pana film yeni bir dizi ile daha geliyor:Fesüphanallah

pana film yeni bir dizi ile daha geliyor:Fesüphanallah

İletigönderen Veled » Cum Tem 27, 2007 17:44

'Fesüphanallah'! Şimdi de hırsız polisi oynuyorlar


Geçtiğimiz yılların çok izlenen Ekmek Teknesi dizisinin sevilen oyuncuları Heredot Cevdet (Hasan Kaçan), Gamsız Celal (Ahmet Yenilmez), Kirli (Kadir Çöpdemir) ve Şafak Sezer, yeni bir dizide bir araya geliyor.



Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği 'Fesüphanallah' adlı dizinin senaristi de Hasan Kaçan. Şarkıcı Emre Altuğ'un da oynayacağı söylenen dizi, adını Erkin Koray'ın 'Fesüphanallah' şarkısından alıyor. Dizide, polisler ile dolandırıcılık konusunda sınır tanımayan iki arkadaş arasındaki komik olaylar anlatılıyor. Daha çok bir mahalle dizisini andıran yapımda izleyicinin yakından tanıdığı oyuncular, bu kez çok ilginç rollerde karşımıza çıkıyor. Hasan Kaçan, Pamuk Hüseyin adında bir komiseri oynuyor. Pamuk Hüseyin'in komiser arkadaşı Kahraman rolünde ise en son 'Acı Hayat'ta Hasan Abi rolüyle karşımıza çıkan Ahmet Yenilmez var. Kadir Çöpdemir azılı bir dolandırıcıyı, Şafak Sezer ise zengin bir işadamının üçkağıtçı oğlunu oynuyor.

İki komiser, iki dolandırıcıya karşı

Benzer yapımların doldurduğu ekrana yeni bir soluk kazandıracağa benzeyen 'Fesüphanallah' bir apartmanda yaşanan olayları anlatıyor. Apartmanın üst katına taşınan iki komiser ile iki üçkağıtçının mücadelesini anlatan, meslektaşlar arasında yaşanması muhtemel çekişmelere de göndermede bulunan dizinin konusu özetle şöyle: Yıllardır birlikte görev yapan Pamuk Hüseyin ile Kahraman, apartmana yeni taşınmışlardır. Ancak apartmanda dul bir kadın yaşamaktadır. Kadın, her ne kadar Pamuk Hüseyin'e âşık olsa da Kahraman'ın gözü de ondadır. Ancak her şey, iki komserin kendi aralarında yaşadıklarıyla sınırlı değildir ve mücadele etmeleri gereken iki uyanık dolandırıcı vardır. Orijinal senaryosuyla dikkat çeken dizi, atv'de yeni dönemde izleyici ile buluşacak.

Yusuf Bülbül
27 Temmuz 2007, Cuma
KAYNAK:ZAMAN
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Trip » Cum Tem 27, 2007 17:49

Güzele benziyor konusu. :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Trip
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Prş Tem 19, 2007 20:25

İletigönderen Veled » Cum Tem 27, 2007 17:52

Trip, güzel bir konusu var komedi tavan yapacak kardes bence güzel olacak oyunculara baksana :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46


Şu dizine dön: Diziler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x