Orta Doğu'da Nükleer Savaş İstiyorlar

Orta Doğu'da Nükleer Savaş İstiyorlar

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Çrş Haz 13, 2012 23:42

Amerikan ordusundaki gozukara dinci Hristiyan askeri liderler Orta Dogu'da nukleer bir savas mi baslatacaklar?
Washington's Blog

Rusya basbaskani Dmitry Medvedev, eger Amerika Suriye ve Iran gibi bagimsiz ulkeleri isgal ederse, bunun nukleer bir savasa neden olabilecegini soyledi.
Rusya ve Cin daha once, Iran’a karsi bir saldirinin, kendi ulasal guvenliklerine tehdit olarak algilanabilecegini belirtmislerdi.

Iran ve Suriye senelerdir karsilikli savuma anlasmasina sahipler. Cin ve Rusya da Suriye’yi savunabilirler bir saldiriya ugrar ise. Demek ki Suriye’ye yapilacak bir saldiri, Iran’i da savasa cekebilir, ayrica Rusya ve Cin de katilabilirler boyle bir savasa.

Elbette ki, orta dogu savaslari buyuk oranda petrol icin yapilsa da, (ve belki de dolari korumak icin yapiliyordur), ve –gercek muhafazakarlar savas karsiti da olsa--, Amerikan ordusundaki bircok asker bu savaslari gercek bir hacli seferi olarak goruyorlar, ve de Islamin kendisini olumcul dusmanlari olarak goruyorlar.

Ornek vermek gerekirse, “Wired” tarafindan yayinlanan rapora bakalim;

“Amerikan ordusu gelecegin liderlerine, Amerika’yi Islami teroristlerden korumak icin dunyadaki 1.4 milyar muslumana karsi toptan bir savasin gerekli gorulebilecegini ogretti. (“Danger Room” tarafindan elde edilen dokumanlara gore.) Bu savas icin dusunulen secenekler arasinda; butun sehirleri bir anda silmek icin “Hirosima”’dan ogrenilenlerin kullanilmasi, “sivil nufusun gerekli goruldugunde heryerde” hedef alinmasi da vardi.”

Eger bunlar cilginlikmis gibi geliyorsa, milyonlarca evangelist Hristiyanin Isa’nin ikinci gelisini hizlandirmak icin Ucuncu Dunya Savasini baslatmak istediklerini hatirlayiniz ve de Ateist Neoconlarin dini duygulari Iran’a karsi bir savasi desteklemek icin somurduklerini de unutmayin.

Profesor Chossudovsky, Amerikanin alt duzey cephe komutanlarina sivil liderlerden onay almadan gerektiginde catismanin gidisati geregi nukleer silah kullanma yetkisi verdigini, belgelemistir.

Niye nukleer silah gerebilir acaba?


Müsluman Dünyasında Nükleer Savaş[/font][/size]
En son II. Anadolu Ihtilali tarafından Cmt Eyl 15, 2012 19:55 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Orta Doğu'da Nükleer Savaş İstiyorlar

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Cmt Eyl 15, 2012 19:41

Bati toplumlarinda, 9/11 sonrasinda beyinler yikandi, psikolojik olarak hazirlandilar buyuk kiyim icin. Kendim bizzat radyolari dinleyerek, filmleri seyrederek, gazetelerini okuyarak, nasil satir aralarinda muslumanlarin vahsi ve tehlikeli gosterildigine, tolumun yarisini olusturan kadinlarin zaten ezildiginin iddia edildigine sahit oldum. Suriye hakkindaki yalanlar kulagimi tirmalaya basladiginde, Yahudi sermayesinin ve Yahudi toplumunun muslumanlarin vahsi gosterildigi bu yalanlari nasil yaydigini, buyuk Israil hayali ile, musluman ve hristiyan nefreti ile nasil hareket ettiklerini ve muslumanlarla hristiyanlari birbirlerine dusurmek icin nasil ugrastiklarina tanik oldum. Amerika'nin Yahudilerin eline gectigini, Hitler'in korktugunun Amerika'nin basina geldigine tanik oldu.

