Özgür Kaçakçılar Ordusu Sınır Kapıları ve Terör / Mehmet UYSAL

Özgür Kaçakçılar Ordusu Sınır Kapıları ve Terör / Mehmet UYSAL

İletigönderen anter79 » Pzr Ağu 05, 2012 14:30

Özgür Kaçakçılar Ordusu Sınır kapıları ve Terör

Suriye kapılarını ele geçiren Özgür Kaçakçılar Ordusu (ÖKO) mensuplarının kimlikleri netleşmeye başlıyor. Kilis- Öncüpınar sunır kapısı karşısında bulunan Suriye es-Seleme sınır kapısının kontrolü şu anda Suriye'de uyuşturucu eroin ve esrar madde kaçakçılığından hüküm giymiş komutan AMMAR adındaki firari katilden sorulmaktadır. Bu bilgi kendisiyle Suriye cezaevinde yatmış bir Türk mahkümdan alınmıştır.

Emrine 200 kişilik katiller mensuplarının verildiği bu şahıs, Suriye'ye giriş-çıkışların yanında, bilimum kaçakçılık faaliyetleri ve ÖKO'na alınan rüşvetlerle silah temini,uydu haberleşme cihazları gibi lojistik destek sağlamaktadır. AZEZ kentinin şu andaki kontrolünü sağlayan ÖKO, emrinde 500'ü türk selefi örgüt mensubu olmak üzere 2000 kişilik hafif ve yarı ağır silahlarla donatılmış durumda, çoğunluğunu yabancı ülke vatandaşlarının oluşturduğu bir güç bulunmaktadır.

ÖKO bayrakları da, Türkiye'de katillere destek verenler tarafından dikilerek es-Seleme sınır kapısından Suriye'ye ulaştırılmaktadır. Yakında tamamlanacak olan 15x15 metre ebadındaki ÖKO bayrağı yakında es-Seleme sınır kapısındaki binaya asılacaktır.

Gaziantep ve Adana istikametinden gelen otobüs ve minibüslerle, selefi-vahhabi el-kaide terör örgütleri mensupları, öncelikle Kilis içindeki hücre evlerine gitmektedirler. Daha sonra bu katiller, Kilis'teki sınır kaçakçılığı yapan şahısların yardımıyla para karşılığında Suriye topraklarına geçirilmektedirler.

Şam'da İranlı turist hacılar kaçırıldı, Halep'te 7 İsrail istihbarat subayı yakalandı.

BOP başı Clinton 11 Ağustos'ta Türkiye'ye beyzbol sopasıyla geliyor. Gelmeden önce suriye'de büyük bir katliam haberi yapılmak üzere yandaş medya kanalları kolları sıvadı. Büyük ihtimalle desteğini açıklayan Halep'te Hristiyan topluluğa bir saldırı planlanıyor veya desteğini bildiren aşiret mensuplarının ailelerine yönelik bir köyde katliam yapılacak Suriye ordusunun üzerine atılacak. İstanbul'dan, yine perşembe'yi cuma'ya bağlayan gece gerçekleşecek Suriye'de şer güçlerin tertip ettiği katliamın ardından tüm dünyaya mesajlarını geçecekler sıfır sorunlu davudoğlu ile beraber cumartesi ortak basın toplantısında. Cuma günü İstanbul ve bazı büyük şehirlerde dinci selefi cenaha telin mitingi yaptıracaklar.


Mehmet UYSAL, 5 Ağustos 2012
Kullanıcı küçük betizi
anter79
Üye
Üye
 
İletiler: 20
Kayıt: Çrş May 09, 2012 12:42

Şu dizine dön: Mehmet UYSAL

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x