OSMAN PAŞA'NIN (PAMUKOĞLU) SÖZLERİ SES GETİRMEYE DEVAM EDİYOR..

Genel & Güncel Konular

OSMAN PAŞA'NIN (PAMUKOĞLU) SÖZLERİ SES GETİRMEYE DEVAM EDİYOR..

İletigönderen Eshabil Üstündağ » Çrş Eki 01, 2014 14:20

-

Yazı foto:
http://s04.radikal.ru/i177/1410/ee/1c90d3835869.jpg


“DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ?”


29 Eylül 2014
Türkiye’nin içerisinde ve 1300 Km’lik sınır hattının altında olup bitenler ve bundan sonra olacaklar, o kadar açık ve net ki, vaz geçtim zeka ve akıldan, sıradan bir canlının içgüdüleriyle bile anlaşılabilir, fark edilebilir vahamette!

Nedir bu, kesilen yollar ve insan kaçırmalar? Nedir bu ayaklanma provaları? Nedir bu Atatürk heykellerine saldırılar? Nedir bu bebek katilinden medet ummalar? Nedir bu Kandil soytarılarının savaş çığlıkları? Nedir bu meclis PKK’lılarının salyalı tehditleri, Nedir bu sınırlardaki askerlere ve şehirlerdeki polislere saldırılar? Nedir bu IŞİD ve Kobani PKK’lıları? Nedir bu Katarın terörist diye kovduğu adamları İstanbul’a yerleştirmek? Nedir bu CHP’nin genel başkan yardımcısının partisi adına PKK’lılarla birlikte Washington’da onların taleplerini dile getirmesi? Nedir bu milliyetçilik maskesiyle ne şiş yansın ne kebapçı MHP yönetiminin hali?

Önümüzdeki en az üç yılda, Irak ve Suriye’deki savaşlar, dolaylı olarak Türkiye’ye sirayet edecek ve Güneydoğu Anadolu adım adım Türkiye’den koparılacak. (Özerk, otonom ve birleşik Kürdistan olarak) AKP bu gidişin kılavuzluğunu korka korka yapıyor ama CHP’de bu siyasi sürecin destekçisi. MHP’ye gelince, yönetimdekiler meclise seçilebilsin de isterse dünya yansın, birkaç kem kümden öteye hiçbir halt yiyebilecekleri yok. Tersini sananların ise alnını karışlarım..

Vietnam, Afganistan, Somali, Irak örnekleri hep göstermiştir ki, ABD ve batı koalisyonu baştan züccaciye dükkanına dalan fil gibi önce dalarlar, her yeri tarumar ettikten sonra pılını pırtısını toplayıp çekip giderler, hasarı, zarar ziyanı da o ülke ve sınırdaş olan diğer ülkeler çekerler..

Birkaç gün sonra hem Irak hem de Suriye için TSK’nın yabancı topraklarda kullanılması için tezkere çıkarılacak, ( Bu da çocukların oyunundan farksız) her iki ülke için de, bu zaten vardı. Vardı da ne oldu? Türk savaş uçağı düşürüldüğün de ne yaptınız? Adamlar Suriye’den gelip Reyhanlı’da 54 vatandaşı öldürdüler ne yaptınız? Sayısız havan ve top mermileri bizim yerleşim alanlarına düşünce ne yaptınız? Cilvegözün’de 18 vatandaş patlayan bombalarla öldürülünce ne yaptınız? Türkiye Irak sınırı boyunca PKK kampları emme basma tulumba gibi dolup boşalırken ne yaptınız? Vazgeçtim bunlardan kendi topraklarında kırsala ve yerleşim alanlarında egemenliğini kaybeden bir hükümet, bu işleri Irak ve Suriye’de mi becerecek?



Yetkili veya yetkisiz, sorumlu veya sorumsuz hiç kimse kendini kandırmasın..

Çoluk, çocuk, kadın, yaşlı ve hastalara insani yardıma evet..Ama asla Türk ordusu Suriye topraklarına girmemelidir. Bunun bedelini sebep olanlar değil, Türk Ulusu ödeyecektir.. Bedel hem kan hem de maliyet olarak bize dönecek ki, sıradan birinin bunu başlangıçta anlayabilmesi ise çok zordur..