Dini kitaplarina yazabilecekleri, ilahi capta felaketler ve kiyimlar planliyorlar, cunku nukleer silahlari var, buyuk askeri gucleri var, imparatorlugun petrol ihtiyaci var, savas makinasinin enerjiye ihtiyaci var, dolarin petrol ulkelerinin destegine ihtiyaci var. Buyuk bir kumar oynadilar trilyonlarca dolar bastilar, bu buyuk kiyimin askeri ussu Turkiye satin alindi ve Siyonist Hacli kalesi yapildi. Planlari asama asama gerceklesecek, askeri guclerini sonuna kadar kullanmadan bu zengin musluman topraklar uzerindeki planlarindan vazgecmeyecekler. Satin alarak, medya operasyonlari ve yalanlari ile, CIA ve Mosad operasyonlari ile gidebildikleri yere kadar gidip, ancak tam zamani geldiginde ve gerektiginde, butun dunyayi ve muslumanlari uyandiracak bu buyuk savasa baslayacaklar. Musluman nufus temizlenecek, bolge Israil'e verilecek, petrol ve dolar kurtarilacak, imparatorluk kurtarilacak, dini inanclari geregi bu savasi verecekler. Eger inanmakta gucluk cekiyorsaniz, Israil tarihine ve gercegine bakin, inanilmaz bir sekilde muslumanlar katledildi ve kolonilestirildi herkesin gozu onunde, ve simdi Yahudilerin yonettigi dunyada medya ve kultur bizlere muslumanlarin yokeldilmesi gereken vahsiler oldugunu soyluyor. Amerika'nin tarihine bakin, inanilmaz bir 50 milyonluk katliam ve 10 milyonlarca Afrika'linin kolelestirilmesi. Artik uyanma vakti geldi Turk Milleti icin. Bu topraklari sizlere birakmayacaklar, muslumanlara birakmayacaklar, tarih kokan bu kutsal topraklari ve Anadolu'yu sizlere birakmayacaklar. Dunya'nin gelecegini dizayn edip, kitleleri milyar milyar katledecekler. Bunun akademik altyapisini da olusturdular, yuz milyarlari mutlu yasatabilecek bu dunyada, cok fazla insan oldugunu iddia eden aydinlar turemeye basladi. Yalanlar uzerine kurduklari sosyal, ekonomik ve politik sistemleri sonucu olarak, bir karamsarliga kapilip yukselen toplumlari suclamaya basladilar. Turk Milleti uyanmanin vakti geldi!
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Orta Doğu'da Nükleer Savaş İstiyorlar

İletigönderen Kuvayi Milliyeci » Cmt Eyl 15, 2012 23:27

II. Anadolu İhtilali Kardeşim esaslı bir duruş sergilemek ancak birlik ve beraberlikle mümkün. Toplumun ayrıştığı ana fay hattı Atatürk-Din ikiliği. Biz daha Dini öcü görenlerle Atatürk'ü öcü görenleri barıştırmaya çalışıyoruz. Beyinlerdeki prangaları kırmaya, toplumu parçalanmışlıktan kurtarmaya çalışıyoruz. Yüzyıl önce atılan "Din-Atatürk düşmanlığı tohumları" meyvesini fazlasıyla vermiş. "Din de bizim Atatürk de bizim" demeye çalışıyoruz ancak dedikçe zılgıt yiyoruz. Hak verenler ise "Haklısın" demekle yetinip elini taşın altına koymuyor kendi beyinlerindeki prangalara geri dönüyor. Vatan ortak paydasında buluşalım deniyor. Bunu her kim söylerse söylesin mevcut kimliği ile söyleyecek. Ve o kimlik birleşmeye engel olacak. Birleşelim demekle birleşilmez. Birleşmek için, halkı harekete geçirmek için düşünsel alt yapı olmalıdır. Alt yapısı olmayan, alt yapısı tasarlanmamış bir birleşme mümkün değildir... Atatürk-Din ikiliği bitmeden de bu toplumun birlik ve beraberliği hayal... Ayrıca yazın ve bilgilendirmelerin için teşekkürler. Eline sağlık...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
Kuvayi Milliyeci
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 200
Kayıt: Pzt Haz 21, 2010 2:20

Re: Orta Doğu'da Nükleer Savaş İstiyorlar

İletigönderen Kuvayi Milliyeci » Pzr Eyl 16, 2012 0:31

100 yıl önce vatan paydasında birleşildi yine yapalım deniyor. Bir örnek verelim: Evinizde kardeşinizle babanızla kavga etseniz sonra da birisi kapınızı kırıp içeri girse, evinize tecavüz etse. "Gir kardeşim ben zaten kardeşimle babamla kavgalıyım" mı dersiniz. Yoksa aranızdaki kavgayı ve ayrılığı bırakıp kardeşinizle, babanızla birlik olup o adamı evden defetmek için mi uğraşırsınız? Birlik olur ve defetmek için uğraşırsınız. 100 yıl öncede olan budur. Ülkede çeşitli fikirlere mensup gruplar vardır ancak ülke işgal edilince fikir ayrılıklarını bırakmışlar düşmanı defetmek için bir araya gelmişlerdir, vatan paydasında birleşmişlerdir. Bugün fiili bir işgal yok. Ve fiili bir işgal olmadıkça kimse kendi dünya görüşünü, kendi çözümünü bir kenara bırakıp vatan paydasında birleşmez. Bugün ülke ekonomik, sosyal ve kültürel olarak işgal altındadır, 100 yıl önceki koşullar yoktur. Farklı durumlarda farklı çözüm yolları uygulanır.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir. Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı küçük betizi
Kuvayi Milliyeci
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 200
Kayıt: Pzt Haz 21, 2010 2:20

