Özerklik İlân Edildi, Türkiye Parçalanıyor. Ey CHP, Ey MHP Nerdesiniz?

Özerklik İlân Edildi, Türkiye Parçalanıyor. Ey CHP, Ey MHP Nerdesiniz?

İletigönderen İrfan Tuna » Pzr Tem 17, 2011 21:46

ÖZERKLİK İLAN EDİLDİ, TÜRKİYE PARÇALANIYOR. EY CHP, EY MHP NERDESİNİZ?

Özerklik ilan edildi. Hem de 13 fidanımız vurulup toprağa düştüğü gün…

Aynı gün ABD Dışişleri Bakanı alelacele Türkiye’ye geldi. Kapalı kapılar arkasında görüşmeler yapıldı. Emperyalist Bakan emirler yağdırdı. Direktifler verdi: “Din özgürlüğünü anayasaya koyun. Ruhban okulunu açın… Suriye’ye, Libya’ya yaptırımlar uygulayın… ”

Türkiye parçalanıyor.

Türkiye bölünüyor. Ana kuzuları toprağa düşüyor.

Ey CHP milletvekilleri, ey MHP milletvekilleri nerdesiniz?

Sağ mısınız?

Yaşıyor musunuz?

Neden dut yemiş bülbüllere döndünüz?

“Bizim kırmızı çizgilerimiz var, kimse bunların üzerinden geçemez. Bunlara aykırı anayasa yapamaz. Kimse vatanı bölemez… Biz milliyetçiyiz…” diyen MHP’liler nerdesiniz?

Diyarbakır’da yeni bir Kürt Parlamentosu kuruldu. Kararlar alıyor. Emirler yağdırıyor. Direktifler veriyor. Şantaj yapıyor. Tehditler savuruyor. Özerklik ilan ediyor…


Şimdi iki başkent var Türkiye’de.

Şimdi iki parlamento var Türkiye’de.

Şimdi iki başkan var.

Bunlar kırmızı çizgilerinize aykırı değil mi?

Terörist Başı APO ve Karayılan “Biz devletle anlaştık” diyor.

“…Memleketin dâhilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içindedirler. Şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid etmişlerdir.

“Anayasayı tebdil, tağyir ve ilgaya teşebbüs suçu işlemektedirler… Yani bugünkü Türkçeyle Anayasayı, değiştirme, ortadan kaldırma suçu işliyorlar. Mevcut Anayasayı çiğneyen kararlar alıyorlar.


Bu suçun kenarından bile geçmeyen üç fidan, Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan, Hüseyin inan bu nedenle idam edilmişlerdi. Şimdi bu suçu tüm ulusun gözü önünde, göstere göstere işliyorlar.

Şimdi Amerika’sı, Avrupa’sı, PKK’sı, Ermeni’si, Rum’u, Osmanlı’nın son dönemlerinde olduğu gibi Türkiye’nin üzerine çullanabilmek için, pusuya yatmış, akbabalar gibi bekliyorlar…

Milletvekilleri göreve başlarken:

“Devletin varlığını ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalacağıma…” andı içer.

Peki, Türkiye’nin bugünkü ortamında toplumun huzur ve refahından, bağımsızlıktan, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünden söz etmek mümkün müdür?

Ey “Hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalacağına, namusu ve şerefi üzerine ant içen milletvekilleri, verdiğiniz sözün gereğini yerine getiriyor musunuz? Yemininize sadık kalıyor musunuz?

Atatürk’ün 1920’de kurduğu meclis ile bugünkü Türkiye Büyük Millet Meclisi arasında uzaktan yakından bir benzerlik var mıdır?

Neden sesiniz soluğunuz çıkmıyor?

Üzerinize ölü toprağı mı serpildi?

Türkiye’nin, Türk ulusunun başına çuval geçiriliyor, görmüyor musunuz?

Ne bağımsızlığımız kaldı, ne onurumuz. Süt dökmüş kedilere döndük.


Aldığınız maaşı hak ediyor musunuz?

Vicdanınız rahat mı?

Gece yastığa başınızı koyduğunuzda uyuyabiliyor musunuz?

Bir düşünün hele. Ama derin derin düşünün…


Ali Eralp - 17 Temmuz 2011 - Güncel Meydan

Uyanacağız, uyandıracağız... Bilinçleneceğiz, bilinçlendireceğiz... Ne ülkemizin , ne de bölgemizin zenginliklerini küresel haramilere ve onların uşaklarına yağmalatmayacağız, soydurtmayacağız... ENİNDE SONUNDA ALİ KEMALLER DEĞİL, MUSTAFA KEMALLER KAZANACAK...
Kullanıcı küçük betizi
İrfan Tuna
Üye
Üye
 
İletiler: 1059
Kayıt: Pzt Nis 06, 2009 12:23

Şu dizine dön: Ali ERALP

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x