımız kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı bizim sezondaki ilk maçımız olarak algılasın. Bir hata yaptık, ama bunu telafi etmesini biliyoruz" diye konuştu.


Lig T.V
http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=24324
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

Şu dizine dön: Futbol

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x