Re: Orta Doğu'da Nükleer Savaş İstiyorlar

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Pzr Eyl 16, 2012 2:18

Kuvayi Milliyeci, dusunsel altyapi var ve hep vardi, yapay ayristirmalar medya ile yabanci etkisi ile kasitli olarak yapildi. Ataturk Islam dinini kurtaran bir kahramandir, Israil'i kabul edemeyecegini, peygamberimizin mezarina dokunulmasini hazmedemeyecegini acikca belirtmistir. En buyuk musluman Mustafa Kemal Ataturk'tur. Musluman dunyasinin su andaki haline bakip bunu anlamak mumkundur. Eline kurani alip okuyan ve bundan ders cikaran herkes muslumandir, Allah'in mesajini okuyup anlamak ve O'nun yaninda olmak muslumanliktir. Turkiye'de de dunyada da cok fazla musluman yoktur, muslumanlik cemaati denilen, dinle ilgisi olmayan ibadetler ve kurallar iceren sahte bir muslumanlik vardir. Muslumanlik Allah'in mesajini alip O'nu anlamaya calismaktir. Okumadan dusunmeden adam olmadan ibadetler yapan suru musluman degildir, muslumanlik cemaatini olusturmaktadirlar ve kendilerini kandirmaktadirlar. Allah'in mesajindan habersiz, Kuran'i cebinde tasiyarak ogrenerek ibadet etmeyen, Yahudiler hakkindaki uyarilari kale almayan, ve sacma sapan muslumanlik yaratan muslumanlik cemaati musluman degildir. Kuran'i rehber edinenler ise gercek musluman olma yolundadirlar,ve ne olduklarini da ancak Allah bilir. Allah insanoglu ozgur olsun diye mesajlarini indirmistir, dinleri koyun surusu cobanligina ve otlaklarina donusturenler ise, dinleri yozlastirarak insanoglunun ozgurlugunu elinden almaya calisanlardir. Allah ile kul arasina kimse giremez, ve de Kuran ogrenmek isteyenlerin rehberidir, insan ozgur yasamayi hakeden ve ozgur yasamasi gereken bir yaratiktir, bunun disindaki hersey hurafedir. Din hurafeye donusturulerek , insanlar suruye donusturulmeye calisiliyor. Dunya bir hayvan ciftligine ve bir mezbahaya donusturuluyor. Ataturk ile din arasinda bir ayrilik yoktur, gercek musluman Kuran'i ve dini belgeleri Turkce'ye cevirterek , dinimizi halkin anlayisina ve sagduyuna kazandirmis Mustafa Kemal Ataturk'tur.

Turkiye'yi satanlar ise Yahudilere Hacli ordusuna kulluk eden, dolara tapan, uc maymunlardir. Psikopattirlar ve de Allah katinda musluman olarak degerlendirilmeleri mumkun degildir. Allah'in mesajindan haberdar degilmis gibi, Yahudilerin cikari icin laik toleransli ve sosyal musluman ulkelerin bombalanmasi icin ugrasmaktadirlar. Cehennem de onlar icin yaratilmistir. Burada bir ayrilik yok, Anadolu Ihtiali, Mustafa Kemal, Turk Milleti, Anadolu Halki, Islam bir butundur. BAtinin bizlere dayattigi dusunce sistemi seytanlik ile bizleri kandirmaktadir ve bolmektedir.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42

Re: Orta Doğu'da Nükleer Savaş İstiyorlar

İletigönderen toroslular » Cum Eyl 28, 2012 16:38

Müslümanlar, din ayrışmalarıyla kolaylıkla birbirlerine kırdırılabiliyor batı güçleri tarafından. Ve hemen Avrupa kamuoyuna çirkin görüntüleri yansıtılıyor. Böylece Avrupalılar müslümanlara karşı yapılacak herhangi bir harekata sonuna kadar hak verip, destek oluyorlar. Yıllardır aynı oyun oynanıyor. Ne yazık ki bunu göremeyen bir çok müslüman var dünyada. Hala hakkını şiddet ve öfke ile kazanmaya çalışan... Oyuna gelen bir çok müslüman...
Kullanıcı küçük betizi
toroslular
Üye
Üye
 
İletiler: 3
Kayıt: Cum Eyl 28, 2012 16:20

Re: Orta Doğu'da Nükleer Savaş İstiyorlar

İletigönderen II. Anadolu Ihtilali » Cum Eyl 28, 2012 22:09

James Petras acikliyor Zionistlerin Amerika'yi kontrol ettigini. Bu konuda cok fazla bilgi var bu sitede.

