"Operasyonun odağında Türkçüler, samimi dindarlar ve Milli Solcular Var."

Üniversiteli Gençler Burada Yazıyor

"Operasyonun odağında Türkçüler, samimi dindarlar ve Milli Solcular Var."

İletigönderen mithat akar 1923 » Pzr Nis 10, 2016 12:13

"Operasyonun odağında Türkçüler, samimi dindarlar ve Milli Solcular Var."

OKUMALIYIZ

KİTAP : "GÜN, O GÜN"DÜR!
YAZAR : BANU AVAR

Aşağıdaki alıntıda Sayın Banu Avar'ın Temmuz 2010 yılında kaleme aldığı ve "Gün" O Gün"dür! adlı kitabında da yayınlanan "Zaman Daralıyor" başlıklı makalesini paylaşıyorum. Bundan 6 yıl önce yapılan tespitler, bizlere bugün tanıdık gelecek.

"Gün O gün"dür! adlı kitabın girişinde "Emperyalizmin operasyon odağında Türkçüler, Samimi Müslümanlar ve Milli Solcular bulunmaktadır." tespitini yapıyor. Sonra devam ediyor.

" ..küresel güçler, kolay kolay pes etmeyen milletleri "yola getirmek" için bölgesel savaşların ateşini yakarlar. CİA İstasyon Şefi Paul Henze açıkça söylemişti : " Türkiye'nin bunalımının kötüleşmesi gerek." diye.

"Tarih, içinden geçtiğimiz bu günleri Türkiye'ye yapılan emperyalist bir SİVİL DARBE olarak kaydedecektir. Hatay'da, Şırnak'ta, İnegöl'de CIA ve MOSSAD, plan gereği denemeler yapıyorlar." ( Bu kısma dikkat. ) Türkiye'nin Batı, Doğu ve Güney'inde yapılan bu iç savaş testi, ülke genelinde uygulamaya sokulmak istenecek, sonraki ilk durak Karadeniz kentleri olacak."

Banu Avar bize çözüm yolunu da sunuyor. Emperyalizmin operasyon odağında olan "başta samimi dindar, milli solcu, Türkçü kanaat önderleri acilen bir araya gelmeli, konferanslar, kongreler düzenlemelidir."

"GÜN,O GÜN"DÜR! Sayfa: 121, 123. Zaman Daralıyor 27 Temmuz 2010 yılında yazılan makaleden. Yazar : Banu Avar.
Kullanıcı küçük betizi
mithat akar 1923
Üye
Üye
 
İletiler: 298
Kayıt: Çrş Ağu 28, 2013 16:18

Şu dizine dön: Gençlik Diyor ki

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x