Tezkereler konusunda muhalefette bulunan iki muhteremin açıklamalarına bakın ve hizaya gelin! CHP muhteremi: “Destekleriz ama içeriğine bakacağız” (Yabancı topraklara ordunun girmesi, bir savaş halidir. Savaş çok karmaşık bir mücadeledir ve tezkere metninde bunun ayrıntıları olmaz. Bu vatandaş savaştan ne anladığını bu boş konuşma ile ilan ediyor.) MHP muhteremi: “ IŞİD’e karşıysa ve yabancı askerler bizim topraklarımıza gelmeyecekse, destekleriz.” (Sanki Suriye’de sadece IŞİD var. Silahların mermileri IŞİD’se gidip onu bulacak, değilse geri gelecek! Yabancı asker bizim ülkemizde olmayacakmış! Suriye sınırında Patriot bataryalarıyla birlikte yıllardır bekleyen ABD’li, Hollandalı, Alman askerleri neyin nesi? Şu Malatya Kürecikte radar üssünde bulunan askerler, yerli askerler mi?) Ve bu adamlar hükümet olup devlet yönetecek öyle mi? Al birini vur ötekine..

Her zaman yazıyor ve söylüyorum, bu PKK ve Kürdistan meselesi ile Suriye bataklığı AKP’nin hükümetten düşmesinin tek sebebi olacaktır. Zaman bunu gösterecek. CHP’ye gelince PKK’nın uzantısı ile flört etmek bir yana, bebek katilinin yıllardır istediği 6 maddelik kanun için AKP ile birlikte oy kullandı. Diğeri, MHP ise bu kanunun iptali için kılını bile kıpırdatmadı.. Nerelerde bu iki düzen partisi; laikliğin cenazesi kaldırılırken ve Cumhuriyet gömülmek istenirken?

Türk ulusu uyanın!. Biz bu çağrıyı ısrarla ve inatla yapmaya devam edeceğiz. Takım tutar gibi alışkanlıkla (insanoğlunun kolayına gelir) bu partilere oy vermekten vazgeçin. AKP’nin bu gün tutulmaz kapılmaz hale gelmesinin tek sebebi bu iki beceriksiz partinin muhalefette olmasından kaynaklanıyor, bunu nasıl görmezsiniz? Nasıl fark etmez ve nasıl kavrayamazsınız? Bir insan nasıl olur da olup biteni düşünemez ve kendini akıntıya kaptırabilir? Şahsi çıkarı varsa evet ama değilse bunun adı gafilliktir..

Bu aymazlık devam ederse ve şimdilik öyle görünüyor, daha çok göreceklerimiz var demektir..

Hayat karar ve eylemdir. Karar ve eylemin erdemi ise; insanın, ulusu için özveri de bulunmasından gelir. Bu gün o gündür. Hayatta kaldığınız süre için sizden sonra da çocuklarınızın geleceği için kaçınılmaz olanı yapın, mücadeleye girin..

Görmüyor musunuz bu düzen partileri ve onların mensuplarıyla ne hallere düştüğümüzü? Lafla peynir gemisi yürümez, ona buna suç atarak kimse akılsızlığına da bahane bulamaz. Beynine gardiyanlık yapma, kilit de anahtar da sende, özgür olursan adam olursun!.

Bu memlekette yeni bir laf türedi, bedeni ve beyni gevşeyenler ülkeyle ilgili ne sorun varsa: “Bu provokasyon” ve “masaya yatıracağız” Ne masası? Ne provokasyonu? Sizi yatırmışlar, üzerinize de kocaoğlan (Anadolu’da ayının adı) çıkmış tef çalıyor.. Devam edin ağrılarınıza iyi gelir!.

Korkarak, kaçarak özgür olunmaz…

TEK UMUT TEK YOL HEPAR

Osman Pamukoğlu
Hak ve Eşitlik Partisi
Genel Başkanı
Kullanıcı küçük betizi
Eshabil Üstündağ
Üye
Üye
 
İletiler: 168
Kayıt: Pzt Ağu 04, 2014 17:54

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x