Hitler bundan korkuyor idi ve sikayet ediyor idi. Bir sekilde Yahudi toplumu kabile seklinde hareket ederek icinde bulunduklari toplumda ust duzey ve guclu sosyal pozisyonlari ele geciriyorlar, o toplumun sanat bilim politik ekonomik yapisini kontrol ediyorlar, dolayisiyla o toplumu vadedilmis topraklarin secilmis insanlarina kole yapiyorlar, butun hikayeleri bilimsel bilgileri politik ve ekonomik gercekleri onlar acikliyorlar, ve de bu uydurduklari ya da yarattiklari bilgileri herzaman kendi kabilelerine hizmet edecek sekilde yaratiyorlar. EN egitimli ve guclu kisiler kendi kabilelerine ait olunca da zamanlari ve enerjileri oluyor o toplumu yonetmek icin. Hitler diyor ki, yahudiler bankacilik sanat ve kultur uzerinde hakimiyet kurup, finansal guclerini de kullanarak diger milletleri savastiriyorlar borclandiriyorlar ve gucsuz dusurmeye calisiyorlar, toplumlari kontrol etmek icin ugrasiyorlar ve de ozgur bir millet olmak izteyen toplumlara buyuk bir tehdit olusturuyorlar. Gercekten de insanlari karamsarliga surukleyen bilimsel ve kulturel bilgileri ve anlayislari onlar yaratiyor ve insanlara diyorlar ki insanoglu kontrol edilmesi gereken irasyonel ve duygusal bir yaratiktir ve terbiye edilmesi gerekmektedir. Boylece Hristiyanlik dahil butun dinleri yolsuzlastirarak bir koyun surusu yaratiyorlar insanlardan. Halbuki gercek din diyorki Allah'tan baska kimseden korkma ve kimseye tapma, sen ozgur yaratildi bu ozgurlugunu sonuna kadar kullan. Dinleri yolsuzlastiran ve hurafelestiren anlayiz Yahudiler tarafindan olusturuluyor ve dini insanlari kontrol etmenin aracina donustuyorlar. Insanoglu ozgur bir yaratiktir, Allah ozene bozene yaratmistir, insanoglunun duygulari sagduyusu hisleri hersey mukemmel bir sekilde bu dunyada kendisine sunulan ozgurluk firsatini yasamasi icin yaratilmistir. Cesaret guven sevgi ile dolmasi gereken bu dunya biraz dusunuldugunde mumkun olan en mukemmel yasam firsatidir insan ruhu icin. Ozgur cesur ve mutlu bir yasam icin, sonsuz derinliklerle dolu bir dunya yaratilmistir insanoglu icin. Bu yuzden de icinde mucadele kararlilik ve gerektiginde savas gerektiren ogeler de vardir. Mukemmel olan budur. Allah'tan insanogluna 5 yildizli otel sunmasini beklemek hem ukalaliktir hem de aptalliktir. Gercek ozgur ve cesur yasama firsati bu dunyadadir.

Yahudilerin Amerika'da cevirdikleri dolaplara sahit olunca hemen anlasiliyor seytanliklari. Yalanlar manipulasyonlar ile muslumanlari dunyanin gozunde kotu gostermek icin cirpiniyorlar. Muslumanlari kolonilestirmelerine ve katletmelerine ragmen, ve de yayilmaci bir politika izlemelerine ragmen, hep suclular Israil karsiti sosyal laik musluman medeniyetler oluyor. Maalesefe Turkiye Haclinin kopegi olarak Iran, Libya, Afganistan ve Suriye'nin hakettigi saygiyi haketmiyor. Turk Milleti Yahudi sermayesi tarafindan kolelestirildi ve ozgur dusunme ve hareket etme yetegini kaybetti. Bundan sonra tuketim kulturu cikmazinin icinde, cehennemde, ruhlarini paraya satarak, yilanlasarak ve koyunlasarak, buyuk bir ruhsah sikinti icinde yasayacak. Psikopat ve sosyopat yetistiren yalan bati kulturu ve ekonomik sosyal sistemi Turk Milletine de asilanacak. Ruhlar esir alanacak, paranin kaynagini elinde tutanlarin fahiseligi ve parali askerligine donusturulecek. Turkiye'de Islam da Ataturkculuk de insanlik da olduruluyor. O yuzden Turkiye de sevimsiz insanlarla dolu paraya tapan bir hasta ulke olma yolunda hizla ilerliyor. Turkiye'de tek tuk musluman var, ulkeyi haclilara satan uc maymun ve takimi Allah'in huzuruna ciktiginda, ne bok olduklarini gorecekler.
Kullanıcı küçük betizi
II. Anadolu Ihtilali
Üye
Üye
 
İletiler: 188
Kayıt: Pzt Haz 04, 2012 21:42


Şu dizine dön: Sizin Makaleleriniz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x